__search

Zavítali jste do Kuplio magazínu poprvé? Udělali jste dobře. Najdete tu užitečné články, jak ušetřit v každodenním životě.

Jste zde poprvé

Vítejte na stránce KUPLIO magazín

Nabízíme vám vždy aktuální informace, díky kterým už nebudete nakupovat jinak než výhodně. Všechny slevy, slevové kupóny a kódy, ale také užitečné tipy a triky, či návody, díky kterým se naučíte šetřit bez nejmenšího omezování. Dopřejte si vše po čem toužíte bez výčitek. Nejsme majitelé e-shopů, ani finanční poradci, jsme běžní lidé, kteří se s vámi chtějí podělit o rady a zkušenosti. Zkrátka, ukážeme vám, jak zvládnout triky obchodníků v kamenných prodejnách a e-shopech a nakupovat výhodně.

Co u nás najdete

Vybrat si můžete hned z několika přehledných kategorií

__Bitmap_1
1

Nakupování __Arrow_right_orange_bold

Uvnitř nejedné z nás se ukrývá nákupní maniačka, která na módu nedá dopustit, je tak? Rady a tipy specializované na dámskou módu, pánskou módu i dětskou módu si určitě nenechte ujít. V této kategorii najdete užitečné články o sezónních trendech v líčení, kosmetice či o novinkách v nabídce parfémů. Díky užitečným radám budete vždy "IN" a "SMART", protože víme, jak nakoupit výhodně.

2

Bydlení __Arrow_right_orange_bold

Zajímají vás nové trendy v bydlení? Zařizujete či rekonstruujete? Poradíme vám, jak efektivně využít rodinný rozpočet a nakoupit výhodněji. Nepřehlédněte specializované články, díky kterým si zútulněte bydlení či vyrobíte něco svépomocí. Drobnosti do domácnosti, které vám usnadní život či skvělé tipy na zahradní nábytek, si určitě najdou své uplatnění i u vás doma.

__Bitmap_2
Bitmap_3
3

Rodina __Arrow_right_orange_bold

Jste na mateřské dovolené a hledáte způsoby, jak ušetřit nějakou tu korunu? Tak pak jste na správné adrese. U nás najdete užitečné články, díky kterým bude nákup školních pomůcek či výběr dětského tábora hračka. V nabídce nechybí ani velké srovnání plen či mnohé další tipy, které vám usnadní váš každodenní život.

4

Volný čas __Arrow_right_orange_bold

Milujete sport, rádi čtete nebo nedáte dopustit na zdravý životní styl? Tak pak je tato kategorie pro vás jako stvořená. Najdete zde užitečné tipy, které jistě oceníte. V našem magazínu na vás čeká množství článků, ve kterých vám poradíme tipy na efektivní hubnutí, dozvíte se jak zmírníte příznaky alergie a dáme vám zajímavé chutné recepty, díky kterým se určitě dostanete do formy.

__Bitmap_4
__Bitmap_5
5

Cestování __Arrow_right_orange_bold

I vy milujete cestování, ale nejste ochotni za dovolenou utratit hotový majlant? Co kdybychom vám řekli, že se to dá i jinak. V naší nabídce najdete aktuální tipy na ty nejlevnější letenky a pobyty, ze kterých si určitě vyberete. Prozradíme vám například i to, na co máte nárok při zrušení či prodlení letu, kolik stojí přebookovaní letenky, a také co všechno si můžete a nemůžete se sebou vzít na palubu letadla.

6

Pojištění __Arrow_right_orange_bold

Vybrat to nejlepší pojištění domácnosti, nemovitosti, motorových vozidel, ale i to cestovní či dokonce životní postění je někdy pořádně náročné. Prohlédněte si recenze, které naše redakce podrobně pro vás vypracovala a určitě si vyberete to nejvýhodnější pojištění pro vás. Kromě užitečných recenzí vám poradíme i to, na co se při uzavírání pojištění zaměřit nebo naopak, čemu se raději vyvarovat a také množství dalších skvělých tipů, které jistě oceníte.

__Bitmap_6
__Bitmap_7
7

Finance __Arrow_right_orange_bold

Plánujete si vzít hypotéku, zda vybrat nejvýhodnější stavební spoření? A co taková mladomanželské půjčka, máte na ni nárok? Tak pak jste na správné adrese. U nás najdete hned několik užitečných rad a tipů, díky kterým se určitě rozhodnete správně. Nečekejte žádné komplikované tabulky, ani rozsáhlé analýzy, jen pár užitečných argumentů, které vám jistě padnou vhod.

8

Energie __Arrow_right_orange_bold

I vás trápí nedoplatky za energie? Poradíme vám, jak si snížíte výdaje za plyn, vodu, teplo či elektřinu. Ukážeme vám, na co se zaměřit při výběru nového spotřebiče, proč se vyplatí LED žárovky a na co si dát při jejich výběru největší pozor, a ještě mnohem více. Přečtěte si naše články a neutrácejte více peněz než je nezbytné.

__Bitmap_8
__Bitmap_9
9

Telefon __Arrow_right_orange_bold

Díky naším radám ušetříte i za telefon, televizi či internet. Klikněte do kategorie a dozvíte se více. V nabídce na vás čekají zajímavé rady, ale také recenze, díky kterým bude například výběr nového mobilního operátora doslova hračka. Najdete zde i tipy pro nejvýhodnější volání, sms zprávy či internet.

10

Auto __Arrow_right_orange_bold

Zdá se vám, že vaše výdaje za auto jen narůstají a nevíte si s tím rady? Nabízíme vám pár užitečných tipů, které vaše náklady určitě otřesou. Dozvíte se, kdy je ideální čas na přezutí zimních a letních pneumatik, triky, díky kterým dosáhnete nižší spotřebu a v neposlední řadě i informace o aktuální dálniční známce či užitečné recency na autoalarmy.

__Bitmap_10

Ještě něco navíc

__Fire_orange

Návody

Hledáte pomoc jak co udělat a vyřešit?

DOZVĚDĚT SE VÍCE
__Bulp_orange

Rady a tipy

Toužíte se dozvědět novinky ze světa šetření?

DOZVĚDĚT SE VÍCE