Sháníte nový zimní kabát? Víme, kde hledat

15.10.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Sháníte nový zimní kabát? Víme, kde hledat

I zimní kousky podléhají módě. Výjimkou nejsou ani zimní kabáty a bundy. Víte, co se bude nosit v zimní sezóně 2018/2019? Poradíme vám, jak můžete být IN.



Dilema: Bunda nebo kabát?


 
Pokud řešíte dilema, zda si na zimu pořídit bundu nebo kabát, nezoufejte. Zvolte si to, co je vašemu srdci blíž. Dnešní móda totiž dovoluje téměř vše od vlněných kabátů až po nepromokavé parky. Při výběru zvažte svůj celkový styl. Kabáty bývají většinou elegantnější a jen těžko je zkombinujete se svými oblíbenými zimními teniskami či kozačkami bez podpatků. Péřová bundička bude zřejmě teplejší, ale neoblečete si ji na šaty či sukni.
 
Pokud jste sportovnější typ a dosud jste odmítali kabáty právě kvůli jejich elegantejšiemu vzhledu, v této sezoně možná změníte názor. V nabídce jsou totiž různé populární střihy od krátkých kabátků po pás, delších pod zadek až po dlouhých po kolena. Pokud se však rozhodnete pro bundu, určitě sáhněte raději po užším kousku. Stále se nosí bundičky do pasu nebo mírně pod pás, méně iv délce pod zadek. Výborně se budete cítit iv teplé prošívané bundě.


 

Inspirované se minulostí


 
U letošních módních kousků je cítit především inspiraci 80. lety. Vítané jsou různé geometrické vzory, káro nebo pásky. Ovšem pozor. Pokud zvolíte příliš výrazný vzor, ​​kabát nebo bunda nepůjdou snadno kombinovat s jinými kousky oblečení. Pokud chcete něco univerzálnější, vsaďte raději jednobarevný kousek, který se hodí téměř ke všemu. Samozřejmě, nemusí to být univerzální černá. Zimní sezóna 2018/2019 totiž přináší i barevné překvapení.

slevovy kupon cellbes

 

Dlouhé bundy ve veselých barvách

 

 
Hlavně v silných mrazech dokážete ocenit pohodlnou dlouhou bundu vhodnou zejména pro sportovní typy žen. Ani taková dlouhá bunda nemusí působit neforemně, i je stažena v pase. Zlepšete si zimní náladu zářivými barvami a vsaďte na oživení v podobě optimistické červené, žluté nebo zelené.


 

Zvířecí vzory



Toužíte vědět, jaké je to ocitnout se v kůži leoparda, tygra, zebry nebo hada? Sáhněte po kabátě se zvířecím motivem. Tak, jako i po minulé sezóny, i této jsou zvířecí vzory stále trendy.

slevovy kod cellbes vasekupony

 

Lesk a doplňky



Nejen kabáty, ale i jiné kousky oblečení a doplňky budou i v této zimní sezóně lesklé. Pokud je navíc zkombinujete s pleteným svetrem či kožešinou, určitě nešlápnete vedle. Stále trendy jsou totiž nejen kožešinky, ale i bambule nebo také velké knoflíky a výrazné opasky.


 

Kapuce


 
V chladných zimních dnech vás zahřeje a před nepříznivým počasím ochrání mohutná kapuce, doplněná například i umělým kožíškem. Vítány jsou však samozřejmě i jiné módní pokrývky hlavy jako šátky a klobouky.



 

A co páni?


 
Samozřejmě, zimní móda nezapomíná ani na pány. Ti iv této sezóně ocení zejména tradiční vlněné kabáty nebo péřové sportovní bundy ve výrazných barvách.


 

Nakupujte výhodně na Cellbes.cz

 
 
Širokou nabídku zimních kabátů i bundiček najdete v internetovém obchodě Cellbes. Obchod nabízí stylové oblečení v perfektních střizích, v příjemných materiálech a v zaručené švédské kvalitě. V kouscích se budete zkrátka vždy cítit stylově a pohodlně. Internetový obchod vám garantuje bezpečnou platbu bezpečné doručení a 30denní lhůtu na vrácení zboží. Pokud navíc využijete Cellbes slevy, nakupujte ještě výhodněji. Takže, vyměňte i vy svou starou zimní bundu nebo kabát za něco modernější!