Proč se vyplatí nakupovat v Euronics?

23.10.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Proč se vyplatí nakupovat v Euronics?

Plánujete vyměnit starý televizor za nový s modernějšími technologiemi? Nebo hledáte spolehlivou pračku či toužíte po novém fotoaparátu? Navštivte e-shop Euronics a nakupujte za výhodné ceny.



Jak vznikl Euronics?


 
Počátky historie sítě Euronics sahají ještě do roku 1990, kdy se spojily obchodní skupiny v 5 státech Evropy (Belgie, Německo, Španělsko, Itálie a Nizozemsko) a vytvořili společnost Euronics International. Společnost Euronics CZ spojuje nezávislých prodejců elektroniky a domácích spotřebičů do společné prodejní sítě. Proto dokáže svým zákazníkům nabídnout poradenství, které vyplývá ze znalosti lokálních potřeb, ale zároveň nabídnout ceny, jaké vyžádání pouze silná celonárodní síť. To však není jediný důvod, proč byste měli nakupovat v Euronics.

 
 

Co vám nabízí?


 
# 1 Zboží světových značek
 
V prodejnách Euronics najdete široký sortiment spotřební elektroniky světových značek. V prodejnách si můžete vybrat velké i malé domácí spotřebiče, počítače a příslušenství, mobily, fotoaparáty a mnohem víc.

 
# 2 Síť prodejen po celém Slovensku
 
Euronics má zastoupení
v desítkách míst po celém Česku. Prodejny najdete nejen ve velkých městech, ale iv menších městečkách.
 

 # 3 Různé možnosti platby
 
Standardně je možné zboží zaplatit na předfakturu, u přepravce, případně v hotovosti na prodejně. Při nákupu si dokonce  můžete dohodnout i výhodný nákup na splátky.
 

 # 4 Prodloužená záruka a pojištění
 
Aby váš nový spotřebič sloužil čím nejdéle bez dodatečných nákladů na opravy, při jeho zakoupení si můžete sjednat pojištění prodloužené záruky, kterou si záruku prodloužíte až o další tři roky nad rámec zákona. Pojistit si můžete i náhodné poškození nebo odcizení spotřebiče.

 
# 5 Likvidace starých spotřebičů
 
Nevíte, co se starým spotřebičem? Při koupi nového spotřebiče vám Euronics zajistí jeho ekologickou likvidaci. Stačí, pokud váš starý spotřebič do prodejny a Euronics se postará o jeho doručení na příslušné sběrné místo elektronického odpadu.
 

Chcete nakupovat v Euronics ještě výhodněji?


 
Chcete-li nakupovat elektrospotřebiče ještě výhodnější, máme pro vás několik užitečných tipů:
 

 1. Sledujte Euronics letáky. V letáku Euronics najdete aktuální slevy na malé a velké domácí spotřebiče, na notebooky, pc sestavy, na tablety, mobily, fotoaparáty i příslušenství. Akční letáky vybaví nejen vaši domácnost, ale nabízejí také produkty péče o vaše tělo a zdraví.
 
2. Využijte speciální akce. 
Euronics pravidelně připravuje výprodeje nebo i speciální akce. Využijte při nákupu slevový kupón Euronics a nakupujte výhodněji.