Billa karta: Jaké jsou výhody jejího členství?

03.02.2020 Kristína Nakupování Sdílet
Billa karta: Jaké jsou výhody jejího členství?

Rádi nakupujete v Bille? Poradíme vám, díky čemuž budou vaše nákupy mnohem výhodnější. Členství v Billa Bonus Club přináší skvělé výhody pro celou rodinu.

 
 
 
Chcete nakupovat co nejvýhodněji? Tak pak jste už určitě členem Billa Bonus Club. Že ne? Přinášíme vám několik důvodů, proč byste to měli okamžitě udělat.
 
 
Billa Bonus Karta - jak ji získat
Díky členství ve výhodném programu získáte množství skel výhod, o kterých jste ani entušili. Ukážeme vám, jak si vybavíte věrnostní kartu a také to, které výhody s sebou přináší. Získat členství vůbec není náročné, právě naopak. Můžete tak udělat přímo v kterékoliv kamenné prodejně v Česku. 
 

billa bonus club cz

Co dělat při její ztrátě?

Co dělat v případě, pokud jste vaši Billa kartu ztratili? Nebojte se, rozhodně jste nepřišli o vaše cenné bodíky. Stačí, když zažádáte o její duplikát písemně nebo telefonicky na bezplatné lince 800 153 976.
 

Jaké výhody přináší?

A jaké výhody s sebou Billa karta přináší? Pojďme se na to podívat:
 
75% sleva na zboží v kampani Billa Bonus Club
50% sleva na vybrané zboží
Narozeninová sleva

 Časopis BILLA Bonus ZDARMA
 
» 10 % sleva na narozeniny
Jedním ze skvělých benefitů je nepochybně i narozeninová sleva 10%, kterou můžete využít na celý nákup. Tento benefit získáte při prvním uskutečněném nákupu v měsíci, kdy máte narozeniny. Slevu můžete využít jednorázově do konce následujícího měsíce. Na jeden nákup je možné použít poize 1 slevovou poukázku.
 
»  50 % sleva na vybraný sortiment
Jako čestný člen Billa klubu si můžete každý týden uplatnit slevu 50% na vybrané produkty. Jen připomínáme, že produktiy, na které se vztahuje sleva, se každých 14 dní mění. Skvelý nákup vám zajistí také Billa leták pre Bonus Club. 
 
»  Časopis Billa Bonus
Pro členy Billa Bonus vychází 4x do roka časopis Gusto, který si ostatní zákazníci m§žu koupit za cenu 19,90 Kč.