Je tu svátek lásky – tipy na dárky a valentýnské slevy

titulka-velentyn-plny-slev

Čím letos překvapíš své milované? Nakupuj perfektní dárky ke Dni svatého Valentýna. Připravili jsme pro tebe celý seznam skvělých tipů a úžasné slevy.

Nakupovat dárky je radost. Někdy tě může jejich výběr ale pěkně potrápit. Dárky pro ty, které máme ze všech nejraději, mohou být oříškem. Rozlouskni je s námi a vyber krásné dárky: pro svou lásku, rodiče, sourozence, kamarádky, děti, kolegy či pro domácího miláčka. Zkrátka pro všechny, kteří jsou ti blízcí. Víš, co tě potěší?

Hledáš místo plné dárků ke svátku zamilovaných za lepší ceny? Prohlédni si naše valentýnské slevy, vyber dárky s přehledem a levněji.

Určitě čti dál a dozvíš se:

__check

Spoustu tipů na úžasné dárky pro tvého miláčka (i pokud je zvířecí!)

__check

Kde dárky seženeš levněji

__check

A že i levnější dárek může být působivý

parfem-ruze-kvety
UZdroj: Valeria Boltneva (Pexels.com)

 

Podtrhni krásu

 

Krásný svátek může doplnit hezký dárek z kategorie kosmetiky a drogerie.  V našich tipech je hned několik produktů, které nám evokuji krásu a dokáží ji podtrhnout. Muže i ženu potěší flakón oblíbeného parfému.  Vybírej vůni, která ti připomíná obdarovaného. Voňavé dárky k Valentýnu jsou top. Krásnou atmosféru dotvoří i vonná svíčka. V e-shopu Notino můžeš vybrat i sadu vonných olejů, dárkové balení produktů do koupele, rtěnku v romantického či vášnivém odstínu a spoustu dalších voňavých a krásných produktů. Z parfémů to může být například výrazná a vášnivá vůně Euphoria od Calvin Klein nebo romantická vůně od Chloé.

Dobrou alternativou bude i dárkový poukaz. Ten potěší vždycky. Spousta e-shopů vám připravila kategorii plnou dárků pro muže i ženy. Na stránkách L´OOCITANE můžete využít i nabídku dárkového balení zdarma.

Využij slevové kupóny, které jsme pro tebe připravili a kup dárky s výraznou slevou:

sperky-bizuterie-valentyn
Zdroj: Godisable Jacob (Pexels.com)

 

Dárky pro každý okamžik

 

Stává se, že nejmilejším dárkem je drobnost, která nás vystihuje a která se stane naší součástí během každého dne. Šperk může být doplňkem, který vyjádří styl, individualitu a osobnost. Při výběru hodinek nebo šperku klademe důraz na toto všechno a také provedení v konkrétním kovu, materiálu či barevnosti. Dárkem totiž můžeš dát najevo, co všechno o člověku víš a jak dobře ho znáš.

Z kategorie hodinek a šperků můžeš vybrat elegantní a decentní hodinky, minimalistický řetízek nebo náramek s přívěškem či náušnice. Krásný výběr bižuterie najdeš v e-shopu Answear. Ženy ocení originální design značky Tous i klasiku ve stylu Swarovski. Pro muže vyber hodinky Daniel Wellington. Jejich nadčasovost je trefa do černého.

Answear je skvělé místo pro tvůj nákup. Nabízí široký výběr módního zboží, včetně oblečení obuvi, kabelek a doplňků. Slevy na tebe čekají úplně ve všech kategoriích obchodu, koukni například na výprodej fashion kousků pro dámy.

Chceš něco romantičtějšího? Motiv srdíčka na přívěsku koupíš v e-shopu Aboutyou. Náramky, náušnice, řetízky, se srdíčky a s jinými přívěšky můžeš vybírat v barevných odstínech stříbra, žlutého i růžového zlata. V sekci doplňků pro pány jsou zajímavé kožené náramky Lacoste a Tommy Hilfiger. Pokud hledáš dárek pro elegantního muže, super tipem jsou manžetové knoflíčky, kravaty a motýlky.

Pro duchovnější ladění dárků jsou tady tipy například na ručně vyrobené korálkové náramky nebo lapače snů od Safiris.

__bulb
Nejlepší smart hodinky pro dámy, muže i děti: Které si vybrat?

U výběru inteligentních hodinek je potřebné zvážit všechny parametry a zohlednit i cenu. Které smart hodinky jsou ty nejlepší pro všechny členy rodiny?

Myslíš, že šperk bude ten pravý dárek? My také.  Pořiď ho se slevou díky našim slevovým kupónům:

valentyn-podprsenka-text
Zdroj: Leeloo the first (Pexels.com)

 

Kousky, které zahřejí nebo rozohní

 

Mezi valentýnské dárky mohou patřit i módní kousky včetně spodního prádla. Otázkou je, jestli je cílem zahřát u srdce nebo vášnivější plány. V prvním případě můžeš věnovat hezké fashion dárky, jako například: romantický svetřík či halenka, šály a šátky, trička, čepice, elegantní kabelka Michael Kors nebo jiné doplňky.

Jestli jsou tvé plány více žhavé, vyber například krajkové spodní prádlo nebo saténové noční prádlo a korzety na stránkách Astratex.  Využít je můžeš na nákup sexy prádla pro něžnou polovičku nebo trenýrky s vtipnými potisky pro muže.

Ženy milují boty. Sexy lodičky Guess najdeš v e-shop Eobuv.cz. Zde nakoupíš nejenom obuv, ale také spoustu doplňků. Skvělá správa je, že obchod nabízí slevy až do výšky 70 % na tisíce produktů.  Rozsáhlý sortiment tě okouzlí.

 

stenatko-zem-hracka
Zdroj: Caio (Pexels.com)

 

Nezapomeň na své miláčky

 

Máš domácího miláčka a chceš mu věnovat pozornost? Protože ty ho znáš nejlíp, určitě víš, které z dárků ho potěší. Na stránkách e-shopu SuperZoo koupíš oblíbené pamlsky, pelíšek či postýlku, kartáč a také hračky například pro pejsky. Které vybereš? Hledáš hračky pro štěňata nebo staršího pejska? Nebo hračku pro kočku? V obchodě můžeš vybrat žvýkací hračky, zvukové, plyšové a textilní, dřevěné a interaktivní. Díky slevám na stránkách ještě ušetříš.

Dárky pro zvířátka pořiď levněji také díky slevovým kupónům:

valentyn-elektro
Zdroj: Jessica Lewiss (Pexels.com)

 

 

Být v kontaktu se svými milovanými

 

Dalšími možností dárků jsou mobily, tablety a jiná zařízení, které přináší kontakt. Díky těmto zařízením bude obdarovaný v kontaktu s rodinu, s přáteli a s celým světem, vždy, když bude chtít. Z kategorie elektroniky můžeš vybrat spoustu elektro dárků.

Prvním tipem od nás jsou určitě chytré hodinky. Radost udělají mužům i ženám, mladším i starším ročníkům. Perfektní je, že v nabídce jsou v různých stylech. Od sportovních a techničtějších pro pány po opravdu dámské elegantní a luxusní kousky. Ověřený prodejce Alza ti pomůže vybrat podle různých kritérií. Vybírat můžeš dámské a pánské modely, také sportovní verze a hodinky podle funkce a příslušenství.

Podívej se i na další zlevněné nabídky smart dárků:

 

Hledáš dárek od společnosti, která klade důraz na kvalitu a technologický pokrok? Značka Philips je oblíbená díky dlouhé historii inovací a produkci kvalitních výrobků. Dalším plusem této vyhledávané značky je moderní vzhled a funkční design. Jako dárek doporučujeme kávovar. Ten přinese spoustu pohodových chvil. Pro praktičtější typy tu vyber například napařovačku, žehličku nebo tyčový vysávač.

Jestli hledáš dárek pro teenagera, vsaď na sluchátka. V Okay je můžeš vybírat airpods, herní sluchátka s mikrofonem, profi Marshall sluchátka,  dětská, přes hlavu nebo bezdrátová. Dalším tipem z tohoto e-shopu je Bluetooth reproduktor. Ten se skvěle hodí pro každého, kdo rád poslouchá hudbu nebo různé audio nahrávky.

kytky-vino-klasika
Zdroj: Canva.com

 

Klasické a nadčasové

 

Jsi klasický typ, který rád věnuje tradiční dárky a květiny? Pak je tu pro tebe hned několik e-shopu, kde nakoupíš dárky a objednáš květiny. Nezapomeň využít slevové kupóny. Například ty od KvětinyExpres.

Před tím, než vybereš květiny, je zajímavé znát jejich symboliku. Každý květ je jiný a může v člověku evokovat jiné pocity. Zde je několik příkladu nejromantičtějších květin a jejich symbolika:

__check

Mimózy – citlivá láska a něha

__check

Šípky – ovoce na šípcích je symbolem nekonečné lásky

__check

Gerbery – květiny radosti a lásky

__check

Fialky – něžná romantická láska

__check

Orchideje – elegantní květiny, vyjadřují luxus, eleganci a exotiku

__check

Lilie – čistota a nevinnost

__check

Tulipány – květiny dokonalé lásky, jejich různé barvy mohou vyjádřit různé city

__check

Růže – symbol něžné lásky, v červeném odstínů vášnivá láska

Je tvojí volbou tradiční kombinace dárečků a květin? Skvělé! Nakupuj levněji se slevovými kupóny:

V dějinách lidstva byla spousta dojemných a dechberoucích příběhů lásky. Romantický román, ale i jiný žánr jsou výborným tipem na dárek. Hledej podle oblíbené kategorie a kup dárek, který potěší.

Knihydobrovsky je obchod s rozsáhlým sortimentem knih, které zahrnuji různé žánry, témata a číst můžete v různých jazycích. E-shopy Knihydobrovsky nabízí spoustu slev, akcí, slevových kupónů a speciálních nabídek, který si u svých zákazníku našel důvěru. Každý čtenář, vášnivý i občasný, ocení obchod se skvělou nabídkou tištěných knih, učebnic, her a dárků.

Koukni se i na výhodné balíčky a doplň svou knihovnu nebo vyber perfektní dárek. Audio a e-knihy jsou velmi oblíbeným dárkem a výhodou je, že u jejich digitálních verzích nemusíš čekat na doručení. Stačí pár kliknutí a máš skvělý dárek. Mezi bestsellery teď patří například romány Sladké pokušení, Sen, každý tvůj dech a Poslední svobodný miliardář.

zena-masaz-darek

 

 

Čas a zážitky k nezaplacení

 

Hledáš nezapomenutelný dárek, který dokáže odpoutat od každodenní všednosti a všech povinností? Rozhodnutí padlo na takovýto dárek? Klikni na Booking a vyber místo pro společný zážitek, romantický či wellness pobyt, nebo víkend pro společné sportovní aktivity. Změna místa prospěje každému a takovýto dárek určitě potěší.

__bulb
Airbnb sleva – ještě levnější způsob ubytování

Hodně cestujete? Chcete vědět, jak ušetřit za ubytování? Doporučujeme vám vyzkoušet službu Airbnb, protože ta se i v České republice stává čím dále populárnější.

5 základních chyb při výběru dárku

 

Možností při výběru dárků máš opravdu spoustu. Vyhni se ale těmto základním chybám při jejich koupi:

1

nepřiměřený dárek vzhledem ke vztahům nebo stadiu vztahu

2

příliš komplikovaný dárek náročný na pochopení jeho významu

3

nevědomí o velikosti a stylu při koupi oblečení, obuvi a doplňků

4

příliš neosobní dárek

5

nepoznaní zájmů a osobností obdarovaného, pozor také na alergie a nesnášenlivost

Věříme, že těchto chyb se opravdu nemusíš bát a zvolíš dárky od srce. Určitě vyjádří tvé city přesně a efektně. 

 

otevreni-darku-valentyn

 

Každý dárek vybraný z lásky potěší. Nezapomeň vybrat něco pro všechny, na kterých ti záleží. Protože je důležité vyjádřit city, náklonnost i lásku. Někdy i malý dárek řekne více než spousta slov.

 

banner-valentynske-slevy