Kde se dají koupit vzorky parfémů? Vyber novou vůni s Notino

02.04.2024 Eva Nakupování na internetu Sdílet

Jednou z možností, jak si vybereš správný parfém, je zkusit vzorek parfému. Prodej vzorků parfému různých vůní najdeš například na stránkách e-shopu Notino.

Na jaře vše kvete a ve vzduchu cítit novou energii. Toto období bude hezčí a voňavější díky parfémům i dalším menším a větším kouskům. Podívej se na jarní slevy, díky kterým získáš nové outfity, módní doplňky, vybavení do domácnosti i na zahradu za méně.

Základní kroky při výběru nové vůně

 

Výběr nového parfémů je obvykle velmi osobní záležitostí. Zvaž základní kroky při volbě nové vůně, aby výsledek stál za to a plně potrhnul tvou osobnost a vystihnul představu o vůní, která tě vyjadřuje.

Při zkoumání vůní a hledání té nej je důležité, aby parfém odrážel tvou osobnost. Poznávej proto i nové vůně a zkoušej. Parfémy se skládají z různých tónů a složek. Jsou to hlavní, střední a základní a každá z nich má osobité vlastnosti. Je velmi důležité zjistit, které tóny ti sedí nejvíce.

S charakteristikami vůní souvisí i to, jak budou reagovat při aplikaci. Proto se doporučuje vyzkoušet parfém přímo „na vlastní kůži“. Aplikujte vzorek na kůži a sledujte, jak se vůně rozvine.

Líbí se ti více typů parfémů? Je to úplně v pořádku. Různé parfémy se hodí na různé příležitostí i roční období. Parfém pro denní nošení proto může být doplněn o další flakóny na speciální události, pro letní dny plné slunce, svěží jaro, barevný podzim či období zimy, kdy se přímo bažíš po teplu a kořeněných, sytějších vůních.

Jak ale vybrat parfém, abys s největší pravděpodobností vybral správnou vůní? Doporučujeme vzorky a odstřiky parfémů.

vzorky-parfemu-barvy

Zdroj: Canva.com

Co je právě teď v módě? Které kousky prozradí, že máš přehled i styl? Přinášíme ti výběr trendů pro rok 2024, se kterým snadno vyladíš svůj look i vizáž.

Největší výhody vzorků parfémů

 

Vzorky parfému obvykle nestojí moc. Cenově dostupné malé balení parfému je jen nízkou finanční investici. Odpadá riziko, že vybereš dražší a možná velmi drahý luxusní parfém, který ti nakonec „nesedne."

Vzorky parfémů někdy zákazníci získají zdarma spolu s doporučením na základě preferencí. Nemusíš se ale spoléhat na to, že konkrétní vzorky budou dostupné v prodejnách a vše můžeš vzít do vlastních rukou. Díky online nakupování je to velmi jednoduché. Za pár minut objednáš vzorky hned několika vůní a pak testuješ a v pohodlí v čase, kdy ti to vyhovuje nejlépe.

Oproti zkoušení parfémů v kamenných prodejnách parfumérie mají vzorky z e-shopu více výhod. Můžeš vyzkoušet i více vůní, které se ti nebudou plést a mísit dohromady přímo na tvé pokožce.

Na zkoušku máš dostatek času a vůně zkoušíš postupně. Snadno tak sleduješ, jak se vůně vyvíjí a jak působí ve všech svých fázích. Nezapomeneš na název vyzkoušené vůně a zkoušet ji můžeš i několikrát. Například doma nebo i během pracovního dne. Tak nejlépe zjistíš, jestli je vůně pro tebe ta pravá.

Dámské, pánské i dětské parfémy můžeš nakupovat výhodněji díky slevám, které jsme pro tebe připravili.

Vzorky dámských a pánských parfémů

 

V Notino můžeš vyzkoušet unikátní službu Try it first. Je to jednoduchý způsob, jak vyzkoušet parfém nebo kosmetické produkty ještě před rozbalením. Stačí si objednat některý z produktů nabídky a v balíčku dostaneš spolu s vybraným produktem i jeho vzorek zdarma.

Nejdřív vyzkoušíš vzorek vůně a pokud se ti zalíbí, parfém si necháš. Pokud tě neokouzlí, nevadí. Balíček vrátíš bezplatně podle všech aktuálních informacích na webových stránkách prodejce.

Další možností pro tebe je objednat si jenom vybrané vzorky parfémů. Na výběr máš:

__check

Discovery box s vlastním výběrem 5 vzorků – vybereš si vzorky, které tě nejvíce lákají podle svých preferencí

__check

Beauty Boxy různých značek a produktů podle specifického výběru – patří sem Discovery boxy, Luxury boxy a beauty boxy či unisex sady

__check

Miniatury parfémů jsou skvělou volbou, pokud potřebuješ delší čas a více použití pro odzkoušení a také se perfektně hodí do kabelky či na cesty

Kvalitní vůně k ženě jednoduše patří. Nejenom, že prozradí její vkus, ale také zdůrazní krásu. Jak vybrat parfém pro ženu a v jakých e-shopech nakupovat?

Jak správně vyzkoušet parfém?

 

Když poprvé testuješ novou vůni, je důležité uvědomit si několik zásadních věcí a dodržet pár pravidel:

__check

Aplikaci vzorku vůně vyzkoušej několikrát, než se rozhodneš pro koupi flakónu.

__check

Počkej několik minut na první tóny vůně, které se ovšem rozvinou i v dalších několika hodinách. Nejlepší způsob je, když parfém nosíš celý den, aby bylo jasné, jak se vůně mění a jak dlouho vydrží.

__check

Nejlepšími místy jsou ty, které pulzují: zápěstí, krk nebo místo za ušima.

__check

Vůni aplikuj na čistou pokožku bez jakéhokoliv jiného produktu s vůní.

__check

Parfém aplikuj ze vzdálenosti 15 až 20 cm od pokožky. Tato vzdálenost umožní, aby se parfém rovnoměrně rozptýlil a nebyl příliš koncentrovaný na jednom místě. 

flakony-vzorky-stul
Zdroj: Canva.com

 

 

Proč je pro tebe důležité nosit správnou vůní

 

Výběr parfému je někdy hotová alchymie a někde jednoduchým rozhodnutím na první ovonění. Proč je ale výběr vůně důležitý?

__check

 Parfém dokáže odkrýt naši osobnost, náladu a dokonce vzpomínky.

__check

Správně zvolený parfém může dodat sebedůvěru a podtrhnout naši jedinečnost.

__check

Vůně může vyvolat různé emocionální reakce jak u nás, tak i u lidí v naši blízkosti.

__check

Použití a nošení parfémů může být tvým rituálem a doprovázet tě po celý den.

__check

Prostřednictvím parfému vyjádříš svůj vlastní styl.

vzorky-parfemu-damske
Zdroj: Canva.com

 

 

Vůně šitá na míru

 

Použití vzorků a dostřiků vůni ovšem není jediná možnost, jak vybrat parfém, který tě bude vyjadřovat a doplňovat zároveň. Díky pomocníkovi Fragrance Finder od Notino si můžeš vybrat nový parfém doslova na pár kliknutí. Nech si doporučit vůni od odborníka, která padne jako ulitá tobě nebo tvým blízkým. Využít online poradce jednoduché a máš více možností, jak na to.

První variantou je výběr vůně Fragrance Finder pro ženy. Doporučení získáš na základě zadání oblíbených parfémů nebo podle zvolených ingrediencí.

Druhou variantou je samozřejmě Fragrance Finder pro muže. Volby jsou obdobné, takže tipy na nové vůně získáš po zadání oblíbených parfémů nebo podle ingrediencí, které se ti líbí.


vzorky-parfemu-panske
Zdroj: Canva.com

Naším tipem je zkoušet vůně a vybrat si nový oblíbený flakón. Nezapomínej ani na parfémy, které tě oslovili doteď. Vůně můžeš střídat a žádná ti pak nezevšední. Navíc díky slevám a slevovým kupónům při objednávce ušetříš. Nabídka je časově limitovaná, proto ji neváhej využít hned. 

Dárkový poukaz je perfektní volbou dárků k různým příležitostem. Tipy na ty nejlepší dárkové vouchery a také to, jak je hezky zabalit, se dozvíš v našem článku.

vzorky-parfem-darkove
Zdroj: Canva.com

 

Vyber si krásnou novou vůní a vychutnávej si pocit, který ti přináší. Díky vůní můžeš být sebevědomější a cítit se komfortně. Správný parfém totiž dokáže vyjádřit tvoji osobnost i tvůj osobitý styl.

 

banner-jarni-slevy