Šaty na letní svatbu – které budou toto léto „in“?

dve zeny v satech

Svatby v létě jsou velice oblíbené. Ne jen každý novomanželský pár, ale přítomní hosté chtějí totiž nezapomenutelné fotky. Na druhé straně se jim ovšem nechce mrznout nebo nachladnout.

 

Móda je ve všech směrech velmi nestálá. Přehlídková mola neustále zaplňují nové kolekce. Lidé tak vždy preferují něco jiného – nového. Podobně je tomu i u slavnostních událostech.

Jste zváni na svatbu a nevíte jak se obléknout? Koukněte s námi na přehled těch nejvíce „in“ společenských šatů. Šaty na svatbu host přece musí vybírat s vkusem, v souladu s trendy a s ohledem na společenské požadavky této slavnostní události.

Hledáte unikátní šaty, ve kterých vyniknete z davu? Ušetřete pomocí naší výhodné nabídky slevových kódů:

Délka je důležitá

 

Šaty na letní svatbu by neměly být velmi krátké. Nejvhodnější jsou ty, které sahají nad kolena nebo těsně pod ně. Nejvíce ovšem okouzlíte v dlouhých saténových šatech. Jsou lehké a tenké, takže se hravě vyhnete problému s pocením.

Stejně moderní a aktuální jsou šaty s třpytkami. Vyniknout ale můžete i pomocí flitrů. Ty už totiž nejsou jenom záležitostí zimního období. Mezi hosty budete doslova zářit a zaujmete tak každého. 

zena v satech

Na scénu přichází i třásně, které byly oblíbené před několika lety. Tento kovbojský styl vám zaručí, že se na události budete cítit koketně a zabavíte se více než jenom v obyčejných šatech.

Také budou moderní výřezy na všech částech šatů. Současná móda se totiž soustřeďuje na díry v oblečení. Vypadají totiž sexy. Pokud máte pěkné vypracované bříško a vosí pas, zkuste sáhnout po šatech, které mají výstřih právě v této oblasti.

Chcete ukázat své dlouhé nohy? Oblečte si róbu s výstřihem, který sahá od kotníků až po stehno.

Příprava vašeho velkého dne zahrnuje spoustu námahy, organizace a povinností. Určitě si tedy i vy chcete dopřát nezapomenutelné líbánky s vaší polovičkou. 

Vynikat bude i objem

 

Představte si panenku na svatebním dortu. Má obrovské nafouknuté sukně a vypadá jako princezna. Pokud jdete na svatbu jako host, uděláte dobře, když zvolíte nadýchané letní společenské šaty. Vsaďte ale spíše na barevné tóny. Nechcete přeci zastínit nevěstu v bílé barvě.

Kreativitě se přece meze nekladou! Buďte originální a vyberte si unikátní šaty za nejvýhodnější cenu z naší bohaté nabídky.

Různé typy svateb a šatů

 

V současnosti se už svatby nekonají jenom v kostelech. Páry si berou příklad i z romantických filmů. Obrat se koná při západě slunce, v zahradě svého domu nebo na pláži u moře. Pro každou tuto slavnostní událost je potřebné správné oblečení.

Pokud jste byly pozvané na svatbu na zahradě, sáhněte po květinových vzorech. Vynikat budete hlavně v pestrých barvách. Dobrým příkladem jsou šaty žluté barvy z krepové organzy.

zena v satech

Myslíte si, že tak vyjdete z komfortní zóny a z módních trendů? Opak je pravdou. Na slavnostních akcích už neuvidíte šaty bez vzorů. Kromě toho se ve květinových šatech budete cítit romanticky a elegantně.

Takového lehounké oblečení zvolte i na pláž. Dobrým rozhodnutím jsou také maxi šaty na ramínka, případně s jedním odhaleným ramenem. Hravě si vám tak s nimi zahraje vítr, který vám dopřeje příjemný svěží pocit v nepříjemně vysokých teplotách.

Vybírat si šaty na svatbu je skutečně těžké a v některých případech i velice nákladné. Právě proto jsme pro vás připravili i seznam ostatních výhodných nabídek naleznete v naší kategorii móda.