Víkendový pobyt pro dva – originalita za nejlepší cenu

dreveny-dum-pobrezi

Cítíte, že potřebujete oddech, ale nemáte moc volného času? Ideálním řešením je vybrat si víkendový pobyt pro dva za skvělé ceny.

Pravidelný oddech by si měl dopřát každý z nás. Víme, že ne vždycky je to při velkém pracovním vytížení a nízkém rozpočtu dní dovolené jednoduché. Vyhledejte víkendový pobyt pro dva a dokonale zregenerujte tělo i mysl.

Myslíte si, že krásné ubytování s nižším budgetem nenajdete? Právě naopak, najdete a je vskutku jedinečné.

Hledáte cenově dostupný způsob dopravy? Využijte autobusovou dopravu společnosti Flixbus.cz.

zena-zada-lavove-kameny

 

Naše tipy, jak ozvláštnit víkendové pobyty pro dva

 

__check

Ubytování v hotelu je pro mnohé nejkomfortnějším řešením. Ale neolitujete ani ubytování v lázních, apartmánech nebo na chatách.

__check

Na stravování využijte polopenzi a ochutnejte lokální gastronomii. Tak si i z poměrně krátkého pobytu odnesete více zážitků.

__check

Během víkendového pobytu si naplánujte i další aktivity, například turistiku. Za  dny toho můžete stihnout skutečně hodně.

zena-vana-svicky

 

Jaký víkendový pobyt pro dva si vyberete?

__check

víkendový pobyt pro dva last minute

__check

romantický víkendový pobyt

__check

víkendový pobyt na horách

__check

víkendový pobyt v lázních

__check

víkendový relaxační pobyt

__check

víkendový pobyt all inclusive

Víkendový pobyt pro dva last minute

 

Rozhodli jste se pro víkendový pobyt na poslední chvíli? Na výběr máte desítky ubytování s výhodnými nabídkami. Stačí si sbalit několik věcí a vyrazit za zaslouženým oddechem.

 

zena-masaz-olej

 

Hotel Ondřášův dvůr

 

SPA & Garden resort pro dospělé získal ocenění v prestižní soutěži Czech Hotel Awards – Hotel roku 2022. A není se čemu divit. Hotel se nachází v srdci přírody Moravskoslezských Beskyd, obklopen hlubokými karpatskými lesy a čistým horským vzduchem. Úchvatný pohled na hotelovou zahradu je vám k dispozici v celém komplexu. Kromě několika typů ubytování ve stylových pokojích na vás čeká chutná kuchyně a široká nabídka wellness služeb.

K dispozici vám bude saunový svět, krytý relaxační bazén i venkovní jezírka. Jistě vás nadchne rodinná atmosféra hotelu i romantika během vašeho víkendového pobytu.

 

hotel-cislo-1
Zdroj: www.hotelondrasuvdvur.cz

Romantické víkendové pobyty pro dva

 

Chcete s partnerem sbírat nové romantické zážitky? Originálních míst, kde můžete slavit vaši lásku oddechem a společně stráveným časem ej hodně. Jedním z nich je i tento domeček jenom pro vás dva.

 

muz-zena-objeti

__bulb
Máte rádi krátké poznávací zájezdy? Cestujte levněji!

Levné poznávací zájezdy jsou tou správnou volbou, jak můžete cestovat výhodněji. Navíc, ušetřit můžete i na dopravě. Jak na to? Prozradíme vám v našem článku.

STROMOVNY u Českých Budějovic



Stromovny najdete nedaleko Českých Budějovic, u obce Břehov. Cílem projektu je zachovat tajuplnost a klid lesa, a proto přesnou polohu získáte až po potvrzení rezervace. Je to něco jako malé tajemství.

Víkendový pobyt v glampingu v korunách stromů bude něco jedinečného. Pokud chcete skutečně vypnout, odreagovat se a věnovat se partnerovi, budete na tom správném nerušeném místě.



hotel-cislo-2
Zdroj: www.stromovny.cz
 


Hledáte další podobná ubytování? Pokud vás láká glamping, protože chcete být uprostřed přírody, ale využít příjemné ubytování, tady jsou další naše tipy: GLAMPING BAHANEC, TREEHOUSES SNĚŽNÍK a GLAMPING NAD MEANDRY.

Víkendový pobyt pro dva na horách

 

Není pochyb o tom, že příroda Čech a Moravy je překrásná. Co byste řekli na to – užít si ji netradičně a osamotě?

 

zena-muz-trava-deka

 

SPA HOTEL LANTERNA Valachy

 

Romantické chvíle ve dvou si můžete vychutnat v srdci Beskyd. Odměnit sebe a svou polovičku můžete masáží i relaxací. Čekají na vás termální bazény a saunový svět, šestichodová degustační večeře doplněná svíčky. Ráno se probudíte do načechraných peřin se snídaní do postele.

Pobyt zamilovaným můžete věnovat jako dárek. Hledáte pěkný narozeninový či svatební dar? Víkendový pobyt pro dva může být skvělou volbou.

 

hotel-cislo-3
Zdroj: www.valachy.cz

 

Další možností prožití víkendu na horách mohou být Hotel Praha ve Špindlerově Mlýně či Hotel Ski Centrum Harrachov.

Víkendový po byt v lázních pro dva

 

Co byste řekli na to, že fyzické a psychické uvolnění můžete zažít i mimo lázní? Skvělou alternativou jsou soukromá ubytování na samotě s vlastní vířivkou či saunou.

 

drevena-virivka

__bulb
Chcete strávit dovolenou doma? Zkuste levné zájezdy po Česku

Přemýšlíte, že strávíte letní dovolenou v Česku? Skvělý nápad! Poradíme vám, jak si vybrat levné zájezdy po České republice za ty nejvýhodnější ceny.

Wellness Hotel Pohoda Luhačovice

 

Chcete si dopřát odpočinkový víkend ve dvou? Oživte jej procházkami s krásnými pohledy na město Luchačovice. Je to to pravé místo pro načerpání duševních i fyzických sil.

Vychutnejte si aromaterapeutickou masáž, wellness a fitness vstupy do bazénu, sanunového světa či fitness. Možná vás okouzlí koupel z magnéziové soli se zábalem.

 

hotel-cislo-4
Zdroj: www.pohoda-luhacovice.cz

 

Podobnými bytováním jsou například víkendový pobyt ve Wellness hotelu Rezidence v lázních Nové Hrady.

Víkendový relaxační pobyt pro dva

 

Co pro vás znamená relax? Je to čtení knihy, procházka v přírodně nebo nerušené ticho a vychutnávání si přítomného okamžiku? To vše vám nabízí toto ubytování.


zena-kniha-cteni

Kniha nebo e-kniha? Jaké jsou jejich výhody, nevýhody a kde je koupíte za výborné ceny, se dozvíte v našem článku.

Spa Resort Lednice

 

Čtyřhvězdičkový hotel Spa Resort lázně Lednice nabízí svým hostům komfortní ubytování, víkendové pobyty pro dva plné odpočinku i léčební lázeňské procedury.

Zažijte víkendový pobyt Pohoda v Lednici a načerpejte novou sílu a energii v nádherném kraji lázní Lednice. Povzbudí vás blahodárné účinky jodové mořské vody. Můžete tak rozmazlit své tělo i duši. Kromě toho vás čeká spousta historických a přírodních památek.

 

hotel-cislo-5
Zdroj: www.lazne-lednice.cz

Hledáte klasický wellness pobyt pro dva? Přečtěte si náš článek, ve kterém jsme shrnuli možnosti dokonalého oddechu.

Víkendový pobyt alll inclusive pro dva

 

Chcete na pobytu zažít vše jenom to nejlepší? Vyberte si all inklusive pobyt, na kterém zaručeně zapomenete na všechny povinnosti a starosti běžných dnů.


zena-masaz-turban

Česká přírodní kosmetika si získává čím dále více fanoušků. Zjistěte, jaké jsou její výhody.

Butterfly Health Spa Hotel v Mariánských Lázních

 

Butterfly health Spa Hotel bude správnou volbou, jestli hledáte poklidný wellness pro vás a partnera nebo aktivní dovolenou se zdravými procedurami. Potěší vás nabídkou lázeňského pobytu s účinným zdravotním programem pro obnovení vaší pohody.

Věnujte si s partnerem čas a alll inklusive potěšení ze služeb hotelu. Víkendový pobyt na tomto místě bude pro vás příjemnou změnou a úspěšnou regenerací.

 

hotel-cislo-6
Zdroj: www.ensanahotels.com

 

Říká se, že investice do zážitků je ta nejlepší. To samé jistě platí také o oddechu. Rezervujte si i vy některý víkendový pobyt pro dva z našich tipů. Nejenom, že navštívíte originální ubytování, ale také můžete ušetřit.

Chcete najít osobité a levné airbnb ubytování? Zjistěte, jak na to.