Ještě nejsi členkou Klubu módních žen? Přidej se a sbírej body

13.09.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Ještě nejsi členkou Klubu módních žen? Přidej se a sbírej body

Pokud patříš k milovnicím módy, určitě často nakupuješ v obchodech Orsay. V Orsay přitom můžeš pohodlně nakoupit i online. A to s mimořádnými výhodami. Přečti si blog a využij mega slevy na oblečení.

 

Co je Orsay?

 

Orsay je síť obchodů s módou, který o sám o sobě říká, že nabízí největší výběr dámské módy na světě. Tato německá společnost se v módním byznysu pohybuje již od roku 1975. Postupně rozšířila své aktivity i do Rakouska, Švýcarska, Polska, Slovenska a Maďarska a v roce 1998 se poprvé objevila i v Plzni. Nejnovější módní trendy a doplňky přináší i internetový obchod www.orsay.cz. Ať už nakupuješ online nebo v kamenných prodejnách, v Orsay můžeš využít i výhody členství Klubu Orsay.


 

Klub Orsay nebo i Klub Módních Žen

 

Členství v Klubu Orsay spočívá v tom, že se své nákupy v Orsay sbíráš body a následně využíváš exkluzivní výhody. Jak to funguje? Zaregistruješ se přímo v některé z prodejen nebo přes registrační formulář, který je k dispozici na stránce Orsay. Následně získáš klubovou kartu, se kterou čerpá výhody Klubu Orsay. Členství je samozřejmě bezplatné.

Za každou vynaloženou korunu již od prvního nákupu získáváš 4 body, které můžete později vyměnit za klubové vouchery. 12 000 bodů si vyměníš za voucher. Body přitom můžeš sbírat ve všech zemích, kde Klub Orsay existuje.

orsay sleva vasekupony.sk

Tento poukázky následně využiješ při příštím nákupu. Samozřejmě, nákup můžeš zrealizovat v kamenné prodejně nebo online. Pozor si však dej na to, že klubové poukázky, které byly vystaveny v prodejně, nemůžeš uplatnit v e-shopu. Jejich platnost je časově omezena. Neotálej ani s výměnou bodů za poukázky, uplynutím 31.12. následujícího roku ti totiž propadnou.

Kromě těchto voucherů si během celého roku užíváš exkluzivní slevy a nabídky, které jsou určeny speciálně pro členky Klubu Orsay. A to není všechno! Na narozeniny ti Orsay pošle malé překvapení - speciální narozeninový voucher.

Jako členka Klubu Orsay získáváš také možnost využít speciální služby - například možnost zarezervovat si až tři kousky oblečení na dobu tří dnů ve vybrané prodejně Orsay.


 

Chceš ještě další slevy?

 

Kromě slev a jiných výhod, které ti poskytnou Klub Orsay, můžeš v Orsay využít i další slevy.

✓ Orsay výprodej. Na stránce www.orsay.cz je speciální část věnovaná výprodejovým kouskem. Slevy se pohybují až do výše 70%.

✓ Slevové kódy Orsay. Portál Vašekupóny.cz ti přináší Orsay slevy, se kterými můžeš koupit se slevou i kousky z aktuálních nezlevněných kolekcí.

✓ Sleva za registraci do newsletteru. Pokud se přihlásíš k odběru novinek od Orsay, za nejdražší nakoupený módní kousek získáš speciální slevu 25%.

 

orsay slevy vasekupony.cz