Jak zabalit dárkový poukaz a tipy na nejlepší vouchery

25.03.2024 Eva Nakupování na internetu Sdílet

Dárkový poukaz je perfektní volbou dárků k různým příležitostem. Tipy na ty nejlepší dárkové vouchery a také to, jak je hezky zabalit, se dozvíš v našem článku.

Dárkový poukaz je jednou z velmi oblíbených možností, jak vybrat dárek. Při nákupu dárků vždycky potěší slevy a nižší pořizovací ceny. Právě teď probíhají jarní slevy, díky kterým nakoupíte potraviny, oblečení, obuv, doplňky, nábytek a vybavení do domácnosti i na zahradu levněji. Přesvědčte se sami a nakupujte výhodněji.  

tablet-mobil-karta
Zdroj: Canva.com
 

 

Proč je dárkový poukaz dobrou volbou  

 

Prvním velmi atraktivním důvodem je, že pořízení dárkového poukazu je velmi jednoduché a časově nenáročné. Na pár kliknutí máte skvělý dárek a nemusíte se trápit s vyzvedáváním ani dodací lhůtou. Čas je v tomto případě na vaší straně a dárek máte koupený i během minuty. Krom toho odpadá čas, který je potřeba strávit vyhledáváním dárku.  

Dárek si vybere obdarovaný sám. Takže se nestane, že by byl výběr nevhodný a darovaný předmět se nelíbil. Flexibilita je další výhodou. Možnost vlastního výběru je skvělým benefitem. Risk a strach z nevhodného dárku odpadá.  

Elektronický dárkový poukaz řeší problém se vzdáleností. Ať už jsi kdekoliv a chceš věnovat dárek někomu, na koho myslíš, i když jste od sebe daleko. Dárkový voucher je dobrý způsob, jak dát najevo blízkost i přes kilometry.  

Dárkový poukaz je univerzálním dárkem, který se hodí pro různé věkové skupiny a různé příležitosti. Patří mezi ně například:  

  • narozeniny a životní jubileum  
  • svátek  
  • speciální dny jako jsou: den matek, den otců, den žen, den dětí, sv. Valentýn a další 
  • výroční 
  • maturitní zkouška, promoce, či jiná událost s dosažením vzdělání, certifikátu nebo například vodičského průkazu 
  • křest, svaté přijímání či biřmování  
  • narození dítěte 
  • svatba 
  • nové bydlení a stěhování 
  • Vánoce 
  • rozlučka 

 
Stačí vybrat e-shop, ze kterého dárkový poukaz pořídíte a který se hodí k dané události a obdarovanému. Vybrali jsme pro tebe nejlepší kategorie a e-shopy pro nákup dárkových poukazů od nejmenších pro ty nezkušenější obdarované podle různých zájmů a potřeb.  

 

karta-balik-voucher
Zdroj: Canva.com

Hledáš dárek pro ty nejmenší? Miminka začínají vnímat svět velmi brzy. Pro správný vývoj potřebují dostatek vhodných podnětů. Ty jim nabídnete snadno i díky správnému výběru nejlepších knih pro děti od 1, 2 či 3 let.

Typy dárkových poukazů šitých na míru  

 

I když je dárkový kupón velmi žádanou formou dárku, ne každý e-shop má tuto službu v nabídce. Neztrácej čas vyhledáváním. Udělali jsme to za tebe. V předvánočním období, ale i během celého roku bude dárkový voucher perfektní volbou. Podívej se na možnosti a varianty poukazů pro blízké, členy rodiny či kolegy a různé příležitosti. 

__check

Originální designové doplňky ze dřeva  

Dárkový poukaz BeWooden potěší muže i ženy, kteří mají rádi designové doplňky a přírodní materiály. Dřevěné šperky, módní doplňky, doplňky do domácnosti i kanceláře a výrobky pro děti například z kolekce Malý princ jsou vyrobeny v České republice. Není divu, že mají čím dále více nadšenců.   

__check

Nový look pro muže i ženy  

Snad úplně každou kategorii ze světa módy máte k dispozici díky dárkovému poukazu Vivantis. V nabídce obdarovaný najde oblečení, obuv, módní doplňky, šperky, kosmetiku i parfémy. Z takovéto šířky sortimentu si jistě každý vybere. Problém možná bude jenom v tom, že se obdarovanému v e-shopu bude toho líbit strašně moc.  

__check

Trendy oblečení a doplňky nejoblíbenějších značek pro náročné  

Tyto kousky obdarovaný či obdarovaná bude vybírat díky dárkovému poukazu Answear. Nabídka zahrnuje designové kousky a na své si přijdou milovníci a milovnice pohodlí, komfortu i luxusu. Tento dárkový poukaz se hravě popasuje i s požadavky těch nejnáročnějších zákazníků a obdarovaných.  

darkovy-voucher-ruce
Zdroj: Canva.com

__check

Voucher nabitý krásou  

Bez ohledu na pohlaví udělá radost dárkový poukaz parfumérie Fann. Dá se využít například na nákup parfémů, kosmetiky či doplňků podle vlastního výběru. Právě tato kategorie spadá do nejoblíbenějších dárků, a protože může být těžké vybrat kosmetické produkty a vůně jako dárek, dárkový poukaz je nejlepší volbou. Věděl jsi, že e-shop nabízí gravírování flakónu?   

__check

Krásný poukaz už na pohled  

Takovýto dárkový poukaz online nabízí Notino. Při objednávce dárkového voucheru si zákazník může sám vybrat grafiku poukazu podle designu, který se k obdarované či obdarovanému nejvíce hodí.  

__check

Výběr s péči  

Dárek jistě vybíráš s cílem udělat co největší radost. Na prvním místě jsou proto individuální potřeby a preference toho, komu chceme poukaz věnovat. Je velmi pravděpodobné, že například babičku potěší nejvíce nákup v e-shopu, který dobře zná a kde to má ráda. Podívej se proto na možnosti dárkových poukazů Teta drogerie.  

__check

Mužský faktor  

V e-shopu Bushman můžeš vybírat dárkové vouchery pro nákup oblečení a doplňků pro muže i ženy. Speciální sekce tu nese název „pro pořádné chlapy“ a možná právě pro muže hledáš dárek i ty.  

__check

S láskou k dětem  

Mezi dárky, které dělají opravdickou radost, patří dárky pro nejmenší. Rodiče potěší nákup malých i větších nezbytností pro starostlivost o miminka i starší děti díky dárkovému poukazu Feedo. Ještě větší potěšení možná nastane při nákupu hraček. Různé typy hraček pro všechny děti si obdarovaný vybere s dárkovým poukazem Agatin svět.  

__check

Dárky pro všechny 

Butlers dárkový poukaz ti nabízí možnost pořídit dárek úplně pro všechny díky širokému záběru nabídky. Velmi úspěšný bude, pokud ho věnuješ pro někoho, kdo se stěhuje nebo zařizuje své bydlení.  

__check

Poukaz úplně na cokoliv  

Univerzální voucherředstavuje dárkový poukaz Lidl. V e-shopu je spousta kategorií plných produktů pro muže, ženy i děti. Dárek pak může být produkt ze sekce módy, díly a zahrady, sportu a hobby, bydlení či kuchyně a domácnosti, elekroniky hraček a zahradního nábytku.  

__check

Voucher plný života  

Na zahradě to doslova ožije díky dárkovému poukazu Doppler. Obdarovaný či obdarovaná si s radostí bude moci vybrat dárek zahradního sortimentu. 

__check

Oblíbené Alza vouchery 

Radost jistě udělá dárkový poukaz Alza. Dá se využít na neskutečné množství produktů. Stačí vybrat variantu dárku v tištěné podobě, elektronický poukaz nebo dokonce na kryptoměny. Je to univerzální dárek, který jistě potěší každého.  

__check

Pro toho, kdo potřebuje zrelaxovat   

Darovat chvilku pro sebe a na odpočinek je úžasná volba. Pokud znáš někoho, kdo by si takovýto wellness dárkový poukaz od Spa.cz zasloužil a kdo by ho ocenil, neváhej. Protože věnovat čas oddechu je opravdu důležité.  

__check

Zážitek jako dárek, na který se nezapomíná  

Cestovní kancelář Fischer nabízí možnost dárkových poukazů na nákup pobytů. Originální dárek a možnost vyměnit prostředí je originálním dárkem, díky kterému může obdarovaný zažít dovolenou přesně podle svých představ.  

Potřebuješ oddech? Možná na jaře více než jindy chceš relaxovat a nabrat nové síly. Máme pro tebe tipy na ty nejlepší XXXLutz postele, se kterými se ti to podaří.

kvety-obalka
Zdroj: Canva.com
 

 

Jak zabalit a darovat dárkový poukaz 

 

Pokud zvolíš možnost tištěného poukazu, máš více možností, jak ho zabalit a darovat tak, aby vykouzlil úsměv už ve svém provedení. Tady je několik tipů:  

Dárkový poukaz vlož do hezké elegantní obálky, kterou můžeš jemně nastříkat parfémem. Vůni zvol podle toho, komu dárek věnuješ. Potěšíš hned několik smyslů najednou.  

Obálku či dárkovou taštičku můžeš vyzdobit a napsat hezké věnování. Dětem se budou líbit i veselé nálepky a přiložená maličkost – například barevné lízátko.  

Dárková krabička bude obzvlášť vhodná, pokud věnuješ dárkový poukaz na nákup šperku. Už předávání bude působit elegantně se špetkou luxusu.  

Jestli je obdarovaným člověkem žena, nejkrásnějším předáním dárkového poukazu bude jako součást pugetu řezaných květin. Velmi romanticky bude působit i jedna symbolická růže.  

Vtipné a nápadité bude, když poukaz vložíš do nafouknutého balónu nebo krabice plné malých předmětů. 

Roztomilé řešení předání poukazů pro miminka bude, když ho vložíš do rukou malého plyšáka.  

 

Možností, jak zabalit dárkový poukaz, je spoustu. Nezapomeň, že hlavním cílem je udělat z balení příjemný a osobitý zážitek. K voucheru proto můžeš přiložit věnování, které vyjádří tvé city k obdarovanému. Připravili jsme pro tebe několik variant textu věnování pro dárkový poukaz, které stačí podepsat.  

Věnování k dárkovému poukazu pro partnera, partnerku nebo jinou milovanou osobu:  

poukaz-venovani-partner
Grafika vytvořená v Canva.com

Věnování k dárkovému poukazu pro rodiče či staré rodiče: 

venovani-rodice
Grafika vytvořená v Canva.com

Věnování k dárkovému poukazu k narození dítěte:  

darkovy-poukaz-dite
Grafika vytvořená v Canva.com

Pokud je tvým rozhodnutím věnovat dárkový poukaz, zpestří ho hezké věnování i dobře zvolená maličkost. Podívej se na aktuální slevy a slevové kupóny pro nákup dárků a malých pozorností:  

 

 

Ať už vybereš dárkový poukaz v jakékoliv finanční hodnotě a z jakéhokoliv e-shopu, věříme, že udělá velkou radost. Nejdůležitější je přeci hezký úmysl a pozornost, kterou obdarovaný získá.  

 

banner-jarni-slevy