Jaké jsou módní trendy pro rok 2024? S těmito kousky všechny okouzlíš

07.03.2024 Eva Nakupování na internetu Sdílet

Co je právě teď v módě? Které kousky prozradí, že máš přehled i styl? Přinášíme ti výběr trendů pro rok 2024, se kterým snadno vyladíš svůj look i vizáž.

Aby tvůj šatník nezíval prázdnotou a obsahoval must have kousky pro každé roční období i módní trendy 2024, nemusíš utratit moc. Stačí ti tento malý průvodce světem módy a zjistíš, se kterými kusy oblečení, obuvi a doplňky letos zaboduješ. Ukážeme ti i tipy na konkrétní produkty a kde je seženeš za dobré ceny. Zjistíš také, co je letos in v dekorativní kosmetice a se kterými produkty se ti podaří módní líčení.

Dámskou i pánskou módu za nižší ceny si pořídíš i díky slevám na našich stránkách. Podívej se na nabídky kategorie levné oblečení co nejrychleji. Ať ti to někdo nevyfoukne.

bile-sako-bez-podprsenky
Zdroj: Canva.com

 

 

Nadčasové minimalistické kousky, které jsou pořád IN

 

Co bylo IN v minulosti, co je IN teď a bude prostě IN napořád? Přeci oblečení v bílé barvě a v jednoduchém designu. Minimalismus patří do každého šatníku jako jakými základ. Jednoduše kombinovatelné kousky oceníš, ať už hledáš outfit na běžné nošení, do práce či něco speciálního. Bílá sluší snad všem kusům oblečení. Ve tvé skříni bychom měli najít bílá trička, košili, svetřík, mikinu, možná i bundu, šortky či doplňky. Velmi svůdně bude působit bílé sako bez halenky či spodního prádla. 

Bílá barva je inspirací několika módních domů a najdeš ji s nad v nabídce všech kategorií dámské i pánské módy ve všech ročník obdobích. Francouzský módní dům Balmain je například charakteristický luxusními bílými modely v kombinaci s ostře střiženými siluetami.

Nás mezi jinými upoutaly i fashion kousky z e-shopu Answear v bílé barvě. Podívej se na ně také. 

vysoke-cerne-kozacky
Zdroj: Canva.com

 

 

Quit luxury versus mob wife

 

Zajímavým módím střetem jsou 2 vlny stylů. Na jedné straně je takzvaná quit luxury móda, tedy oblečení, obuv a doplňky luxusních značek, kvalitní v materiálech i celkovém provedení, u kterých nenajdeme velká loga a do oči bijící názvy značek.

Druhou vlnou je Mob wife styl. Ten je typický velmi výraznými až extravagantními prvky, které mají hned na první pohled zaujmout a vzbudit dojem luxusu a moci. Takového oblečení je velmi často z kůže či koženky, zlatou barvu, živočišní vzory Mob wife je styl pro ženy, které milují vysoké podpatky, nápadné účesy a výrazný make-up.

 

Móda 2024 ale přináší i další trendy, které by se daly zařadit spíše k těm stylově výraznějším a extravagantnějším:

__check

Třásně – výrazný prvek můžeš najít na sukních i topech

__check

Tekutá zlatá  - oblečení, boty i doplňky jsou nyní trendy v odstínu tekutého zlata

__check

Průsvitné halenky i šaty jsou sexy a jsou také in.

 

krajka-cervena-halenka
Zdroj: Canva.com

 

 

Barva třešně nabitá sexappealem

 

Barva, která si získala mola módních přehlídek, je červená v odstínu třešně. Šťavnatá sexy barva ti bude slušet ve spoustě outfitů. Zajímavé bude tričko v tomto výrazném odstínu, mikiny, topy i například tenisky. Určitě si ale pořiď šaty, které zvýrazní ženskost a tvoji energii.  

Velmi ženské a výrazné kousky za dostupné ceny najdeš v e-shopu Mohito. Vyber si šaty nebo overal v módním červeném odstínu.

Ultraženský styl a něžné odstíny barev

 

Móda roku 2024 s sebou nese i inspiraci 50tymi léty 20. století a ženskost. Ultraženské kousky mohou být v něžných odstínech lila nebo v trendy odstínu nebesky modré barvy. Pastelové barvy jsou navíc perfektní volbou i pro oblečení nejenom elegantní, ale také ve sportovním a v ležérním stylu. Bude to tvoje oblíbená barva pro jarní módu 2024?

 

modra-teplakova-souprava
Zdroj: Canva.com

Podívej se zblízka na módní kousky v nebesky modrém odstínu a nakupuj výhodněji díky slevám a výprodejům v e-shopu Answear.  

Retro tenisky a pohodlné boty

 

Luxus v podobě pohodlí je in v dámské i pánské módě. Skvělá zpráva. Teď bude celý den na nohách příjemný díky obuvi, se kterou to hravě zvládneš. Své místo si vydobyly i trendy tenisky v retro stylu. Vintage design obuvi je nejen klasický, ale také léty ověřený a velmi stylový. Navíc retro tenisky se budou hodit k džínům, k teplákové soupravě, k šortkám, ale i k sokním a šatům. 

Velké kabelky bodují   

 

Mini kabelky ve všech barvách a odstínech, materiálech a provedeních teď vystřídají velké kabelky, do kterých se vejde snad vše a mohou působit dojmem, že jsou bezedné. Jsou velmi praktické a využiješ je každý den. Navíc můžeš vybírat například jednoduché textilní tašky, koženkové či kožené elegantnější verze i sportovní tašky na trénink.

Tašky, kabelky i doplňky můžeš nakupovat levněji díky aktuálním slevovým kupónům:

Glossy efekt tě rozzáří

 

V kosmetice je na vrcholu líčení s glossy efektem. Důraz se klade na prozáření pleti, dokonalou úpravu pleti, čisté a barevné linky. Pořád ještě platí, že nejautentičtější look vyhrává. Ať už zvolíš výraznější líčení nebo minimalistický vzhled, určitě uděláš dobře, když vizáž doplníš leskem na rty. Budou pak vypadat plnější a celkový dojem bude velmi příjemný a svěží.

Vyber si z voňavých lesků na rty v krásných odstínech ten, který bude tvým novým oblíbeným doplňkem. Na nákup využij slevové kupóny, které jsou časově omezené, proto neváhej a uplatni je hned teď. 

farhad-irani-kosile
Zdroj: Farhad Irani (Pexels.com)

 

 

Varsity, oversize a vzorované košile pro muže

 

A co je trendy v pánské módě? Je to hned několik kousků:

__check

oblíbený oversize střih různých modelů

__check

sportovnější varsity styl

__check

designová minimalistická tílka

__check

elegantní šortky

__check

kostkované a vzorované košile

__check

veselé barvy všech různých kusů oblečení

Varsity modely jsou módní kousky inspirované americkými univerzitními designy, jako jsou bundy, trička či šály s charakteristickými prvky názvů škol, sportovních týmů nebo jiné sportovní motivy. Jde o pohodlné oblečení.

Pohodlí přináší i oversize střihy. Jde o módní trendy, který funguje na tom, že oblečení se nosí ve větší velikosti, než je ta obvyklá. To vytváří uvolněný vzhled a pocit relaxu.

Chceš svůj šatník oživit a vnést mu trošku trendy nádechu? Nakupuj stylové oblečení, obuv i doplňky na stránkách About You.

Není důvod za každou cenu se zcela podřizovat módním trendům. Ponechej si svůj styl a vyjádři svou osobnost šatníkem, který ti dělá radost. V trendech roku 2024 je spousta směrů a výrazů, mezi kterými si jistě i ty vybereš oblíbené kousky.