Výhodní nákupy pokračují: Nenechej si ujít výprodeje do výše 60 %

titulka-novorocni-vyprodeje-a-slevy

Našla sis pod vánočním stromečkem vše, co jsi chtěla? Nebo chceš ještě něco koupit svým blízkým? Využij novoroční výprodeje a potěšíš sebe i peněženku.

Od 27. prosince do 14. ledna se můžeš přesvědčit o tom, že i za málo peněz se dá toho koupit hodně. Novoroční výprodeje jsou toho každoročním důkazem. Využij výprodeje až do výšky 60 % a obstarej si všechno, co chceš a potřebuješ.

Na co všechno se můžeš v novoročních výprodejích těšit? Nepřehlédněte kategorie jako je móda, sportovní potřeby, mobily a tablety, elektro vybavení, nábytek a bydlení, textilie, cestování a wellness. V každé z nich najdeš TOP nabídky, díky kterým ušetříš čas i peníze.

Kompletní nabídku najdeš, když klikneš na sekci výprodeje. Zjisti, co jsme pro tebe připravili.

zena-pocitac-kabelka
Autor: Antoni Shkraba (Pexels)

 

Využij výprodeje a nakupuj sezónní oblečení

 

Pod stromeček sis zřejmě našla alespoň jeden kousek z kategorie oblečení. Patří totiž k nejčastějším při výběru vánočních dárků. Co tak doplnit svůj šatník o nové kousky? Na zimní sezónu není teplého oblečení přeci nikdy dost. A navíc, když probíhají takovéto výprodeje.

Jaké jsou must have kousky zimního šatníku? Pokud patříš k ženám, které preferují elegantní styl, měla bys vlastnit dlouhý černý kabát. S ním i jednoduchý outfit proměníš na výrazný. No nemusíš zůstat jenom při černé, dámské zimní bundy a kabáty jsou dostupné v různých barevných provedeních i střizích. Na zimní procházky, lyžovačku či jiné aktivity se ti zase bude hodit teplá bunda. I ji najdeš ve výprodejích e-shopů za super ceny.

Chcete vědět, jak připravit levné a rychlé obědy? V našem článku vám dáme tipy na oběd, díky kterým můžete snadno vytvořit levný oběd pro celou rodinu.

__bulb
Nevíte, co k obědu? Toto jsou tipy na levný oběd pro celou rodinu

Chcete vědět, jak připravit levné a rychlé obědy? V našem článku vám dáme tipy na oběd, díky kterým můžete snadno vytvořit levný oběd pro celou rodinu.

V šatníku ti během zimy nemohou chybět ani svetry a pleteniny. Díky jejich pestrým možnostem nošení se s nimi postaráš o několik teplých a stylových outfitů. Navíc je vynosíš i na jaře a na podzim. A nezapomeň se kouknout i na zimní výprodejové kolekce pro pány a děti. I tam najdeš fantastické nabídky, kterými potěšíš obdarované i svůj rozpočet.

 

muz-zena-brusle
Autor: Pavel Danilyuk (Pexels)

Chceš za oblečení a obuv ušetřit? Využij při svém nákupu tyto nabídky z kategorie móda.

 

Začni se sportem i díky našim kupónům

 

Také si jednou z těch lidí, kteří si dávají závazek, že v následujícím roku začnou sportovat? Pokud si koupíš potřebné sportovní potřeby už teď, ušetříš, a navíc bude tvé odhodlání začít ještě větší.

Začátky zvyknou být nejtěžší, proto je důležité jít na to postupně. Velká fyzická únava by tě mohla hned na začátku odradit. Na cestě ke zdravějšímu životnímu stylu začni například zdravějším stravováním, častějšími procházkami či jednoduchým domácím cvičením.

Tvou motivaci více se hýbat podpoří i kvalitní a funkční oblečení. Mimořádně dostupné cenové nabídky má pro tebe připravený e-shop MyProtein.

Chceš na ubytování ušetřit a investovat peníze do zážitků? Uplatni si tyto kupóny:

muz-snowboard-zima
Autor: Yan Krukau (Pexels)

 

K pohybu je dobré vést odmalička i děti. Jak to udělat? Náš tip je zorganizovat alespoň jednou měsíčně pohybovou aktivitu bez ohledu na roční období. V létě můžete jít na nenáročnou turistiku a v zimě si zase užít lyžovačku. Nejenom, že upevníte rodinné vztahy, ale i něco uděláte pro své a zdraví celé rodiny.

Hledáš dárek pro muže? Trefou do černého je darovat parfém. V našem článku získáš tipy na ty nejkrásnější pánské parfémy a e-shopy, ve kterých je najdeš.

Chceš na ubytování ušetřit a investovat peníze do zážitků? Uplatni si tyto kupóny:

rodinka-snih-boby
Autor: Yan Krukau (Pexels)

 

Vyber elektroniku pro celou rodinu za příjemné slevy

 

Přála sis najít pod vánočním stromečkem nového kuchyňského robota nebo kávovar? Pokud jsi je nedostala, pořiď si je sama. Za aktuální nízké ceny díky slevám se to skutečně vyplatí. Prodejci chtějí vyprodat skladové zásoby, aby měli místo pro nové zboží. To je pro tebe příležitost nakoupit špičkové produkty za nízké ceny. Ale pospěš si, o elekroniku je vždy největší zájem.

Ráda pečeš? Do kuchyně se ti bude hodit pekárna na chléb či mixér. Neolituješ ani investici do sušičky ovoce, nového toustovače či odšťavovače. Přípravu pokrmů ti usnadní elektrické kráječe a nože či jiné domácí spotřebiče. Z produktů péče o tělo se vyplatí koupit žehličku na vlasy, sušič vlasů či depilátor.

Nezapomeň ani na ostatní členy rodiny. Ve výprodejích najdeš něco užitečného pro každého. Pány potěší gril, zastřihovač brady a fousů, elektronika do auta či domácí audio sestava.

A jaké produkty budou užitečné pro celou rodinu? Z mnoha je naším tipem robotický vysávač pro rychlejší a snadnější úklid či elektrické zubní kartáčky. Z řady černé techniky se podívej i po televizi s větší uhlopříčkou či po sluchátkách. A z kategorie bílé techniky se zase vyplatí koupit lednici, kombinovanou pračku se sušičkou či myčku nádobí.

 

pracka-regaly
Autor: PlanetCare (Unsplash)

Chceš nakupovat elektroniku za zlomek původních cen? Klikni na e-shop Okay a vyber si, co potřebuješ.

Potřebovala bys novější mobilní telefon? I toto zboží mnoha značek najdeš v aktuálních výprodejích. Ale pospěš si, tato elektronika se vyprodává velmi rychle. A podobně cenově dostupné jsou i tablety a notebooky. Výkonnější model určitě ocení žáci na studium i dospělí na práci.

Širokou nabídku produktů z řady elektroniky a domácích spotřebičů koupíš za méně peněz díky těmto nabídkám. Chceš vědět o dalších? Přihlas se k odběru newslettera.

Využij náš slevový portál na maximum a proměň své bydlení na domov

 

Inovace bydlení je většinou finančně náročné. No během výprodejů je to přesně naopak. Teď máš jedinečnou příležitost koupit různé druhy nábytku, bytových dekorací a doplňků za skutečně nízké ceny.

Chceš vyměnit sedačku za novější a větší, doplnit křesla a stylový konferenční stolek? Klikne na sekci nábytku a vybírej si z bohaté nabídky. Na dobrý dojem z bydlení vplývají i vhodné dekorace. Neboj se je v místnostech kombinovat, aby interiér byl opravdu útulný.

 

Na nákup nábytku a osvětlení můžeš využít například i tyto slevové kupóny.

__bulb
Jak ušetřit peníze v domácnosti?

Zvyšování životních nákladů nás nutí přehodnocovat naše výdaje a zamýšlet se nad tím, jak bychom mohli každý měsíc něco ušetřit. Výdaje na domácnost představují velikou část našeho rozpočtu, a proto je dobrý nápad začít se šetřením právě tu.

Nakonec nezapomeň ani na bytové doplňky různých druhů, například dekorace, obrazy, zrcadla nebo bytový textil, se kterým zútulníš každé bydlení. A díky nízkým cenám nakoupíš ještě více za méně peněz.

 

gauc-stolek-koberec
Autor: RDNE Stock project (Pexels) 

 

V akci koupíš i zážitky

 

Potřebuješ pořádný odpočinek dříve, než půjdeš znovu do práce? Máš štěstí, protože zvýhodněné nabídky na tebe čekají i v kategorii cestování. Využij je a kup si například letenky do vysněné krajiny, zarezervuj si wellness pobyt pro dokonalý relax nebo zimní lyžovačku. Je jenom na tobě, kam a s kým se vybereš, nebo jestli něco z toho daruješ.

Nebo toužíš po nových zážitcích? V tom případě pro tebe bude tím pravým seskok s padákem nebo vyhlídkový let letadlem. Své kulinářské schopnosti si můžeš zlepšit na kurzu vaření a cit pro detail a estetiku zase na kurzu malování. Ale pospěš si, zvýhodněné ceny nebudou trvat věčně. Vyber si oddech podle tvého vkusu ještě dnes.

 

mladi-lide-zima-hory
Autor: Felix Rosting (Unspalsh)

 

Nestihla jsi před Vánoci koupit vše, cos chtěla? Během novoročních výprodejů máš druhou šanci na výhodné nákupy. Využij ji, potěš sebe a překvap nejbližších milými dárky.

 

banner-novorocni-vyprodeje