Bonprix slevy: Top 4 šaty, které sednou každé postavě

07.08.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Bonprix slevy: Top 4 šaty, které sednou každé postavě

Každé ženě sluší jiné šaty. Máte postavu ve tvaru hrušky, přesýpacích hodin, válce nebo jablka? Nabízíme vám top 4 šaty pro každý typ postavy. Pokud navíc využijete Bonprix slevy, určitě i něco ušetříte.




Na našem blogu jsme vám nedávno radili, jak si vybrat správné letní plavky podle typu vaší postavy. Víte, že podobné principy lze uplatnit i při výběru vhodných šatů? Přesně tak, ukážeme vám, jak postupovat při výběru.



 

Ve zkratce si to zopakujme

 

Každá žena má jiný typ postavy, který odpovídá základním tvarům - válec, jablko, hruška nebo přesýpací hodiny. Už názvy jednotlivých tvarů napovídají, jak jednotlivé postavy vypadají. A pro každý tento tvar vám v následujících řádcích doporučíme vhodné šaty.


 

• Šaty pro postavu typu válec

 

Pro tento typ postavy je charakteristický přibližně stejný poměr prsou a boků, nevýrazný pás a malý zadek. Vaše postava je tedy téměř úplně rovná. Proto si zvolte šaty, které vytvarují pás - tedy šaty s páskem, mašlí či jinak zvýrazněným pasem. V horní části šatů vsaďte na řasení a kaskádový výstřih. Sluší vám také výrazné vzorované modely a výrazné balonové sukně.

slevove kody bonprix cz

»Náš tip: Věděli jste, že v internetovém obchodě Bonprix nyní najdete množství krásných šatů za ještě hezčí ceny? Přesně tak. Pokud navíc využijete skvělé Bonprix slevy, spokojená bude nejen vaše peněženka.


 

• Šaty pro postavu typu jablko

 

Široká ramena, větší prsa a bříško, širší pás a štíhlé nohy. To vše charakterizuje typ postavy jablko. Jednoznačně se vyhýbejte obtažené šatům. Zvolte si raději modely, které jsou vyrobeny z lehkých a vzdušných materiálů, jsou volnější, případně sepnuté pod hrudníkem a spuštěny. Pro optické vytvarování dříku sáhněte raději po šatech s korzetem a širokou nebo rovnou sukní. Sluší vám také šaty se zvýšeným pasem a výstřihy do tvaru písmene V, který opticky zúží široké ramena a upozorní na prsa.

slevovy kod bonprix

»Náš tip: V Bonprix si vybere i žena s typem postavy "jablko". V bohaté nabídce například naleznete i tyto šaty za nyní zvýhodněné ceny.


 

• Šaty pro postavu typu hrušky

 

Ženy s takovou postavou mají širší spodní část - tedy boky, hýždě a stehna a užší hrudník, ramena a pás. Pokud se skrýváte pod dlouhé šaty rovného střihu, nedělejte to. Jelikož horní část je užší než dolní, při výběru šatů se zaměřte na zvýraznění horní a zjemnění spodní části. Takový efekt dosáhnete například výběrem korzetářského nebo empírových šatů. Bez problémů sáhněte po šatech s výrazným výstřihem - například do tvaru V - nebo řasením v oblasti hrudníku. Typu postavy přizpůsobte také výběr barev - zvolte výrazný a nápaditou horní část a tmavou sukni.
 


 

•  Šaty pro postavu typu přesýpací hodiny

 

Ženy s takovým typem postavy mají plnější prsa, úzký pas a širší boky. Pokud patříte k těm šťastným ženám s takovou postavou, sluší vám v podstatě jakékoliv střihy i výstřihy. Vyberte si takové, které ještě zvýrazní vaši ženskost, takže žádné splývavé beztvaré materiály a nadrozměrné modely. Mimořádně vhodné jsou pro vás například široké sukně, sáhnout však můžete i po jiných střizích sukní a zejména po odvážnějších asymetrických šatech. Nejvíce vám sluší šaty se zvýrazněným či zúženým pásem, sukně do tvaru písmene A a pouzdrové šaty.

vyprodej bonprix vasekupony.cz

»Náš tip: Ty správné šaty podle typu vaší postavy vám nabízí i internetový obchod Bonprix. Využijte aktuální Bonprix výprodej a vyberte si šaty se slevou až do výše - 50%. Sleva se vztahuje nejen na dámské oblečení, ale i boty a módní doplňky.

 

Bonprx sleva vašekupóny.cz