Znásobte letní zážitky výhodnými letními nákupy

zena-po-behu-posloucha-hudbu

Milujete nákupy za výhodné ceny? Od konce června do poloviny července na vás čeká množství exkluzivních nabídek!

S létem se spojuje množství zábavných aktivit. Dovolená u moře, dobrodružní výlety, exkurze v nedalekém městě či víkendový oddech v originálním ubytování. Tyto aktivity a věci s nimi související můžete najít za zvýhodněné ceny v obchodech během léta.

Jinak tomu nebude ani letos. Od 27. 6. do 16. 7. u nás nakoupíte všechno možné i nemožné! Ať už je to nejaktuálnější móda, luxusní kosmetika, dobrá kniha, nové ubytování či vysněná dovolená.

Prohlídli jste si už naši exkluzivní nabídku plnou bezkonkurenčních cen? Na své si v ní přijde skutečně každý. Stačí si jenom vybrat.

 

 

zena-v-leginach-cvici-jogu

Sportovní móda do fitka i do ulic

 

Jestli jste vášnivým milovníkem pohybu, určitě vás potěší naše exkluzivní letní slevy. Je jedno, jestli rádi sportujete, chodíte do posilovny nebo jenom tak na procházky do přírody. Sportovní oblečení je „in“ ne jenom během pohybu, ale v každodenním životě.

Už dávno neplatí, že legíny či sportovní podprsenka patří výhradně do fitness centra. O tom, že tyto věci jsou skutečně multifunkční, svědčí móda kdekoliv ve světě i na prohlídkových molech. Stejně tak tomu je v případě pánské módy. Využijte vaše běžecké tenisky jako dokonalý doplněk k vašemu novému outfitu.

Největší výběr sportovního oblečení za bezkonkurenční ceny najdete i u nás. Viděli jste už neodolatelnou nabídku, kterou přináší About You slevové kódy?

zena-se-susenymi-kvety-v-ruce

Buďte trendy během celého léta

 

Léto je ideálním ročním obdobím pro experimentovaní s texturou, tvary a barvami v jakýchkoliv kombinacích. V aktuální době, když je trendy doslova všechno, se toho vůbec nemusíte bát. Sluníčková žlutá, královsky modrá, krvavě oranžová či limetková zelená budou v létě 2022 kralovat.

Do módy se opět vracejí kalhoty s nízkým pasem a ultra mini sukně ve stylu 90. let, plisované látky, metalické, síťované a tkaničkové oděvy každého druhu. Toto léto bude oslavou tepla s důrazem na ženskost.

Netýká se to jenom dámského oblečení. Stejně tak na tom bude i pánská a dětská móda. Navíc, hrát si můžete i s doplňky. Slip on boty, kreativní sluneční brýle či klobouky a kšiltovky s nejrůznějším materiálovým a barevným laděním budou top hitem letní sezóny 2022.

Co se týče slunečných brýlí, v tomto směru se kreativitě meze taky nekladou. Toto léto budou nejvíce „in“ oversize tvary, skla s gradientem a pastelové barvy.

Potřebujete si koupit něco na sebe? Chybí vaší polovičce kousek do letního šatníku? Nebo jste vašim nejmenším zapomněli koupit plavky? Pro nejlepší výběr dámského, pánského a dětského oblečení či plavek za zvýhodněné ceny využijte Answear slevové kódy.

zena-opalujici-se-na-pisku

Nezapomeňte se chránit před sluncem

 

Tropické teploty už dávno nejsou výsadou exotických krajin. Máme je i u nás. A to, zejména během letních měsíců. Slyšeli jste už o tom, že nic takového jako zdravé opalování neexistuje? Pravdou je, že krásně opálená pokožka je jenom reakcí na spálení sluncem.

Proto byste během teplých letních dnů měli příkladně pečovat o největší orgán lidského těla – vaši kůži. Nezapomeňte se pravidelně mazat krémem na opalování s vysokým UVA a UVB ochranným faktorem. Ten by vás měl alespoň na nějaký čas chránit před nebezpečnými slunečnými paprsky.

Kosmetika a ochrana našeho zdraví může být pořádně drahá. Díky tomuto článku si ovšem můžete dopřát jenom to nejlepší za nejvýhodnější ceny na trhu. Úplně postačí, když využijete Notino slevy.

Při práci dávejte pozor na zdraví

 

Nic není důležitější než vaše zdraví. Slunečné počasí s sebou přináší i aktuální období zvýšeného výskytu klíšťat. Ty ale nejsou jediným strašákem. Pozor byste si měli dávat i na dlouhý pobyt na slunci. Nebuďte venku během nejslunečnějších hodin dne a používejte pokrývku hlavy v podobě klobouku nebo kšiltovky.

Dbejte o bezpečnostní zásady pobytu na dvoře i v přírodě. Nezapomeňte se nastříkat sprejem proti klíšťatům. Zabráníte tak vzniku boreliozy.

muz-na-plazi-drzi-napoj

Dopřejte si zasloužený odpočinek

 

Po dobře odvedené celoroční práci je ten správný čas na zasloužený oddech v podobě dovolené. Léto je ideálním časem na cestování, objevování a trávení příjemných chvil s rodinou, přáteli a známými. Jestli už to bude krátký výlet do přírody, týdenní dovolená u moře nebo víkendové city breaky.

Pro levnější cestování za nejlepší ceny na trhu nezapomeňte využít naši exkluzivní nabídku z kategorie cestování a pojištění.

Chcete jít na letní dovolenou, no ještě jste si nerezervovali termín? Co tak prožít dovolenou za ještě výhodnější ceny? Využijte naší exkluzivní nabídku z kategorie cestování nebo si rezervujte termín vaší vysněné dovolené a využijte Pelikán slevové kódy.

Přemýšlíte nad dovolenou v Česku? Nebo chcete navštívit originální destinace, které jsou velkou konkurencí světovým turistickým destinacím? I ty můžete mít za nejvýhodnější ceny v rámci naší nabídky. I v České republice můžete najít kousek Saharské pouště, Amazonský prales a přírodu Nového Zélandu.

Nevíte, kde začít? Pro více inspirací si přečtěte náš článek.

Rozhodli jste se trávit léto doma?

 

V tom případě úplně postačí, když si vytvoříte dovolenkovou atmosféru v pohodlí domova. Jediné, co k tomu budete potřebovat, je přizpůsobit váš dům a zahradu letním aktivitám. Začněte pomalu, například grilem, abyste měli kde opékat a trávit společný čas s rodinou.

Skvělým nápadem na osvěžení během horkých letních dnů je bazén. Dokonale nahradí dovolenkovou atmosféru a budete se v něm cítit jako u moře. Tento skvělý nápad zaručeně ocení hlavně vaši nejmenší.

Nebo byste se chtěli pustit do většího projektu? Skvělým nápadem pro dovolenou doma je stavba nového bazénu. Ta si ale žádá vyšší vstupní náklady. Právě proto byste měli počítat každou jednu kačku.

Kde najdete nejlepší výběr bazénů a příslušenství k němu? Přeci v nabídce e-shopu Marimex, protože pomocí výhodných cen se bude stavět mnohem snadněji.