Jak zazářit na speed datingu? Díky našim slevám to zvládneš za par kaček

muz-zena-speed-dating

Jsi single a chceš najít partnera? Vyzkoušej speed dating, možná ho potkáš právě tam. Co to vlastně je? Řekneme ti i to, kde nakupovat, aby ses výborně připravil.

Pokud hledáš způsob, jak se seznámit, nejsi jediný. Svou druhou polovinu touží najít hodně lidí. Chceš vyzkoušet nový a trendy způsob seznamování? Zkus speed dating. Ještě jsi o něm neslyšel? V našem článku ti o něm řekneme vše podstatné a také to, v jakých e-shopech nakupovat, abys druhou stranu zaručeně zaujal.

Na prvním dojmu skutečně záleží. S dosažením toho nejlepšího souvisí i výběr oblečení. V e-shopu Answear máš na výběr různé styly, střihy i značky. Co si vybereš?

zena-muz-vino-usmev
Autor: Katerina Holmes (Pexels)

 

Co je speed dating?

 

Cílem speed datingu je pomoct svobodným účastníkům setkání a seznámit se s novými lidmi, ze kterých jeden může být budoucí partner. Speed dating v překladu znamená rychlé rande. A tento překlad přesně vystihuje, jak toto seznamování probíhá.

Pod vedením seznamovacích agentur se obvykle koná v kavárnách, restauracích či vinárnách a je jenom pro přihlášené. Dopředu se musíš zaregistrovat na stránce organizátora a uhradit vstupný poplatek. Ten sice nebývá malý, ale díky němu máš jistotu, že se setkáš jenom se seriózními jedinci.

Počet účastníků na jednotlivých seznamováních může být odlišný. Agentura je vybírá na základě různých faktorů, jakými jsou například věk, etnická příslušnost, povolání či zájmy.

 

zena-muz-smich
Autor: cottonbro studio (Pexels)

 

Na takovéto akci je první dojem velice důležitý. Určitě se vyplatí koupit si na sebe něco nové, hezké, stylové. Využij k tomu slevové kupóny na našem webu, a ještě i ušetříš.

Jak speed dating probíhá?

 

Po příchodu na určené místo konání ti organizátor vysvětlí průběh a dostaneš potřebné materiály. Většinou jde o dotazník, kam si zapisuješ jména zúčastněných a také označuješ, jestli jsou ti sympatičtí i pro další setkání, nebo ne.

Po ohlášení začátku speed datingu moderátorem se dámy usadí k připraveným stolům. U každého stolu vždy sedí jenom dva lide oproti sobě. Po zaznění gongu si ke každé dámě přisedne jeden pán. A rychlé rande, trvající přibližně 4-6 minut, se může začít. Během určených minut spolu konverzujete o libovolných tématech.

Konec rychlého rande rovněž oznamuje gong. Následně se páni posouvají k dalšímu stolu. Cílem je, aby si během trvání akce popovídal každý s každým. Po každém rozhovoru si do poznámkové karty zapíšeš, jak na tebe druh osoba působila.

Po oficiálním ukončení můžeš v podniku zůstat a povídat si s kterýmkoliv zúčastněným. Obvykle následující den dostaneš od seznamovací agentury informaci o výsledku, tedy jestli si měl s někým shodu v hodnocení. Pokud ano, zprostředkují ti jeho e-mailový kontakt.

 

muz-zena-rande
Autor: cottonbro studio (Pexels)

 

Jaké otázky klást?

 

Říkáš si, že bys tento typ seznamování rád vyzkoušel, ale nevíš, jaké klást na speed datingu otázky? Základem je vyniknout, klást provokující kreativní otázky vybízející k přemýšlení, u kterých o sobě protistrana i mimovolně něco prozradí. Na zaměstnání, děti a koníčky se přeci ptá úplně každý – a úplně poslední, co na takovéto akci chceš, je být jako ostatní. Ptej se na toto a určitě vynikneš.

__check

Jaké je tvé oblíbené jídlo?

__check

Kterou vlastnost si na sobě nejvíce vážíš?

__check

Pokud bys měl/a nějakou superschopnost, jaká by to byla?

__check

Jak si představuješ ideální víkend?

__check

Jaká je tvoje nejhorší vlastnost?

__check

Pokud by ses teď mohl/mohla teleportovat kamkoliv na světě, kam by to bylo?

__check

Jakou nejzábavnější věci si v poslední době spáchal/a?

__check

Co pro tebe znamená „domov“?

__check

Pokud by ses na den mohla/mohl s někým vyměnit život, kdo by to byl?

__check

Jak nejlépe zrelaxuješ po těžkém dnu v práci?

__check

Jaká je tvoje nejoblíbenější dětská vzpomínka?

Naopak, druhé osobě se určitě neptej na její celé jméno a nežádej od ní jakékoliv kontaktní údaje.

 

zena-muz-vino-restaurace
Autor: cottonbro studio (Pexels)

 

Výhody speed datingu

__check

šetří čas i peníze, protože přibližně během 2 hodin poznáš několik nezadaných lidí, ze kterých jeden může být klidně ten pravý

__check

ověřený a bezpečný způsob seznamovaní se v mnoha krajinách na celém světě

__check

rande na úrovni a bez jakýchkoliv trapných okamžiků

__check

rychlé zjištění chemie ve srovnání se seznamovacími aplikacemi

__check

poznávání bez odmítání

__check

možnost „nacvičit“ si konverzaci s opačným pohlavím a zbavit se tak nervozity

Má speed dating i nevýhody?

__check

krátký čas na seznámení se a zjištění společných zájmů

__check

velký důraz na první dojem

__check

pro introverty stresující způsob seznámení

__bulb
Jak se zbavit stresu rychle a efektivně? Tady je 21 doporučení

Stres je denní součástí života mnoha lidí. Zatím co krátkodobý může pomoci k lepším výsledkům, dlouhodobý vážně škodí zdrví. Zjistěte, jak se zbavit stresu.

muz-speed-dating
Autor: cottonbro studio (Pexels)

 

Jak se na speed dating obléct?

 

U tohoto typu poznávání máš k dispozici skutečně málo čas na to udělat dobrý dojem. Kromě toho, co řekneš a jak to řekneš, je důležitý i tvůj vzhled.

Jaké oblečení zvolit? U výběru oblečení se drž pravidla, aby ses cítil komfortně. Pokud si oblečeš něco, v čem ti není příjemně, věř mi, že druhá strana to vycítí. Samozřejmě, outfit přizpůsob i místo konání seznámení. Všeobecně platí, že oblečení má byt čisté, nezmuchlané a lichotící postavě.

Elegantní styl je v případě speed datingu vítaný. Nejdeš přeci von s kamarády nebo na nákup potraviny. Vytahané oblečení vyprané z barev tu nemá své místo.

Štíhlé ženské postavě přistanou elegantní džíny s halenkou, či šaty kombinované s vysokými kozačkami. Pouzdrová sukně s elegantním topem je také dobrou volbou.

 

kalhoty-halenka-zena
Autor: Alessandro Araújo (Pexels)

 

Par obuvi vybírej rozumně. Lodičky si určitě neobouvej, pokud víš, že v nich nevydržíš déle než hodinu. Místo nich sáhni po vysokých kozačkách, elegantních teniskách, sandálech či kotníkové obuvi (podle ročního období). Nový par dámských kvalitních a stylových bot nakupuj z e-shopu Deichmann. A rovnou si k nim vyber i kabelku. Velkou tašku nechej doma, na speed dating se hodí malá kabelka na rameno.

 

saty-kabelka-klobouk
Autor: Rodrigo Santos (Pexels)

 

Další skvělé nákupy, při kterých ušetříš, tě čekají, pokud využiješ následující kupóny:

Máš plnoštíhlou postavu? Vyhnout by ses měla pruhům nebo jiným vzorům. Ty mohou nechtěně poutat pozornost na tvé křivky. Místo nich jsou skvělou volbou šaty volného střihu, doplněné například o pásek, šaty s volány či sukně kombinované s halenkou.

U výběru barev nemusíš stavit jenom na černou. Tvé postavě lichotí zemité barvy, ale i ty výraznější jako je modrá, žlutá či růžová. Zkombinuje je například s černou nebo bílou a vytvoříš skvělý outfit. Chceš si obléct kalhoty? Dej přednost rovným střihům, dlouhým nebo ¾ rukávům a halence se silnějšími řemínky před tenkými.

 

zena-bily-outfit-klobouk
Autor: Madrona Rose (Unsplash)

 

Nezapomínej ani na doplňky. Tvůj spolusedící u stolu si jich určitě všimne. Chybí tvé šperkovnici vkusné a elegantní šperky? Propracované do posledního detailu najdeš v e-shopu AboutYou.

Nepodceň ani péči o svou vizáž. Na rande se hodí jemný a decentní make-up, kterým podtrhneš svou krásu. Lesk a hebkost tvým vlasům dodají domácí masky na vlasy. Upravené nehty by měly být samozřejmostí.

Na nákup dalších produktů k péči o sebe využij tyto kupóny:

zena-ruka-prsten
Autor: Ron Lach (Unspash)

 

Pánům zřejmě napadla otázka, jestli sáhnout po obleku nebo se obléct v ležérním stylu. Odpověď je jednoduchá. Pokud oblek nosíš často a cítíš se v něm sebejistě, klidně si ho na rychlé rande obleč. No kravatu vynech, výslední outfit by působil příliš formálně.

Perfektní ležérní outfit vytvoříš kombinací džínů nebo kalhot s košili nebo trikem. Na košili si můžeš obléct i svetr. Náš třetí tip na super outfit tvoří džíny, elegantní tričko a stylové sako z e-shopu Answear.

 

muz-oblek-lavice
Autor: PodMatch (Unsplash)

 

U výběru obuvi dbej o to, aby byla čistá a nepoškozená. Dámy si tento detail všímají. Dobrý dojem na ně neuděláš sandály a ani slunečními brýlemi na očích v interiéru. Podle stylu outfitu ti doporučujeme zvolit mokasíny, elegantní tenisky nebo kvalitní kožené boty.

Barev se nemusíš bát, no doporučujeme ti kombinovat neutrální odstíny modré, šedé, hnědé či černé. Neodmyslitelným doplňkem muže jsou panské hodinky.

 

muz-hodinky
Autor: Hunters Race (Unsplash)

 

Tajemství úspěchu je v detailech. A ty ho můžeš dosáhnout ještě levněji nákupy s těmito kupóny:

Speed dating je v současnosti populárním způsobem seznamování se nezadaných lidí. Pokud je pro tebe zajímavější než seznamování se přes internet nebo ve městě, určitě ho vyzkoušej. Rozhodně nemáš co ztratit.

 

Chceš na online nakupování ušetřit? Nainstaluje si Rozšíření KUPLIO.

 

banner-rozsireni-kuplio