Sakové šaty jako sexy alternativa k obleku: Přidej je do svého šatníku

zena-bezove-sakove-saty

Do formálního šatníku k dámským kostýmům patří v současnosti i sakové šaty. Stejně tak vhodné jsou ale i na volný čas. Zjisti, jak je nosit a kde nakupovat.

Dámské sakové šaty nejsou úplně novým trendem. Už několik let jsou oblíbené zejména u žen, které preferují kostýmy, šaty a saka. Snadno kombinovatelné jsou ovšem i na neformální příležitosti. Právě to z nich dělá univerzální kousek patřící do šatníku každé ženy.

Chceš nové šaty? V e-shopu Answear najdeš nejenom šaty ve formě saka, ale i v jiných zajímavých střizích za skvělé ceny.

zena-sakove-saty-pocitac

 

Co jsou to sakové šaty?

 

Nazývané i jako blejzrové šaty či šaty 2 v 1, jsou elegantní, praktickou a rychlou volbou, co si obléct. V jednom kusu oblečení se spojuje sako a sukně ze stejného materiálu i barvy. Sakové šaty jsou mimořádně pohodlné na nošení a lichotivé ženské postavě. Jejich úzký střih zvýrazňuje hlavně pas a dekolt, zatím co svou délkou upoutají pozornost na nohy.

Zřejmě je každému jasné, že se módní návrháři při jejich tvorbě inspirovali klasickým sakem a kabátem. Podobné jsou jim už na první pohled zejména kvůli použitému materiálu a jejich celkovému vzhledu. Za stejný prvek můžeme pokládat i jednořadové nebo dvouřadové zapínání.

Dostupné jsou v různých délkách, barvách či dokonce vzorech. Nadčasové jsou samozřejmě v černé, no za mimořádně módní se považují i ty v hnědých odstínech či klasické bílé barvě.

Vytváříš své outfity i podle toho, co je právě IN? Nezapomeň, že velkou popularitu právě teď zažívají i denimové šaty.

 

zena-ruzove-denimove-saty

Sakové šaty na všechny příležitosti

 

Ptáš se, kde všude si můžeš obléknout sakové šaty? Už na první pohled se hodí do pracovního prostředí, na konferenci a obchodní setkání. Zkus je vyměnit za oblíbený kostým a přesvědčíš se sama, že se budeš cítit perfektně a zároveň zaujmeš svým stylem.

K perfektnímu looku nechybí moc. Potřebuješ už jenom lodičky či mokasíny, kabelku a několik minimalistických šperků. Drž se pravidla, že méně je více.

Ráda bys je nosila i během podzimu či zimy? Kup si sakové šaty s dlouhým rukávem. Lodičky vyměň za vysoké kozačky a máš hotový trendy pracovní outfit.

Jedny sakové šaty můžeš nosit na několik způsobu. Kup si je na e-shopu AboutYou ještě dnes.

Při trošce kreativity je dokážeš vhodně zkombinovat a využít i na běžný den. No zároveň si je můžeš obléknout i na oslavu, svatbu či rande. Budeš působit mimořádně žensky, vkusně a zároveň tajemně.

Samozřejmě, záleží od konkrétní události, ale u outfitů na volný čas můžeš být o něco odvážnější. A to například s barvami sakových šatů. Zatím co u formálních outfitech sáhni po neutrálních barvách, na volný čas vybírej ty výraznější, například růžové, tmavě modré či žluté.

Stejné je to v případě šperků, zvol větší a výraznější. U výběru bot mysli na své pohodlí. Klidně si nechej lodičky nebo sáhni po sandálech na podpatku.

V nabídkách e-shopů najdeš často sakové šaty s různými aplikacemi či výřezy. Na neformální příležitosti po nich klidně sáhni.

Chceš sakové šaty ozvláštnit? Oblékni si pod ně obyčejnou bílou košili s límcem. Pokud límec mírně vytáhneš na sakové šaty, budeš vypadat skutečně chic. Takovýto outfit si můžeš obléct kamkoliv.


sakove-saty-kosile

 

Nákup sakových šatů rozhodně neolituješ. Vynosíš je během celého roku, či už do práce nebo na volný čas. Navíc, pokud využiješ skvělé nabídky na dámské oblečení na našem webu, při nákupu oblečení ušetříš nemalý obnos peněz.