TOP značky

Smart slevy: Inteligentní domácnost, zahrada i produkty na volný čas

kampan_smart_slevy

Uvažuješ už déle nad koupi inteligentních spotřebičů do své domácnosti a smart produktů na volný čas? Je ideální čas nakupovat! Využij skvělé nabídky a šetři.

Slovní spojení smart domácnost je současnosti už jakýmsi synonymem moderní domácnosti. Šikovných inteligentních pomocníků si dnes můžeš pořídit skutečně na cokoliv, jestli už je to regulace osvětlení, teploty, monitorování prostoru, ale i úklid a zvýšit tak svůj každodenní komfort. Kromě toho tyto produkty také přispívají k tvé časové, energetické a finanční úspoře. Prohlídni si kategorie, jako je dům a bydlení, elektro, online hry, zdraví nebo auto-moto a vyber si z neuvěřitelných cenových nabídek.

Chceš vědět, co všechno můžeš nakupovat za lepší clenu? Klikni na smart slevy a koukni se na všechny TOP nabídky na jednom místě.

hlasovy_asistent_pro_domacnostAutor: BENCE BOROS (Unsplash)

 

Inteligentní domácnost od osvětlení až po nábytek


Máš vyhlédnuté, jaké produkty si chceš do domácnosti koupit? Tvůj nákup by se měl začít výběrem hlasového asistenta, pomocí kterého budou jednotlivé produkty navzájem propojené. Z dostupných na trhu vyber ten, který je kompatibilní se zařízeními používanými v domácnosti. Na samotné ovládání hlasového asistenta můžeš použít mobilní telefon, inteligentní reproduktor nebo displej bez toho, abys byl v bezprostřední blízkosti při ovládání zařízení.

Ze široké řady inteligentních pomocníků nakupují lidé jako první obvykle smart osvětlení. Dostupná jsou stropová i závěsná světla v různých designech, rohové lampy i bodová světla. Oblíbené jsou i pohybové senzory, které umístíš do místnosti a světla se automaticky rozsvítí a zhasnou podle zaznamenaného pohybu.

 

Pomocí Smart Home ovšem můžeš ovládat mnohem více a opravdu si pořádně zjednodušit chod celé domácnosti. Na trhu je dostupné množství inteligentních kuchyňských spotřebičů, jako například lednice, pračky, mikrovlnky, kávovary nebo myčky nádobí, které je možné ovládat na dálku. Velké popularitě se těší především robotický vysavač. Ten se postará o čistotu podlah i bez jakéhokoliv tvého přičinění či dokonce přítomnosti. Pokud si navíc pořídíš model s mopem, nebudeš mít starosti ani s mytím. Oblíbíš si i inteligentní funkce trouby, která dokáže odhadnout hmotnost pokrmu a sama urči čas přípravy. Chceš si takovéto smart spotřebiče koupit i do své domácnosti? Klikni na e-shop Electrolux a vyber si z veliké nabídky.

Trápí tě alergie na prach nebo bakterie? Pořiď si smart čističku vzduchu, která se postará o vyčištění vzduchu plně automaticky. Užitečnými smart pomocníky budou ve tvé domácnosti i inteligentní kohoutky, smart zubní kartáčky či závěsy, které se v nastaveném čase automaticky roztáhnou a naopak. No a pokud si rodič, potěší tě i výhodné ceny takzvaných dětských chůviček na sledování tvého prcka přes mobilní telefon například během jeho odpoledního spánku. Prostřednictvím Smart Home také můžeš regulovat vytápění, ovládat žaluzie nebo si dokonce pouštět hudbu.

Ptáš se, co musíš udělat ke spuštění a využívání těchto technologických novinek? Dobrou zprávou je, že se nemusíš obávat složité instalace, protože ji zvládneš i pokud nejsi s technologiemi úplný kamarád. Připojení zařízení funguje bezdrátově, a to přes internet, WiFi nebo Bluetooth. Nutná je ale instalace dané aplikace a stabilní internetové připojení.

smart-displej-spotrebiceAutor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

 

Atraktivní cenové nabídky na různé druhy smart techniky najdeš v e-shopu Smarty. Prohlídni si jednotlivé produktové kategorie a vyber to pravé do tvé domácnosti.

Na smart techniku se můžeš spolehnout i pokud chceš účinně ochránit své bydlení. Po jakých produktech sáhnout? Koupit se vyplatí smart bezpečnostní kamera, která rozezná členy domácnosti i domácí zvířata a v případě, že dojde k jakémukoliv narušení, odešle na mobilní telefon notifikaci. Mimochodem, umístění bezpečnostní kamery není neobvyklé ani v případě interiéru. Dohlídneš pomocí ní nejen na dění v domě, ale i domácí miláčky.

S monitorováním exteriéru ti pomůžou i inteligentní bezpečnostní senzory a alarmy. Nejen, že tě upozorní na nežádoucí pohyb kolem domu, ale některé modely zaznamenávají a posílají notifikace i v případě unikající vody, plynu nebo dýmu. Užitečné je pořídit si i videotelefon nebo videozvonek. Tyto moderní výdobytky doby tě okamžitě informují o návštěvě, přičemž ji přes zařízení můžeš i pustit dnu.

No a v neposlední řadě jsou to inteligentní zámky na dveře, se kterými okamžitě zapomeneš na dlouhé hledání klíčů. Fungují na principu automatického odemknutí dveří na základě připojení přes Bluetooth mobilním telefonem, smart hodinkami nebo tabletem. U mnoha chytrých zámcích je možné odemknutí realizovat i prostřednictvím otisku prstu, zadáním číselného kódu nebo přiložením čipové karty.

interierova-kamera-na-zdiAutor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

Chceš vyměnit staré kuchyňské a domácí spotřebiče za nové? Nebo tě zajímá, kde koupiš kamery a bezpečnostní systémy za výhodné ceny? Potom nepřehlédni tyto nabídky.

 

Smart zahrada bez starostí
 

Ano, technologické vychytávky si můžeš v současnosti pořídit i do své zahrady. Jestli už nemáš dostatek volného času, no toužíš po pěkné zahradě, nebo se ti nedaří s pěstováním plodin, spolehni se na smart pomocníky.

Sníváš o pěkném trávníku? Všichni víme, že pravidelní sekání mu jenom pomáhá. V případě rovinatého pozemku se můžeš plně spolehnout na robotickou sekačku.

K velmi populárním produktům patří i inteligentní květináče. Jsou vhodné na pěstování ovoce, zeleniny i bylinek, a to jenom s tvou minimální námahou. Musíš jenom koupit sazenice a doplňky pro pěstování, přičemž automatický systém se postará o zavlažování, výživu i dostatek světla. Zajímavosti je, že toto sázení je úplně bez pesticidů a škodlivých látek.

Jednodušší než s automatickým zavlažováním už nemůže být ani zalévání zahrady. Jestli jsi doma, v práci nebo na dovolené, stačí kliknout na tlačítko v mobilní aplikaci a zahrada dostane potřebnou závlahu snadno a rychle. V aplikaci je možné zalévání i naplánovat a také získat přehled o jednotlivých procesech.

Svět inteligentních novinek neobchází ani domácí miláčky. Pro ně najdeš na trhu automatizované misky a dávkovače krmiva, inteligentní hračky či chytré, výcvikové a GPS obojky.


roboticka-sekacka-designova
Autor: Pixabay

Každodenní smart vychytávky



Přivítal bys inteligentní funkce i ve svém volném čase? Vyber si například ze široké nabídky smart hodinek a užívej si výhody, které s sebou přináší. Nejen, že z části nahrazují smartfon, ale zároveň ho svými funkcemi perfektně doplňují. Inteligentní hodinky zaznamenávají tep, spálené množství kalorií, počet kroků i kvalitu spánku. Prostřednictvím nich můžeš stejně tak telefonovat nebo odepisovat na zprávy. Za jejich kolegu, který ovšem neposkytuje až takové možnosti propojení s telefonem, se pokládá fitness náramek. Jeho výhodou je ovšem malá velikost a množství senzorů s funkcí, které ocení zejména zanícení sportovci.

Chceš mít každý den jiné hodinky? Kup si náhradní řemínky v sportovním i elegantnějším provedení a střídej je podle nálady nebo příležitosti.

Smart funkcemi disponují i nejnovější modely televizí. Co to znamená? Především to, že kromě běžného sledování televizního vysílání přes ně můžeš realizovat i online nákupy nebo spouštět různé aplikace. Prohlídni slevy na elektro na našem webu a ušetři peníze při nákupu mnoha skvělých produktů.  

Volný čas ti zpříjemní i poslech tvého oblíbeného playlistu. Vyber si z nabídky sluchátek, spáruj je se svým smartfonem a užívej si více výhod než jenom nekonečný poslech hudby. Model se Smart funkcemi utlumí například při krátkém dialogu zvuk, takže si je nemusíš vybírat z uší a na druhé straně při poslechu minimalizují hluk z prostředí.

Ptáš se, po jakých smart produktech na volný čas můžeš ještě sáhnout? Množství zábavy zažiješ například s dronem. Nové modely disponují ještě jednoduššími ovládacími prvky a vysokokvalitní kamerou, takže můžeš udělat skutečně pěkné záběry. Inteligentní funkce zaručují, že zařízení rozeznává překážky, zabrzdí a vyhne se jim. Na volné dny by se ti mohl líbit i hoverboard. S tímto balančním zařízením přejdeš na jedno nabití 10 a i více kilometrů, přičemž tě čeká spolehlivá a stabilní jízda. No a všechny generace si oblíbí elektrokolo nebo elektrokoloběžku, protože s nimi bude každý výlet ještě plynulejší, jednodušší a komfortnější.

A slyšel jsi o inteligentních teniskách? Na trhu se nacházejí už několik let a v zahraničí jsou poměrně velikým trendem. Jak fungují? Spáruješ je s mobilní aplikaci a stlačením jediného tlačítka spustíš automaticky zavazovací systém pro tkaničky. Není to ovšem všechno, v mobilní aplikaci můžeš sledovat i více statistik o běhu nebo stylu běhu. Smart obuv uvádí na trh stále více světových značek a stačí několik kliknutí a originální boty si budeš ráno obouvat i ty.

smart-hodinky-na-ruce
Autor: Luca Bravo (Unsplash)

 

Smart starostlivost o zdraví



Věděl si, že smart slevy se vztahují i na potřeby do domácí lékárničky? TOP cenové nabídky najdeš například v e-shopu Benu lékárna, kde koupíš teploměry, glukomery, tlakoměry či krokoměry. Užitočné jsou i inteligentní zařízení pro měření kvality vzduchu, monitory spánku, hmotnosti i zubní kartáčky. 

Máš problém s dodržováním pitného režimu? Moderní technologie v podobě inteligentního hrnku nebo láhve ti s tím efektivně pomůžou. Hrnek nebo láhev jednoduše připojíš k mobilní aplikaci, která nejen zaznamená tvůj pitný režim, ale stejně tak tě upozorní i na nutnost přijetí tekutin.

Chceš nakupovat léky a zdravotní potřeb za zvýhodněné ceny? V tomto případě využij tyto platné nabídky. A pro celoročně výhodné nákupy si sleduj všechny slevy na léky a vitamíny na našem webu.
 

 

Auta a inteligentní technologie



Novinky ve smart světě se už dlouhá léta týkají i automobilového segmentu. Výrobcové neustále přichází s novými funkcemi, ve kterých cílem je zvýšit komfort řidičů. Rozhodnout se můžeš například pro systém, který slouží řidičům především na odemčení nebo zamčení auta z dálky. Pomocí připojení mobilní aplikace uvidíš ovšem i zůstatkové množství paliva, stav tachometru či polohu auta.

U novějších modelů aut, a většinou za příplatek, můžeš využívat funkce samo pakování či automatického zapínání světel, které rovněž přispějí k pohodlnější jízdě. No a několik let jsou dostupné i aplikace pro uživatele operačního systému Android a iOS, pomocí kterých se mobilní aplikace přenesou na dotekovou obrazovku auta. Jejich ovládání probíhá hlasem, co zvyšuje bezpečnost cestní přemávky.  Elektronické autodoplňky jako couvací kamery, navigace či parkovací kamery dokážou z jízdy udělat komfortní zážitek.

No a pro každého řidiče by mělo být samozřejmostí stažení mobilní aplikace značky svého automobilu. Slouží na rychlý přístup k informacím o svém autě a také umožňuje měnit některá nastavení auta.  

Si rozhodnutý pro nákup některé ze zmiňované smart techniky? Tento krok a výdobytek moderní doby oceníš už po velmi krátkém čase nejen z hlediska komfortu, ale i úspory času a energie. Podívej se na všechny smart slevy a pořiď si pomocníky do domácnosti i užitečné produkty na volný čas právě teď za neodolatelné ceny.

 

banner-smart-slevy

__tag_orange

11208

slevových kupónů

277142

slev
__cart_orange

2458

internetových obchodů
__users_orange

300 000

uživatelů Vašekupóny