Jak sledovat filmy online zdarma? Toto je našich 14 tipů

28.06.2022 Eva Internet Sdílet

Jste fanouškem filmů a seriálů? Na těchto stránkách budete sledovat ty nej filmy online zdarma a kdykoliv.

Slavný Alfred Hitchcock kdysi řekl, že film je dobrý, pokud se vyplatí zaplatit za vstupenky, večeři a baby sitting. Dnes víme, že „Mistr napětí“ nebyl ve svých výrocích tak nadčasový jako ve své tvorbě.

start-filmu-odpocitavani

 

Dobrý film je teď dostupný zdarma, z pohodlí domova a okamžitě, bez zdlouhavého stahování. Stačí mít připojení k internetu a název spolehlivé stránky ve vyhledávači. Připravili jsme pro vás tipy na webové stránky, kde můžete sledovat nejlepší filmy online zdarma.

Budeme mluvit o:

- streamovacích společnostech
- Televizích a internetových TV
- obilních operátorech

michael-jackson-sleduje-film

Filmy nejsou jenom o obrazu, ale také o zvukovém zážitku. Hudba totiž dotváří celkovou emoci každého z nich. Vychutnejte si váš oblíbený film s tím nejlepším domácím kinem.

1. Streamovací spoločnosti

 

Asi nejpopulárnější forma sledování seriálů, filmů a televizních relací.

streamovaci-kanaly-pro-sledovani-filmu

Netflix

 

Jedna z nejznámějších streamovacích služeb světa nabízí sledování filmů online zdarma na celých 30 dnů. Platforma byla založena v roce 1997, ale v našich zeměpisných šířkách je k dispozici až od roku 2016.

Netflix Česko nabízí široké spektrum filmů s českým dabingem. Pokud nechcete za službu platit, je potřebné, abyste si ji zrušili ještě před vypršením zkušební lhůty. V opačném případě se předplatné automaticky prodlouží a vám vznikne povinnost platby. Registrace je, samozřejmě, nevyhnutná.

Jestli sledujete filmy v angličtině, Netflix je vaší volbou číslo jedna. Uživatelům přináší hodiny filmové zábavy. Knihovna totiž obsahuje téměř 5 000 titulů. Kromě filmů všech žánrů jsou k dispozici i dokumenty, animáky, seriály a relace. Příjemnou novinkou je nabídka filmů z české produkce.

Netflix je dostupný za poplatek od 199 Kč do 319 Kč měsíčně bez jakýchkoliv dalších příplatků.

muz-sleduje-netflix-z-gauce

Dětský profil na Netflix

 

Jako rodič můžete svým dětem nastavit na Netflix tzv. Dětský profil. Ten vám umožňuje vybrat obsah, který můžou sledovat a jiný zamknout či určit věková omezení na jednotlivé programy.

Nejdůležitější součástí filmových maratonů je bez pochyby pohodlí. To můžete dosáhnout jedině kvalitním nábytkem z 4home.

HBO MAX
 

Podstatně kvalitnější streamovací služba, která nahradila HBO GO letos březnu. Registrace do streamovací služby je maximálně rychlá a jednoduchá. Podmínky používání se ale nezměnily.

Pokud jste nový uživatel, můžete sledovat filmy online zdarma 7 dní. Před uplynutím zkušební lhůty je potřebné službu zrušit, podobně jako v případě Netflixu. V opačném případě se prodlužuje a vzniká vám povinnost platby.

Nová služba uživatelům nabízí funkci personalizace služeb s profily až pro pět diváků. Taktéž současné přehrávání na třech zařízeních. Počet registrací na jedno předplatné není omezený. Navíc, vybrané tituly dosahují rozlišení 4K s audiosystém 5.1.

A to všechno za 199 Kč měsíčně.

 

Apple TV+

 

Apple TV+ je tou pravou streamovací službou pro všechny vlastníky zařízení Apple. Přístup je jednoduchý. Po otevření aplikace a kliknutí na položku Apple TV+ se dostanete na nabídky seriálů, dokumentů, filmů, dětských programů, komedií bez reklam. Každý měsíc ve službě přibývají i originální tituly z dílny Apple Originals.

Při nákupu zařízení Apple získáte tuto službu na tři měsíce zdarma. Apple myslel i na studenty. Ti mají možnost zaregistrovat se v rámci studentského předplatného na Apple Music a Apple TV zdarma.

Výška předplatného je 139 Kč na měsíc.

logo-apple-tv-na-obrazovce

Jak docílit skutečný zážitek ze sledování? No přeci kvalitní elektronikou. Široký výběr televizí či domácích kin za výhodné ceny naleznete tu.

Amazon Prime Video


Amazon, dobře známá světová společnost, provozuje vlastní službu na streamování s názvem Prime Video. Zajímavostí je, že je to jedna z nejstarších služeb na streamování. Jednou z největších nevýhod této služby vůči konkurenčním poskytovatelům byl obsah dostupný jenom ve světových jazycích. V minulém roce ovšem na Amazon Prime Video přibyly filmy a seriály s českými titulky.

Měsíční poplatek za Amazon Prime Video je 159 Kč.

dva-muzi-sleduji-tv
 

Disney+

 

Disney+ je na trhu streamovacích služeb od roku 2019. Na českém trhu však začínal jenom nedávno, přesněji od 14. června 2022.

Svým uživatelům nabízí široký výběr relací, filmů, dokumentů a samozřejmě i animovaných seriálů pro dětské publikum. Exkluzivní obsah není žádnou výjimkou.

Disney+ můžete streamovat na čtyřech zařízeních současně a stahovat až na deseti zařízeních. Stejně tak jako na Netlixu, i na Disney+ je možné nastavit dětský profil.

V případě Disney+ si můžete vybrat, jestli každý měsíc zaplatíte 199 Kč nebo jednorázově roční předplatné 1999 Kč.

gif-disney-filmu

Zábavou, ale i příjemným oddechem mezi sledováním oblíbených filmů či seriálů může být čtení knih. Máte vaší oblíbenou knihu? Pokud ne, pojďte nakupovat!

2. Televize a internetová TV


Filmy můžete sledovat online a zdarma i z archivů televizí nebo internetové televize.

ukazka-z-cernobileho-filmu

ARCHIV ČT

 

Na stránkách České televize můžete sledovat online archivní pořady z historie české televize z videokatalogu České televize. Vybírat můžete iVysílání z čerstvých novinek, televizní klasiky, filmy, seriály, dokumenty, zpravodajství a další kategorie.

Česká televize vytvořila několik mobilních aplikací pro své uživatele. Najdete mezi nimi Aplikace iVysílání, ČT24, ČTsport a ČTbod.

muzi-se-smeji-u-videa

NOVA PLUS

 

Vaše oblíbené seriály televize, pořady a živé vysílání TV Nova můžete sledovat na online televizi Nova Plus. Vybírat si můžete pořady seřazené abecedně, nebo tituly v konkrétních kategoriích: Seriály, Zprávy, Pro děti, Sledujte živě a TV program. Jednoduchá grafika webových stránek vám usnadní pohyb v prostoru online sledování.

 

iPrima

 

Celé seriály a pořady včetně exkluzivních záběrů a bonusů zdarma můžete sledovat také v online archivu TV Prima. Seriály a pořady jsou seřazeny abecedně, ale vyhledávat můžete svůj oblíbený pořad nebo seriál. Další možností je výběr podle kategorie žánrů. Diváci si můžou vybírat mezi těmito možnostmi: akční, dobrodružní, dokumentární, drama, esport, hobby, hudební, komedie, kriminální, lékařský, mysteriózní, publicistický, reality, rodinný, romantický, soutěžní, sportovní, talkshow, telenovela, thriller, vaření, zábavný a zprávy.

pratele-se-smeji-u-tv

YouTube

 

Největší a nejpopulárnější online databaze videí YouTube je oblíbená především milovníky hudby. O něco méně použivatelů využívá i její placenou službu Filmy YouTube. Ta nabízí možnost zakoupení nebo půjčení filmových titulů, včetně horkých novinek. Služba funguje jako online půjčovna a za každý film, který chcete sledovat, musíte zaplatit. Nabídka je ovšem široká a skutečně aktuální.

I na YouTube se dají sledovat některé filmy online zdarma. Dostupné jsou na YouTube kanálech, ale většinou jde o starší tituly, filmovou klasiku, pohádky nebo dokumenty. Novinky se takovýmto způsobem nepublikují.

logo-youtube-na-monitore-pc

3. Mobilní operátoři
 

V poskytovaní streamovacích služeb nezaostávají ani mobilní operátoři.

TVGO od T-mobile

 

Aplikace TVGO slibuje, že si vychutnáte sledování digitální televize na jakémkoliv zařízení. Kdykoli a kdekoli. Nabízí řadu funkcí pro ještě lepší zážitek ze sledování. Přehrávat můžete až 7 dní zpětně, zastavit a přetočit reklamy nebo nahrávat až 60 hodin obsahu. Konkrétní návody vám ukáží, jak používat aplikaci co nejefektivněji.

Předplatit si můžete programové tarify od 399 Kč měsíčně nebo tematické balíčky od 49 Kč měsíčně.

holka-s-mobilem-a-pocitacem

Nevzdejte se sledování vašeho oblíbeného filmu či seriálu, ani pokud nejste doma. Všechno se dá přeci sledovat i na mobilním telefonu. Pro pohodlné sledování na telefonu si vyberte ten nejlepší.

O2 TV

 

Mobilní operátor O2 také nabízí možnost sledovat Digitální televizi O2 TV. Můžete tak vidět nejvíc přímých přenosů na nejvíce sportovních stanicích už od 150 Kč. Ty nejlepší sportovní zápasy, filmy a seriály najdete na O2 TV už od 150 Kč a bez reklam.

Svým klientům nabízí možnost 7 dní zpětného zhlédnutí a až 100 hodin nahrávek na 30 dní. Konkrétní tarif si můžete vybrat podle svých požadavků.
 

MALL.TV
 

Populární internetový obchod zařadil mezi své služ by novinku – Mall.TV. Kromě toho, že můžete sledovat slovenské a české programy, internetová televize Mall.TV nabízí i svou produkci relací a seriálů. Všechny si můžete stáhnout do vašeho zařízení a kouknout na ně později.

Přátelské uživatelské prostředí si vás okamžitě získá. Na rozdíl od jiných webových stránek, Mall.TV je úplně bezplatná.

Filmy online zdarma – náš bonusový tip:

 

monitor-s-filmovou-aplikaci-mubi

MUBI

 

Rádi byste se podívali na filmovou klasiku? Aplikace s názvem MUBI je pro vás jako stvořená. Její princip fungování je podobný jako u Netflixu. Jediný rozdíl je v tom, že se můžete těšit na starší film s množstvím ocenění. Známou klasiku můžete sledovat i po stáhnutí do vašeho zařízení.

Měsíční poplatek je 199 Kč.

Hledáte službu s aktuálními filmy, starou klasikou nebo obsahem pro děti? Jako vidíte, webových stránek a aplikací s tímto obsahem je skutečně dost. Pevně věříme, že si vyberete to své.

Smartphony jsou neoddělitelnou součástí našich životů a usnadňují nám množství činností. Nejenom že prostřednictvím nich běžně komunikujeme s rodinou či přáteli, ale nainstalované aplikace nám pomáhají plnit pracovní aktivity, měří naši aktivity, spojují nás se světem prostřednictvím zprav či podcastů nebo díky nim můžeme oddechovat a zabavit se. Při tom všem nám pomáhá obchod s aplikacemi Google Play.

__bulb
Jak funguje Google Play?

Smartfóny jsou neoddělitelnou součástí našich životů a jejich používání nám usnadňuje dennodenní život. Nejenomže prostřednictvím nich běžně komunikujeme s rodinou a přáteli, ale nainstalované aplikace nám pomáhají plnit pracovní úkoly, měří naši aktivitu, spojují nás se světem prostřednictvím zpráv nebo podcastů nebo nám jednoduše jenom pomáhají oddychovat a zabavit se. A přitom všem nám pomáhá obchod s aplikacemi Google Play.