Muži, nezapomeňte na MDŽ! Tímto ji dostanete

26.02.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Muži, nezapomeňte na MDŽ! Tímto ji dostanete

Pánové, Mezinárodní den žen se blíží a to je ideální čas, jak dát najevo vaši lásku a dík malou pozorností. Nabízíme vám pár tipů, které potěší i vaši peněženku.



Nezapomeňte na své ženy a připravte se na 8. března už dnes. Poděkovat jim přitom můžete mnoha způsoby. Připravili jsme pro vás zopar tipů, nechte se inspirovat.

 

1. Květiny

 

Mezinárodní den žen je skvělá příležitost, jak oslavit krásu a něhu všech žen bez rozdílu. Projevte úctu své matce, manželce, dceři či sestře nebo všem najednou a podarujte jim květiny. Nemusíte přece kupovat celý buket, klidně stačí i jeden kvítek. Využívat přitom můžete i různé slevy na květiny, jako je například doprava zdarma a uvidíte, že vaše peněženka se vám poděkuje.

KVĚTINY VAšEKUPÓNY.CZ

 

2. Sladký dárek

 

Pokud hledáte originální dárek k MDŽ, ženy s mlsným jazýčkem jistě potěší i kvalitní belgická čokoláda. Vsadit přitom můžete na různé příchutě či dokonce tvary. Při nákupu dokonce můžete i ušetřit. Stačí, pokud navštívíte kupónový web Vašekupóny.sk a využijete slevy a různé akční nabídky, které mnohé e-shopy nabízejí.

DONUT vašekupóny.cz

 

3. Snídaně do postele

 

Přemýšlíte nad tím, jak potěšit svou polovičku? Nabízíme vám tip, jak se vám to určitě podaří. Snídani do postele přece neodolá žádná žena. Tento typ snídaně by měl být o něco slavnostnější a výjimečnější jako po běžné dny, chybět by proto rozhodně neměl servírovací podnos, a důraz byste měli klást i na samotné servírování. Využít lze i top slevy na bytové doplňky, díky kterým neutratíte moře peněz.

podnos s jídlem vašekupóny.cz

 

4. Romantická večeře

 

Uznáváme, rána bývají občas poměrně chaotické a snídaně do postele se vedle běžných povinnostech jeví jako luxus. Co kdybyste to udělali opačně a svou drahou polovičku pozvali na romantickou večeři. Zapomeňte na sídlištní podniky a vezměte ji na oblíbené jídlo do známé restaurace. Při nákupu můžete využít například i slevové kupóny, díky kterým určitě i něco ušetříte.

 

5. Vyznání lásky

 

Vyznejte svým blízkým lásku a dík originálním způsobem a dejte jim vědět, jak moc vám na nich záleží. Nápadů jak to udělat je nepočítaně. Vsadit můžete i na romantické vyznání, které, dokonce můžete povýšit ještě o stupínek výše. Jak? Rukou psaný milostný dopis odeslán navíc klasickou poštou je něco, co se v dnešní době jen tak nevidí. Hlavně, aby to nedopadlo tak, jak v následujícím videu :).

Zdroj: PowerBondSeven

 

6. Sleva na pobyty vždy potěší

 

V případě, že jste se rozhodli oslavit tento svátek ve velkém stylu, začněte si pomalu balit kufry. Kupónové weby nabízejí mega slevy na wellness pobyty, aquaparky, lázně, či dovolené dle vlastního výběru. Vycestujte za odpočinkem bez výčitek a užívejte si relax dle vlastního gusta.