Nakupujte s námi: Připravili jsme bezkonkurenční letní nabídky

letni-slevy

Doplň svůj letní šatník, dej zahradě nový vzhled nebo cestuj za méně. S nabídkami na našem webu si užiješ léto na maximum a zároveň ušetříš. Nakupuj hned teď.

Léto už je skutečně tady! I ty jsi se těšil na sluncem zalité dny? Příroda je opět plná barev, slunce příjemně svítí do tváře a venku máme chuť strávit každou minutu volného času.

Je to období cestování, užívání si zasloužené dovolené a sbírání nových zážitků. Můžeš ho mít ještě hezčí díky stovkám ušetřených korun při online nákupech.

V těchto kategoriích najdeš ty nejlepší nabídky na letní nákupy:

__check

módna a módní doplňky

__check

sport

__check

dom a zahrada

__check

zdraví

__check

kosmetika

__check

chovatelské potřeby

__check

cestování a pojištění

Koukni se na všechny letní slevy a nakupuj rychle a jednoduše.

ZENA-ZAVIRA-KUFR

 

Vytvoř trendy letní looky

 

Nejvíce In je momentálně denim, roztrhané oblečení, volné střihy a vše v style maximalismu. Samozřejmostí jsou intenzivní a výrazné barvy od metalických odstínů až po zelenou, oranžovou či žlutou. Nezapomeň ani na barvu tohoto roku – Viva magentu. Barvy letní outity skvěle podtrhnou. A to nejenom dámské, ale také pánské.

Ale nemusíš se striktně držet jenom aktuálních módních trendů. Kombinuj různé střihy a textury oblečení. Léto je na experimentování v outfitech jako stvořené. Dovolené je jednoduše vše, v čem se cítíš příjemně.

__bulb
Letní dovolená u moře s minimálním budgetem? Pojďme na to

Děláš si plány na léto? Na seznamu by ti neměla chybět dovolená u moře. Užij si ji na maximum za minimální náklady. Koukni se na naše tipy a zjisti, jak na to.

snura-denimove-obleceni

Plánuješ dovolenou? Nepodceň nejdůležitější kousek oblečení – plavky. Stovky modelů s rychlým doručením najdeš v e-shopu Answear.

Čím masivnější doplňky zvolíš, tím lepší outfit vytvoříš. Přesně to platí pro letošní rok. Větší kabelka, dlouhé náušnice nebo výraznější slunečné brýle – to je přesně to, co na letní sezónu potřebuješ.

Chybět by neměla ani klobouk na ochranu hlavy před sluncem a mimořádně trendy slaměná kabelka.

 

zena-slunecni-bryle-palma

Začni se sportem

 

Pořád odkládáš sportovní aktivity na později? Změň to letošní léto. Začni s krátkými procházkami v lese, pravidelným běháním, cvičením nebo konkrétním sportem. Možností máš hodně.

Jak u všeho, i u sportu jsou začátky náročnější. Urči si přesný den a čas, během kterého se budeš aktivitě věnovat. Postupně si vytvoříš rutinu a plánování už nebude potřebné.

Kromě toho, že vyplníš svůj volný čas efektivně, uděláš i něco prospěšné pro své zdraví.

Náš tip: Do vybrané sportovní aktivity zapoj i svého partnera nebo kamarádku. Uvidíš, že se na tento čas budeš těšit ještě více.

 

zena-muz-tenis

__bulb
Jak vybrat kolečkové brusle – všímejte si 5 parametrů

Neumíte si příjemný teplý den ani jen představit bez pohybu? Léto se ještě zdaleka nekončí. Proto vám přinášíme praktické rady, jak vybrat správné kolečkové brusle.

Chraň se před sluncem

 

I ty toužíš po krásném letním opálení celého těla? S pobytem na slunci to nepřeháněj. I když jsou jeho paprsky příjemné, stejně tak mohou vážně ublížit tvému zdraví.

4 kroky k pěknému a zdravému opálení

1

Vyber si vhodný přípravek na opalování s ochranným faktorem minimálně 30. Nezapomeň ani na krém na tvář s spf. Aplikaci opakuj každé 2 hodiny.

2

Během opalování si dělej pravidelné přestávky ve stínu.

3

Od 11:00 hod. do 15:00 hod. se vyhýbej slunci.

4

Po pobytu na slunci použij přípravek po opalování a doplň tekutiny.

Zdravé opálení můžeš podpořit i konzumaci některých plodin, jako je například mrkev, brokolice, vlašské ořechy a borůvky.


zena-kniha-bazen

Chceš vypadat dokonale? Skvělé voděodolné kosmetické produkty nakupuj na e-shopu Notino.

Během léta nezapomeň ani na péči o vlasy – korunu krásy. Slunce a voda je vysušují, čím přicházejí o lesk a hydrataci. Potřebnou sílu a výživu jim vrať kvalitními a ověřenými produkty. Nakoupíš je výhodněji díky nabídkám v kategorii letní slevy.

 

Připrav zahradu na letní sezonu

 

Láká tě teplé počasí trávit venku co nejvíce času? Velmi jednoduše si ho můžeš zpříjemnit ještě více. Vytáhni zahradní nábytek, vysaď květy či připrav gril a naplánuj první letošní grilování s přáteli. Vždyť společně strávený čas je ten nejlepší.

Dokonalou pohodu a relax na zahradě vytvoříš i pomocí bazénu. Během horkých dnů bude příjemným osvěžením. Má někdo z tvých přátel v létě narozeniny? Zorganizuj malou pool party a překvap ho.

 

otec-syn-grilovani

E-shop Baumax nabízí vše pro hezčí dům a zahradu bez výjimky bazénů. Splň si svou představu o dokonalé zahradě právě teď.

Postarej se o domácí miláčky

 

Máš nějaké domácí zvířátko? Jako dobrý majitel víš, že i ono potřebuje z času na čas nějaké nové věci. Prohlédni si výhodné nabídky na různé chovatelské potřeby a ušetři za nákupy značnou část peněz.

Doporučujeme ti koupit například chladící podložku. V létě je nevyhnutelností, kterou ocení mnohá zvířata. Investovat se teď vyplatí i do nového pelechu, přenosné klece či ohrádky, krmiva a v neposlední řadě do hraček. Čímkoliv potěšíš své domácí zvíře, potěšíš i sebe, protože – spokojené zvíře, spokojený majitel.


pes-postel

Vše pro domácí mazlíčky ti nabízí e-shop Zoohit. Nakupuj rychle, pohodlně a za super ceny.

Cestuj za zážitky

 

V souvislosti s létem zřejmě každému napadne cestování. Není se čemu divit, je to období, během kterého si můžeš dopřát delší odpočinek a načerpat novou energii do pracovních povinností.

Naplánuj rodinnou dovolenou do zahraničí a objevujte společně nová místa. Nebo se vyberte na víkendový pobyt a poznávejte krásy Čech a Moravy. Stanování s přáteli je také dobrý nápad. Možností máš hodně. Využij léto na maximum a sbírej nové zážitky.

 

RODINA-LOD-MORE

__bulb
Vyberte si nejlevnější cestovní pojištění pro vaši dovolenou

Cestovní pojištění by mělo být součástí každé dovolené. Víte, jak jej vybavíte? V našem článku vám poradíme, jak získat nejlevnější cestovní pojištění.

Jak vidíš, rozhodně je z čeho vybírat. Využij výhodné nabídky v sekci letní slevy, ušetři a dopřej si vše, po čem v létě toužíš.

banner-letni-slevy