Stylové hodinky z Aliexpress do 256 Kč

15.04.2019 Kristína Nakupování Sdílet
Stylové hodinky z Aliexpress do 256 Kč

Na Aliexpress najdete opravdu všechno. Dokonce i hodinky. Vybírat si můžete kousky od místních výrobců, ale i napodobeniny známých značek. Jak jste na tom vy? Zvyknete nakupovat na Aliexpress? Co nejčastěji?

 

Hledáte levné, ale stylové hodinky? Najdete je na stránce Aliexpress.com. Vybrali jsme pro vás několik kousků, které můžete koupit již za cenu do 10 eur (256 Kč).
 



Znáte Aliexpress?


 
Pokud jste ještě na Aliexpresse nenakupovali, pak byste měli vědět, že je to online portál sdružující tisíce menších čínských podnikatelů, kteří nabízejí své produkty zákazníkům z celého světa. Najdete tam vše od potřeb pro děti, přes elektroniku až po bytové doplňky. Zásadní výhodou je, že na něm najdete zboží, při kterých ani při doručení na Slovensko neplatíte žádné poštovní poplatky.

 

Levné, ale stylové


 
Na Aliexpresse nečekejte drahé luxusní značky. Avšak výběr krásných a častokrát jedinečných hodinek za pár eur je opravdu rozmanitý. Největší množství hodinek naleznete v kategorii klasických analogových hodinek, ale oblíbené jsou také sportovní či digitální hodinky.
 
Na stránce www.aliexpress.com je najdete v levém menu v hlavní kategorii Jewelry & Watches. Následně si můžete vybrat z hodinek pro dámy, pány, děti či dokonce pro páry. Vybírat můžete i podle účelu, designu či značky. Několik zahraniční portály doporučují nakupovat především hodinky značek Curren, Feifan, Geneva, Megir, Naviforce či Shark, které se pohybují na úrovni přibližně 5-6 eur.
 
Při nákupu si všímejte hodnocení prodejce a samotných hodinek. Nechcete přece nosit hodinky pouze jako nefunkční stylový náramek. Hodnocení píší samotní nakupující a prodejci se snaží dosáhnout čím nejlepší pověst. Pokud nakupujete u nového prodejce, všímejte si především úroveň popisků, jejich komunikaci, případně dobu doručení.

 

 

Tip # 1: Módní kousek pro dámy

 

Tyto analogové hodinky s náramkem z nerezové oceli můžete nosit běžně do práce, ale doma je nemusíte nechat ani při speciálních společenských příležitostech. Klidně je můžete použít jako módní doplněk. Pět barevných provedení hodinek v černé a bílé barvě, ale také růžovém, bílém a žlutém zlatě osloví i ty nejnáročnější dámy.
 
Cena: 9,58 € / 245,50 Kč
Doprava: zdarma
Doba doručení: 20 - 27 dní
Hodnocení: 4,8 z 5 (140 zákazníků)

 

damske hodinky vasekupony_cz

 

 

Tip # 2: Elegance pro pány


Tyto kulaté pánské hodinky s koženým páskem se dají nosit ve společnosti, ale i ve volném čase. Jsou k dispozici v pěti zajímavých barevných kombinacích: růžové zlato - černá, růžové zlato - modrá, růžové zlato - hnědá, růžové zlato - bílá a stříbrná. Hodinky jsou voděodolné.
 
Cena: 8,83 € / 226,25 Kč
Doprava: zdarma
Doba doručení: 20 - 27 dní
Hodnocení: 4,7 z 5 (2043 zákazníků)

panske hodinky vasekupony.cz

 

 

Tip # 3 Hodinky pro zamilované páry


Jeden z nejstylovějších způsobů, jakým ukázat, že patříte k sobě, je nosit stejné hodinky. Podívejte se například na tuto nádheru s nápisy You are my Sunshine a You are my Everything.
 
Cena: 2,67 €  / 68,41 Kč
Doprava: zdarma
Doba doručení: 20 - 41 dní
Hodnocení: 4,8 z 5 (80 zákazníků)

hodinky pro pary vasekupony.cz

 

 

Tip # 4 Hravé barvypro děti


Na Aliexpresse naleznete také množství pestrobarevných a veselých hodinek pro vaše ratolesti. K těm s označením "smart" patří například tento kousek:
 
Cena: 8,63 € / 221,13 Kč
Doprava: zdarma
Doba doručení: 20 - 31 dní
Hodnocení: 4,9 z 5 (32 zákazníků)

hodinky pro deti vasekupony.cz

Zdroj: Aliexpress.com

Hodinky jsou k dispozici v neutrální černé, ale také v hravých barevných odstínech, jako jsou červená, modrá, zelená a fialová. Hodinky s podporou Bluetooth 4.0, Android 4.4+ a IOS 7.1+ jsou vhodné pro sportovce - dokáží měřit kroky, kalorie i dráhu a monitorují srdeční frekvenci. Hodinky jsou propojeny s mobilním telefonem - upozorní na příchozí hovor nebo zprávu. Samozřejmostí je také monitor spánku.