Máš promyšlený dárek k Mezinárodnímu dnu dětí? Toto jsou naše tipy

titulka-den-deti

Už o několik dnů budeme oslavovat Mezinárodní den dětí. Máš už pro svého mrňouse vymyšlené něco speciální? Pokud si s dárkem neumíš rady, tady jsou naše nápady.

Mezi milé povinnosti všech rodičů patří i příprava oslavy a výběr dárků pro děti k narozeninám a jiným svátkům. Jedním z takovýchto významných dnů je Mezinárodní den dětí. Oslav ho pěkným dárkem pro tvé děti. Vždyť je to stejně tak speciální den pro ně i pro tebe.

Víme, že výběr dárků není vždycky jednoduchý. Kromě jiného je důležité brát v potaz i věk dětí. To, co potěší ty nejmenší, asi nebude vyhovovat teenegerům.

Mezi TOP sekce patří hračky, dětská móda a baby produkty, nábytek, elektro, cestování a pojištění. Celou nabídku si prohlédněte v sekci Den dětí. Co tě zaujalo nejvíce?

mama-syn-smich-kuchyne

 

Mezinárodní den dětí slavíme už více než 70 let

 

Idea vzniku tohoto svátku zazněla na Světové konferenci pro blaho dětí. Uskutečnila se v roce 1925 v Ženevě ve Švýcarsku za účasti zástupců různých krajin.

Československo se k Mezinárodnímu dnu dětí přihlásilo v roce 1950 a slavil se 1. června od roku 1951. Zajímavostí je, že v některých krajinách tento svátek připadá na úplně jiné datum.

Navzdory tomu zůstává jeho pointa stejná pro všechny – chránit děti a jejich práva.

„Děti jsou neskutečně důležité. Ony jsou budoucností světa.“ – Elton John

 

mama-dcera-hra

 

Na Den dětí začni oslavou

 

Jaký by to byl svátek, kdyby si ho s tvými nejmenšími neoslavil ve velkém stylu? Připrav rodinnou oslavu s výzdobou a dobrotami. Samozřejmě, malým oslavencům nezapomeň k dárkům přibalit i sladkou drobnost. Výhodné nabídky najdeš v kategorii potraviny.

Hledáš zdravější variantu sladkostí? Koukni se na nabídku tohoto e-shopu a vyber dětem zdravé mlsání.

Mezi zdravé alternativy sladkostí patří například:

__check

lyofilizované ovoce

__check

oříškový krém

__check

malinová kaše

__check

domácí puding

__check

ovocné pyré

__check

včelí med

__check

zeleninové chipsy

dve-holcicky-oslava

 

Hračky a oblečení pro nejmenší

 

Máš doma prcka? Malé miminko nedokáže ještě tolik vnímat a ocenit dárky tak jako větší děti. Pokud jim stejně chceš něco darovat, mysli prakticky. Dítkům od 1 roku můžeš pořídit jejich první větší hračky. Oblíbené jsou hlavně ty na rozvoj motoriky, například dřevěná zatloukací skládačka.

Miminka rostou velice rychle. Otevři si tento e-shop a doplň výbavičku oblečení, plen, dětské kosmetiky či příkrmů.

mama-syn-postel-hracka

 

Větší děti od 3 let potěšíš interaktivními hračkami, různými stavebnicemi či prvním odrážedlem. Vhodným dárkem jsou také edukační knihy. Vybírej ty s množstvím obrázků, které upoutají jejich pozornost.

Přínosné pro jejich rozvoj budou i různé pracovní sešity, doplňovačky či encyklopedie. Vyber je z nabídky v kategorii knihy.


matka-syn-puzzle

__bulb
Mateřská dovolená – co o ní vědět a jak během ní ušetřit

Při prvním dítěti může být mateřská dovolená náročnější. Nejenom po fyzické, ale i finanční stránce. Kdo má nárok na mateřskou? A dá se během ní ušetřit?

Staronový dětský pokojíček

 

Šablona na ideální vzhled dětského pokojíku neexistuje. Jeho provedení a styl by měly odpovídat aktuálním potřebám dítěte. Nezapomínej, že současně s tím, jak rostou děti, by si měl měnit i jejich pokoj.

Malé dítě potřebuje především dostatek prostoru pro hraní. Pro školáky je důležité oddělení prostoru na učení od hrací části. V pokoji starších žáků a teenegerů by měl převažovat prostor na učení doplněn částí na volnočasové aktivity.

Před každou úpravou dětského pokojíku si podrobně promysli, co a jak chceš změnit. Usnadní a zrychlí to celý proces předělávky.


pokojicek-tee-pee

Nábytek do dětského pokoje pro malé i velké najdeš v profilu e-shopu Möbelix.cz s množstvím slevových kupónů. Připrav dětem nový dětský pokojíček ještě dnes. Všechny designové kousky nalezneš v tomto linku.

Elekronika a volný čas

 

Jestli se nám to líbí nebo ne, telefon v rukou dětí není v současné moderní době ničím neobvyklým. Jeho hlavním účelem je kromě zábavy navazování kontaktu s vámi – rodiči. Chceš jim darovat kvalitnější? Tento svátek je pro to ideální.

Funkce mobilního telefon můžeš doplnit smart hodinkami pro ještě lepší komunikaci.

__bulb
Nejlepší smart hodinky pro dámy, muže i děti: Které si vybrat?

U výběru inteligentních hodinek je potřebné zvážit všechny parametry a zohlednit i cenu. Které smart hodinky jsou ty nejlepší pro všechny členy rodiny?

Patří hraní počítačových her mezi oblíbené volnočasové aktivity tvých dětí? Potom si můžeš být jistý, že nová hra by je v tento den velmi potěšila.

Tvému malému čtenáři se bude líbit čtečka knih. Skvělým dárkem jsou i sluchátka či dětské fotoaparáty.

Aby byl nákup těchto zařízení ještě výhodnější, využij nabídky z kategorie elektronika.

 

deti-pocitac

 

Společné zážitky

 

Podle nás je nejhezčím dárkem, jaký můžeš svým dětem darovat, společně strávený čas. Jestli už to bude procházka lesem, návštěva kina nebo cokoliv jiného.

Věděl jsi, že let připadne Mezinárodní den dětí na čtvrtek? Je to přímo ideální příležitost udělat si prodloužený víkend. Vyberte se například za dobrodružstvím na stanovačku nebo každý den objevujte nová místa. Možností, kam na výlet s dětmi, je skutečně dost.

__bulb
Vyberte si nejlevnější cestovní pojištění pro vaši dovolenou

Cestovní pojištění by mělo být součástí každé dovolené. Víte, jak jej vybavíte? V našem článku vám poradíme, jak získat nejlevnější cestovní pojištění.

rodina-les-ohen

 

Inspirovaly tě naše tipy na výběr dárku? Jsme si jistí, že pro své děti vymyslíš dokonalý dárek, který je potěší. Za jejich úsměv a radost v očích to úsilí rozhodně stojí.

 

banner-den-deti