Štědré Vánoce pro celou rodinu: Ušetři za dárky s našimi nabídkami

banner-kampan-vanoce

Máš promyšlené všechny dárky? Víme, jak na nich ušetříš. Využij speciální nabídky na našem webu a nakupuj od 1. do 20. prosince výhodně všechno pro perfektní Vánoce.

Nejhezčí období v roce se už nezadržitelně blíží. Konečně strávíš s rodinou více času, užiješ si volné dni bez práce, vychutnáš si hodně dobrého jídla a všechno při pohledu na krásnou výzdobu a rozsvícený stromek. No a chybět nemohou ani dárky koupené od srdce.

Nedali ti blízcí seznam jejich přání? My ti poradíme, co by se mohlo líbit malým i velkým a i to, kde to koupíš za bezkonkurenční cenu. A nákupy budou snadné, rychlé, a ještě při nich i ušetříš.

Ty nejlepší nabídky na vánoční dárky se ukrývají v kategoriích jako je móda, elektronika, nábytek a bydlení, doplňky a textilie, parfémy a kosmetika, šperky, hodinky, hračky, knihy, sport, zdraví a cestování.

Chceš nakupovat už teď? Koukni se, jaké slevy na vánoční dárky jsme připravili.

vanoce-pary-objeti
Autor: Nicole Michalou (Pexels)

 

Oblečení pro celou rodinu

 

Nejrůznější druhy oblečení a módních doplňků patří k jedním z nejčastěji kupovaným dárkům. Zatím co dospělé potěší oblečení téměř vždy, děti nim často nejsou nadšené. No potřebujeme ho všichni, zvláště pak na zimní sezónu není teplého oblečení nikdy dost.

Jaké kousky z kategorie oblečení nakupovat na Vánoce? Teplý pár ponožek by neměl chybět v žádném vánočním balíčku, set vkusné čepice se šálem potěší dámy i pány, no a nejmenším dětem se budou líbit teplé mikiny s pohádkovými motivy. Klasický pletený svetr můžeš darovat mladší i starší generaci, ocení ho všichni.

Velmi dobře znáš vkus a velikost oblečení celé rodiny? Pak se nemusíš bát ani nákupu dražších kousků, jako například stylového kabátu pro dámy či teplé pánské zimní bundy z e-shopu AboutYou.

 

zima-zena-dite-sane
Autor: Yan Krukau (Pexels)

Moderní oblečení pro každého člena rodiny najdeš v e-shopu Answear. Nečekej a nakupuj, dokud jsou dostupné všechny velikosti.

Plánuješ mezi svátky rodinnou lyžovačku? Nezaobejde se hlavně bez funkční a teplé outdoorové bundy a kvalitních bot. Využij naše nabídky a ušetři při nakupování.

Elektronika jako oblíbený dárek

 

Pro mnoho lidí je při nákupu vánočních dárků první volbou kategorie domácích spotřebičů a elektroniky. Chceš z ní nakupovat na Vánoce i ty? Máme dobrou zprvu, na tomto zboží teď pořádně ušetříš.

Co by členové rodiny mohli ocenit? Každý teenager ve volném čase využije bezdrátová sluchátka. Studium mu snadní výkonnější model notebooku nebo tabletu a jeho návyk ke čtení můžeš prohloubit darováním elektronické čtečky knih.

Rodiče potřebují praktické dárky, díky kterým zvládnou práci v domácnosti rychleji. Které to jsou? Z nabídky domácích spotřebičů do kuchyně ti doporučujeme vybrat si kuchyňský robot z e-shopu Okay. Tento jeden pomocník udělá spoustu druhů práce a čas strávený v kuchyni se díky němu výrazně zkrátí.

Nikomu se doma nechce vysávat? Nový robotický vysávač se stane oblíbeným a nenahraditelným pomocníkem při úklidu. Stejně tak užitečná bude i myčka nádobí či kombinovaná pračka se sušičkou.

U našich tipů na vánoční dárky nezapomínejte ani na staré rodiče. I když často neřeknou, co by chtěli, elektrickou vyhřívací deku či bačkory určitě neodmítnou.

Na Vánoce je populárním dárkem i malá elektronika určená na péči o tělo, jako je například elektrický zubní kartáček, epilátor pro dámy či zastřihovač brady a fousů pro pány z e-shopu Alza.

 

roboticky-vysavac
Autor: cottonbro studio (Pexels)

 

Vše pro hezčí bydlení

 

Pocit domova vytváří nejenom lidé, ale i to, jak je bydlení zařízené. Netroufáš si na nákup větších a dražších kusů nábytku? Svou pozornost soustřeď na menší nábytek a doplňky. Jsou stejně důležité a daruješ nimi rodině na Vánoce hezčí bydlení.

První dojem z bydlení vzniká už při samotném vstupu. Jak je zařízená tvá předsíň? Možná ti tam chybí praktický botník nebo lavice pro pohodlné obouvání a vyzouvání.

V obýváku vytvoříš více místa na sezení, když dokoupíš stylová křesla a taburety. Nezapomeň ani na malý konferenční stolek a obývací stěnu či praktickou komodu. Pracuješ z domova? Do pracovny se ti určitě bude hodit praktický regál.

Nejenom rodině, ale i kamarádům a známým se bude líbit dárek v podobě dekoračních mis, váz, obrazů či zrcadel. Bydlení bude díky nim ještě hezčí a útulnější. A co bys řekl na dárek v podobě lampy nebo jiného osvětlení? V netradičním provedení potěší každého nadšence bytových doplňků.

 

obyvak-sedy-zrcadlo
Autor: Max Rahubovskiy (Pexels)

__bulb
Jak vybrat cestovní kufry za výhodnou cenu? Poradíme ti

Chystáš se na dlouhý výlet, dovolenou nebo na pracovní cestu? Už s předstihem mysli na to, do čeho se sbalíš. Zjisti, podle jakých kritérií vybírat cestovní kufry.

I letos pro tebe máme adventní kalendář s exkluzivními slevami a slevovými kódy do těch nejoblíbenějších e-shopů. Každý den od 1. do 20. prosince můžeš využít speciální nabídku, kterou nikde jinde nenajdeš.

 

adventni-kalendar

 

Parfém a kosmetika pro nejbližší

 

Chceš k Vánocům darovat parfém? Jde o jeden z nejtěžších výběrů dárků, proto se doporučují kupovat jenom těm, kterých vkus dobře znáš.

Při nákupu parfémů hraje roli více faktorů. V první řadě je důležité, jestli ho vybíráš pro ženu nebo muže a to, jaký typ vůně preferuje. Muži obecně vyhledávají těžší a kořeněné vůně, ženy zase lehčí sladší nebo citrusové. Promysli si, jestli chceš investovat do kvalitního parfému nebo zvolíš toaletní vodu se slabší intenzitou vůně. A nakonec, jestli má jít o vůni na každodenní nošení nebo jenom na výjimečné příležitosti.

Neumíš si s výběrem parfému poradit? Naším tipem je přímo se dotyčné nebo dotyčného zeptat, jaký parfém by si přál. Výsledkem bude upřímná radost u vánočního stromečku.

Veliký výběr parfémů různých značek najdeš v e-shopu Notino. Spolehnout se můžeš na skvělé ceny a rychlé doručení.

Nákup kosmetických produktů může být stejně náročný, pokud neznáš oblíbenou značku a preferované produkty toho, komu je chceš darovat. Udělej to elegantně a daruj darčekovou kazetu nebo dárkový poukaz do oblíbeného e-shopu.

Pro ty nejnáročnější

 

Šperky vždy byly i budou jedním z těch nejhezčích dárků, kterým i beze slov vyjádříš, jak ti na druhém člověku záleží. Projevit nimi můžeš díky rodičům, lásku a věrnost svému partnerovi či poděkování nejlepší kamarádce za letité přátelství.

Nabídka šperků je skutečně velká. Rozhodnout se můžeš pro samostatný prsten, náhrdelník či náušnice v různých barevných i materiálových provedeních, jemné i mohutnější.

Chceš svým dárkem vyrazit dané dámě dech? Daruj ji celou soupravu šperků. Přibal i šperkovnici a krásný vánoční dárek máš připravený.

Naštěstí, šperky už dávno nejsou jenom pro dámy, a i pánové nimi prezentují svou osobnost a vkus. Jestli to bude prsten, náramek nebo náhrdelník s přívěškem, muže ve tvém okolí tvůj výběr určitě potěší.

 

vanoce-zena-sperk
Autor: Karolina Grabowska (Pexels)

Chceš k Vánocům darovat opravdu skvělé dárky? V e-shopu Butlers nalezneš dárky pro muže, pro ženy i pro děti.

Vánoční překvapení pro nejmenší

 

Pro děti mají Vánoce přímo kouzlo. S očekáváním otevírají vánoční balíčky, co se v nich bude skrývat. Jaké překvapení jim letos připravíš?

Nejlepším dárkem pro malé miminka budou ty praktické. Myslíme tím zejména oblečení, protože děti rychle rostou. Pro děti od 1 roku jsou vhodné hračky na procvičování motoriky nebo dřevěné didaktické hračky.

Děti od 3 let jsou vnímavější, rady si hrají a objevují nové věci. Potěšíš je interaktivními hračkami a stavebnicemi. Od tohoto věku je čas i na první odrážedlo. A samozřejmě, plyšové hračky nesmějí chybět v žádném dětském pokojíčku.

 

dite-slon-kosticky
Autor: cottonbro studio (Pexels)

 

Čteš dětem pravidelně příběhy z pohádkových knížek? Nejenom, že tím přispíváš k rozvoji jejich fantazie, ale vytváříš u nich i návyk ke čtení. Je pravděpodobné, že jako starší budou knihy číst velmi rády.

Mimochodem, knihy jsou výborným vánočním dárkem i pro dospělé. Má ve svém okolí milovníka čtení? Daruj mu vánoční chvilku oddechu s dobrou knihou.

 

zena-lezeni-cteni
Autor: Vláda Karpovich (Pexels)

Od obrázkových a zvukových knížek, přes knížky pro malé školáky až po beletrii různých žánrů pro dospělé. To všechno ti nabízí online knihkupectví Martinus za fantastické ceny.

Dárky pro zdraví

 

Zdraví svým blízkým sice nemůžeš koupit, ale vitamíny a výživové doplňky z lékárny Pilulka ano. Konkrétně produkt vybírej podle problému, který mají řešit nebo věku obdarovaného. Určitě tě potěší, že i za ně teď zaplatíš mnohem méně než obvykle.

Nezapomeň ani na vitamíny určené na podporu imunity. Tu je potřebné budovat dlouhodobě a od útlého věku, proto je přibal i do vánočních balíčků dětí.

 

babicka-vnuk-cteni
Autor: Mikhail Nilov (Pexels)

 

Na zdraví má vliv několik faktorů, mezi nimi i životní styl a pravidelný pohyb. Chceš své blízké podpořit v nějakém sportu? Daruj jim vhodné sportovní vybavení. Z kategorie produktů pro zdrví a relax jsou našimi tipy na vánoční dárek i čističky vzduchu, masážní přístroje či domácí stroje a pomůcky na cvičení.

Sportovní oblečení do každého počasí pro dámy i pány najdeš v e-shopu 4fstore. A navíc teď ve skvělých vánočních cenách

Zážitkové dárky

 

Nechceš kupovat hmotní dárky? Buď originální a zvol zážitkové, které jsou z roka na rok pořád více populární. Dobrodružní povahy potěší vyhlídkový let letadlem, seskok s padákem či let balónem. Příjemný oddech během vánočních svátků může být dárek v podobě lyžovačky a pobytu v zahraničním lyžařském středisku.

Máš doma gurmána? Daruj mu degustaci vína či kávy nebo gurmánskou večeři o několika chodech. Mimořádně oblíbené jsou i taneční kurzy, kurzy potápění, jízda na formule či kurz lezení, vaření nebo keramiky. Z tradičnějších můžeš zvolit darování masáže či wellness pobyt. A samozřejmě, všechny zážitky si můžeš užít ve dvojici nebo s celou rodinou.

Z nabídky zážitkových dárků určitě vybereš ten pravý. A s našimi kupóny tě budou stát méně peněz.

zena-hrncirsky-kruh
Autor: Anasta asia Shuraeva (Pexels)

 

Už víš, které slevy na vánoční dárky využiješ? Kromě dárků pro jiné potěš vytouženým dárkem i sebe. Nevyužít skvělé ceny by byla škoda. Zdá se ti výběr dárků namáhavý? S našimi tipy to zvládneš. A tou nejhezčí odměnou za připravené vánoční překvapení pro tebe budou šťastné tváře blízkých u vánočního stromečku. A ty chce vidět přeci každý.

 

banner-vanocni-slevy