Jak vybrat jarní overal pro miminko za skvělou cenu?

12.04.2023 Eva Nakupování na internetu Sdílet

Jarní overal pro miminko je ideální volbou do aktuálního počasí. Do kterého se vyplatí investovat? Levnějšího, na každý den nebo luxusního? Poradíme vám.

Každá máma potvrdí, že miminko je krásné, ale někdy náročné. Potřebuje hodně péče, která souvisí i s výběrem vhodného oblečení. Aktuálně by vám v jarní výbavě neměl chybět kvalitní jarní overal pro novorozence na procházky. Který koupit? Rozhodování vám usnadní náš výběr a porovnání.

Při nákupech pro miminko nezapomínejte ani na sebe. Znáte e-shop Promamku.cz? V bohaté nabídce najdete stylové, a hlavně pohodlné kousky nejenom na období těhotenství, ale i po něm. 

mimino-podlozka-hrazda

 

Kojenecký jarní overal

 

Děti jsou na chlad mnohem citlivější než dospělí. O miminkách to platí dvounásob. Před nepříjemnou zimou na jarní procházce je ochrání právě tento druh oblečení.

Jarní overaly pro miminka jsou obvykle vyrobené z teplých a měkkých materiálů, vhodných pro citlivou pokožku miminka. Protože děti oblékáme do více vrstev, nemusí být příliš hrubý. Mírně zateplený overal pro miminko je ten nejlepší.

Vyrobený je vcelku, z jednoho kusu a s dlouhými rukávy. Součástí některých modelů je i kapuce na ochranu hlavy a krku miminka před zimou.

Existuje několik druhů jarních overalů. Nejvíce z nich je určených na běžné a každodenní nošení. K dispozici ale máme i zateplené či voděodolné na procházky v sychravém počasí.

 

oblekani-miminko-overal

Jarní kombinéza pro miminko a její parametry

__check

Velikost – overal vybírejte podle věku a velikosti vašeho miminka. U většiny overalů najdete informaci na doporučené velikosti podle věku dítěte.

__check

Materiál – na jaro jsou vhodnější lehčí, a zároveň teplé materiály, které ochrání dítě před chladem. Nejčastěji jsou vyráběné z bavlny, flísu nebo polyesteru.

__check

Typ zapínání – vybírejte overal se zapínáním na knoflíky nebo zip podle toho, co je pro vás jednodušší na oblékání a vysvlékání dítěte.

__check

Účel – existuje mnoho různých dostupných modelů overalů, od jednoduchých až po ty modernější.

__check

Pohodlí – nejvhodnějším je overal, který je volný na pohyb dítěte, ale současně těsný natolik, aby zabránil pronikaní chladného větru.

__check

Bezpečnostní prvky – mnohé overaly disponují například reflexními proužky na zvýšení viditelnosti miminka.

__check

Cena – rozhodující kritérium nákupu je určitě i jeho suma. Nezapomeňte, že děti rychle rostou a za nedlouho budou zřejmě potřebovat větší oblečení.

dite-podlozka-zajicek

__bulb
Mateřská dovolená – co o ní vědět a jak během ní ušetřit

Při prvním dítěti může být mateřská dovolená náročnější. Nejenom po fyzické, ale i finanční stránce. Kdo má nárok na mateřskou? A dá se během ní ušetřit?

Overal na jaro pro miminko – porovnání

 

Na porovnání jsme vybrali overaly z nabídek 3 různých e-shopů – Sinsay, AboutYou a Bonprix. U každého jsme hodnotili parametry: velikost, materiál, typ zapínání, účel, bezpečnostní prvky, cena.

 

Nejlevnější dětský overal

 

Jeden z nejlevnějších jarních overalů pro miminko má v nabídce e-shop Sinsay. Je vyroben v příjemném světlešedém odstínu ze 100% bavlny s teplou podšívkou. Po celé délce má zapínání na zip a jeho součástí je i kapuce s roztomilými prvky uší. Overal má čisté a jednoduché provedení, je funkční a splňuje svůj účel.

 

overak-sinsay
Zdroj: Sinsay.com

Vlastnosti

__check

Velikost: 56/62–80/86

__check

Materiál: 100% bavlna (vrchní materiál), 100% polyester (podšívka)

__check

Typ zapínání: zip

__check

Účel: nejnižší cena, na každý den

__check

Bezpečnostní prvky: žádné

__check

Cena: 299 Kč

tabulka-miminko-overal-sinsay

Výhody a nevýhody jarního overalu pro miminko z eshopu Sinsay.cz

 

Dětský overal ve střední cenové kategorii

 

Hledáte pěkný jarní overal pro vaše miminko? Prohlédněte si nabídku e-shopu Bonprix. Kromě overalu najdete v jeho nabídce veliké množství sortimentu pro děti i maminky.

Hodnocený overal je vyrobený z medvídkového flísu, díky čemu je hebký a poskytuje komfort a pohodlí mimiku. Zapínání na zip až do nohavic je praktické a rychlé řešení. Overal má kapuci a roztomilé oušky medvídka. Chodidla jsou zdobena výšivkami malých medvídkových tlapiček.

 

overal-bonprix-miminko
Zdroj: Bonprix.cz

Vlastnosti

__check

Velikost: 56/62–92/98

__check

Materiál: 100% polyester

__check

Typ zapínání: zip

__check

Účel: na každý den

__check

Bezpečnostní prvky: žádné

__check

Cena: 879 Kč

tabulka-bonprix-detsky-overal
Výhody a nevýhody jarního overalu pro miminka z e-shopu Bonprix.cz

 

Nejdražší a nejmodernější overal pro miminko

 

Chcete mít v zásuvce vašeho dítěte i značkový jarní overal na speciální dny? Z bohaté nabídky e-shopů vybíráme právě tento z AboutYou. Vyrobený je z příjemné teplákoviny a zdobí ho minimalistické logo. Hlavičku vašeho miminka před zimou ochrání kapuce.

Z vyšší cenové kategorie je tento teplákový overal pro miminko určitě dobrou volbou. aboutyou-miminko-overal
Zdroj: AboutYou.cz

Vlastnosti

__check

Velikost: 68–86

__check

Materiál: 78 % bavlna, 22 % polyester

__check

Typ zapínání: zip

__check

Účel: na speciální dny

__check

Bezpečnostní prvky: žádné

__check

Cena: 1999 Kč

aboutyou-tabulka-miminko-overal
Výhody a nevýhody jarního overalu pro miminko z e-shopu Aboutyou.cz

 

Každá máma potvrdí, že děti rostou skutečně rychle. I proto je naší radostí investovat jenom do jednoho či minimálního počtu kusů overalů a další kupovat postupně.

__bulb
Jarní kabát pro dámy: Který trenčkot je nejlepší?

Rozhodujete se, jaký kabát na jaro si koupíte? Sáhněte po stylovém trenčkotu. Připravili jsme výběr toho nejlevnějšího na každý den i pro speciální příležitosti.