Bolavé klouby vás již trápit nemusí

04.03.2019 Kristína Rodina Sdílet
Bolavé klouby vás již trápit nemusí

Jaro se nám pomalu, ale stále jistější promlouvá příjemným teplým počasím a nejednoho z nás láká na turistiku či krátkou procházku do přírody. Na mnoha čekají práce v zahradě nebo kolem domu. Můžete si toto období vychutnat na 100%, nebo vás přitom omezují bolavé klouby?

 

 

Ach, ty bolavé klouby ...


 Přestože jste ještě před časem vedli aktivní život a v pohybu jste nebyli nijak omezováni, dnes může být všechno jinak. Stále větší procento české populace trpí bolestmi kloubů. Je to bolest, která nezasahuje pouze seniory či profesionálních sportovců. Stále více se s ní setkávají i lidé ve středním nebo dokonce v mladém věku. Člověk totiž při své pohybové aktivitě nikdy nezatěžuje pouze jeden, ale celou skupinu kloubů, a to zejména kolenní, kyčelní a ramenní, přičemž nejčastější je bolest kolenního kloubu.

sleby na klouby vasekupony_cz

Bolest kloubů se může jevit jako začarovaný kruh, ze kterého je velmi těžké dostat se nějakým způsobem ven. Pokud klouby zatěžujete nadměrně, začnou se objevovat problémy a bolest se stává nesnesitelná. Pokud se však pohybu vyhýbáte, také to může mít neblahé následky na vaše zdraví i klouby. V tomto případě je asi nejlepší zvolit zlatou střední cestu a držet se hesla "vše s mírou".
 
Bolest kloubů může přitom způsobovat několik faktorů. Může to být jejich nadměrné přetěžování, rychlý či postupný nárůst hmotnosti, ale své místo má i genetika. Každou dlouhotrvající a chronickou bolest proto konzultujte se svým lékařem, který posoudí váš zdravotní stav nejlepší a určí další postup léčby.

 
 

Pomohou vám výživové doplňky


 Mnozí z nás řeší bolesti kloubů užíváním výživových doplňků nebo analgetik. Na trhu dnes existuje široká nabídka, ze které si vybere opravdu každý. Výživové doplňky na úlevu od bolesti kloubů najdete ve formě tobolek, kostek, ve vodě rozpustných tablet, ale také tekuté formě a na trhu najdete i množství analgetických mastí.
 
Mnohé produkty obsahují kombinaci různých typů kolagenů, které podporují funkčnost všech kloubů, vazů a šlach v organismu. Navíc, některé obsahují účinné látky jako například křemík získáván z organických zdrojů nezbytný pro tvorbu kolagenu a ukládání vápníku nebo vitamin C, který má příznivý vliv na tvorbu dalšího kolagenu. V některých výživových doplňcích přítomna kurkuma přispívá ke správnému stavu kloubů a kostí, extrakt z černého pepře má zase významné antioxidační účinky.
 
 


Nakupujte se slevovými kupóny


 Výběr konkrétního produktu je na vás. Určitě se však nemusíte trápit jeho vysokou cenou. Stačí využít slevové kupóny a můžete získat kvalitní výrobky za ještě lepší ceny. Opravdu výhodné nabídky nabízí například i online lékárna Pilulka.cz. Při nákupu však můžete i ušetřit. Stačí, když při nákupu použijete Pilulka slevový kód nebo další skvělé akce a nakupte výživové doplňky na podporu kloubů a chrupavek v akci 1 + 1 zdarma nebo ve výprodeji se slevou až 50 procent.
 

slevy na leky a vyzivov doplnky vasekupony_cz


 
Skvělé slevy však můžete využít i v další online lékárně Dr. Max. Vybírat si můžete nejen zvýhodněné balení, ale zapojit se můžete i do atraktivních soutěží, díky kterým můžete získat skvělé ceny. Dr. Max slevový kupón jsou zkrátka neodolatelné. Při nákupu můžete využít možnost osobního odběru na více odběrných místech nebo dopravu zdarma, pokud splníte podmínky.
 
 


Nezapomínejte na pohyb


 
Samozřejmě, užívání výživových doplňků kombinujte se správným pohybem. Už pomocí několika jednoduchých a rychlých cviků dokážete bolesti kloubů částečně eliminovat, či dokonce jim i předcházet.

jak se zbavit bolesti kloubů vasekupony.cz

Budujte sílu ve svalech, protože silnější svaly dokáží zmírnit tlak na klouby, a zároveň tedy působit jako prevence bolesti. Vyhýbejte se také dlouhodobému sezení, které způsobují ztuhlost kloubů.