Dámské plavky pro plnoštíhlé – jak je správně vybrat?

zena-stoji-na-brehu-more

Plné křivky nejsou překážkou, abyste se na pláži cítily sebevědomě v pohodlných a pěkných plavkách. Víte, jak si je vybrat?

Každá z nás má jinou postavu, které přistanou plavky v jiném střihu a velikosti. Ideál krásy se za poslední léta výrazně změnil. A s ním i nabídka plavek, včetně těch pro baculky.

Pokud patříte mezi ně, sáhněte po jednom z těchto střihů. Padnou vám jako ulité a na pláži budete vypadat skvěle.

Různé střihy plavek pro každou postavu vám nabízí obchod s oblečením About You. Celý sortiment plavek můžete nakupovat v rámci zvýhodněné nabídky.

Jak vybrat plavky pro plnoštíhlé
 

Možná si myslíte, že pro postavy s plnými tvary jsou vodné jenom jednodílné plavky. Není tomu tak. Takovýmto postavám přistane hodně střihů. Které to jsou?

zena-se-opaluje-v-bazenu

Dvoudílné plavky pro plnoštíhlé
 

Začneme právě s dvoudílnými plavkami. Hodně baculek po nich nesáhne ze strachu, že ukáží více, než by chtěly.

Ideální dvoudílné plavky pro baculky nakupujte tak, že se budete držet těchto bodů|:
- podprsenka ve tvaru „T“ – podprsenka ušitá ve tvaru „T“ nejlépe vytvaruje váš dekolt, lepší podporu dodají plavky s kosticemi,
- širší ramínka – zapamatujte si, že širší ramínka vám budou nejenom lépe držet plavky, také pro vás budou pohodlnější,
- kalhotky různých střihů – právě plavky s vysokým pásem pro plnoštíhlé jsou nejvíce oblíbené. Vaše bříško ale pěkně zahalí i plavkové šortky nebo plavková sukně s bikiny kalhotkami.


Jednodílné plavky pro plnoštíhlé, které dokáží tvarovat
 

Velkou výhodou jednodílných plavek je, že stahují, a zároveň pěkně tvarují pás, boky i bříško. Tyto modely jsou většinou barevné a vzorované s černými pásy na bocích, čím opticky zužují postavu.

Alternativou k černým pásům je řasení, protože efektivně schovává to, co chcete ukrýt. Tu ale dávejte pozor, aby řasení nebylo na plavkách moc. Mohlo by to způsobit opačný efekt.

zena-pozuje-na-jazere

Oblíbené tankiny
 

Víte, co jsou to tankiny? Jde o jakousi alternativu mezi jednodílnými plavkami a bikinami. Tyto dvoudílné plavky tvoří prodloužený vrchní díl a klasické kalhotky či šortky.

Tyto plavky jsou ideální ne jenom pro ženy, které chtějí zakrýt problematické partie, ale například i pro ženy po porodu.

zena-pozuje-na-plazi

Hledáte levné nebo luxusní plavky s hezkým střihem a zajímavými vzory? Při jejich výběru se každá žena může spolehnout na Answear – specialistu na spodní prádlo a plavky.

Plavkové šaty


Asi nejpohodlnějším modelem dostupným v sekci plavky pro boubelky. I když zahalují poměrně velkou část těla, stále se v nich budete cítit pohodlně a atraktivně.

Najdete je v mnoha barvách, střizích a provedeních. Pokud se tedy rozhodnete pro tento typ plavek, určitě najdete ty, které vám sednou. Stejně tak platí, že po nich můžete sáhnout i v těhotenství nebo po porodu.

zena-se-oapluje-na-jachte

Léto je v plném proudu. Ještě nevíte, kde letos strávíte dovolenou? Inspirujte se našim článkem.

A co barva plavek?


Důležitou úlohu při výběru plavek pro plné ženské tvary sehrávají i barvy a barevné kombinace. I u plavek platí, že černá barva zeštíhluje.

Bát se ovšem nemusíte ani barevných plavek. Vybírejte si světlejší barvy a vzory. Kontrastní kombinace barev a vzorů nejsou vhodné, protože by mohly poutat pozornost na problémové partie. Také je lepší, pokud jsou plavky bez proužků, které by postavu ještě více rozšiřovaly.

zena-leziv-v-obrovskem-bazenu

Který typ plavek se vám líbí více? Ať už je to kterýkoliv, věříme že vám náš článek pomohl v rozhodování, ve kterých plavkách strávíte letošní léto. Důležité je, abyste se cítily pohodlně, protože potom z vás krása vyzařuje dvojnásobně.

Dovolená za levný peníz se vyplatí, zejména pokud se vám podaří sehnat pěkné a levné ubytování v příjemném prostředí. Znáte způsob, jak se dá sehnat levné ubytování? Připravili jsme pro vás několik tipů.

__bulb
Jak sehnat levné ubytování

Dovolená za levný peníz se vyplatí, zejména pokud se vám podaří sehnat pěkné a levné ubytování v příjemném prostředí. Znáte způsob, jak se dá sehnat levné ubytování? Připravili jsme pro vás několik tipů.