Chcete strávit dovolenou doma? Zkuste levné zájezdy po Česku

Přemýšlíte, že strávíte letní dovolenou v Česku? Skvělý nápad! Poradíme vám, jak si vybrat levné zájezdy po České republice za ty nejvýhodnější ceny.

Česko je bohatou krajinou na různé aktivity. Během léta se můžete vybrat na turistiku, příjemně si oddechnout u vody, nebo zažít relax v termálních lázních. V zimě máte zase možnost nahromadit nezapomenutelné lyžařské zážitky. Naše krajina má rozhodně co nabídnout v každém ročním období.

Víte, jak na výlety po Česku, abyste za ně zaplatili méně než v zahraničí? Připravili jsme pro vás několik tipů.

Jestli už cestujete do zahraniční nebo zůstáváte v Česku, při plánování dovolené byste neměli zapomenout na vybavení cestovního pojištění. Jinak vás může vaše dovolená vyjít draze.

Která jedinečná místa v Česku byste měli vidět? Je jich skutečně dost. V našem článku najdete tipy na lokality konkurující těm světovým.

last-minute-v-cesku

 

Last minute dovolená po Česku

 

Pobyty last minute jsou oblíbeným typem dovolené právě díky tomu, že vám pomohou ušetřit nemalou částku z vašeho rozpočtu. Dokážete se sbalit a vydat na dovolenou v průběhu jednoho či dvou dnů? Last minute nabídky jsou pro vás ideální!

V nabídce last minute levné dovolené v Česku musíte počítat s menší možností výběru. Pokoje s tím nejkrásnějším výhledem už bývají zpravidla obsazené. Všechny služby spojené s ubytováním ale zůstávají stejné.

Vyberte se na výlety po Česku. Který z nabídky cestovní agentury Invia.cz si vyberete vy?

first-minule-po-cesku

 

First minute dovolená po Česku
 

Opakem last minute je first minute. First minute zájezdy si můžete zakoupit za výhodnější ceny v předstihnu. Vybírat si budete moci z většího počtu nabídek cestovních kanceláří a rezervovat si přesně ten hotel, apartmán či pokoj, který vám vyhovuje.

Víte, jak můžete cestovat ještě výhodněji? Přečtěte si náš článek.

Cestujte vlakem a autobusem

 

Nechejte auto doma a cestujte vlakem nebo autobusem. Možná se vám to na první přečtení zdá méně pohodlné. Spojení vlaků a autobusů jezdí v současnosti mnohem frekventovaněji. Dostanete se nimi téměř všude a doprava vás v porovnání s autem vyjde levněji.

skupinka-lidi-cestuje-vlakem

Takovéto cestování je ideální, pokud jste se rozhodli pro jednodenní výlety v ČR. Navíc, donútí vás sbalit se úsporně. S sebou si tak vezmete skutečně jenom to, co potřebujete.

FlixBus je tu pro vás, když chcete cestovat pohodlně, bez starostí a levně. Využijte spolehlivou autobusovou dopravu.

Hledejte výhodné ubytování

 

Při výběru ubytování v hotelech a penziónech si všímejte, co všechno cena zahrnuje. Skutečně se vyplatí, pokud je v této ceně zahrnuté:

__check

stravování – minimálně snídaně,

__check

daň za ubytování,

__check

vstup do hotelového bazénu,  

__check

wellness,

__check

parkování a další služby, které ubytování nabízí.

Hledáte alternativu k ubytování v hotelu, kde byste mohli bydlet za méně peněz? Využijte Airbnb nabídku ubytování. Podle vašich kritérií si vyberete ubytování rychle a výhodně.

Pokud potřebujete rychle někde přespat a nechcete platit za hotel, Airbnb ubytování je to pravé. Jak Airbnb funguje a jak si rezervovat ubytování? Dočtete se v našem článku.

hotelovy-pokoj-levne

 

Sledujte nabídky cestovných agentur

 

Plánovat se vyplatí i když přemýšlíte, kam na výlet v ČR. Prohlédněte si nabídky cestovních agentur na jejich webových stránkách a vyberte si zájezd, který vám nejvíce vyhovuje. Nejenom lokalitou, ale i hotelem, atrakcemi v okolí. 

Zadejte konkrétní lokalitu, datum požadovaného pobytu a portál vám nabídne nejvýhodnější dovolenou v Česku.

nabidky-agentur-cesko

 

Zájezdy v ČR mimo hlavní sezónu

 

Nejlevnější dovolená v Česku se zpravidla dá zakoupit na termíny mimo hlavní dovolenkovou sezónu. Na jaře či na podzim si tak budete moci odpočinout za levnější peníz. Ocitnete se také v hotelu s menším počtem turistů. Pobyty mimo sezóny jsou proto vyhledávané zejména těmi, kteří mají rádi ničím nerušený a klidný Relax.

ceska-krajina-zajezdy-levne

Ušetřit na dovolené se vyplatí. Ušetřete využívaním slevových kupónů na cestování, navštivte více míst a odnesete si ty nejhezčí zážitky. Držte se našich rad a užijte si levné zájezdy v Česku.

__bulb
Jak sehnat levné ubytování

Dovolená za levný peníz se vyplatí, zejména pokud se vám podaří sehnat pěkné a levné ubytování v příjemném prostředí. Znáte způsob, jak se dá sehnat levné ubytování? Připravili jsme pro vás několik tipů.