Zažijte nezapomenutelné léto! Máme pro vás slevy až do výšky 40%

21.06.2021 Kristína Nakupování Sdílet
Zažijte nezapomenutelné léto! Máme pro vás slevy až do výšky 40%

Co si představíte, když se řekne léto? Posezení pod širým nebem do pozdní noci? Pláž? Zmrzlinu? Se začátkem léta se již tradičně spojují i letní slevy. Abyste si léto ještě více užili, i letos jsme pro vás připravili množství výhodných nabídek.

Na své si přijdou milovníci módy, příznivci letních sportů i fanoušci grilování. Všechny slevové kupóny najdete přehledně seřazeny ve speciální kategorii Letní slevy.

Letní slevový maratón začíná 21. června a bude trvat do 11. července.

 

Móda

 

Chcete se obléci ve znamení posledních trendů, ale neminout přitom hodně? Tak pak jste na správné adrese. Pokud hledáte nové letní šaty či sandály, nyní se jejich koupě opravdu vyplatí. Za výhodné ceny nyní nakoupíte v e-shopech Answear.czAboutyou.czBonprix.cz nebo Zoot.cz.

Za letními dobrodružstvími vykročte v botách od Footshop.cz nebo Eobuv.cz

 

A co se vlastně bude toto léto nosit? Designéři se letos rozhodli zařadit do kolekcí převážně nositelné kousky. Aktuální kolekce tak mají potenciál oslovit i ty, kteří vyznávají slow fashion přístup a módním trendům obvykle neholdují. Jde o nadčasové modely, které nevyužijete jen teď, ale i během následujících sezón.

 

Přes růžové brýle

 

Růžová barva a léto prostě jdou k sobě. Na molu jsme měli možnost vidět všechny odstíny růžové - od jemné pastelové až po výraznou cyklámenovou. Růžová bude dobře vypadat s bílou, béžovou, bleděmodrou i šedou. Odvážnější ji mohou zkombinovat s oranžovou.

 

Široké kalhoty

 

Trend širokých kalhot se na scénu pravidelně vrací již několik sezón. Ležérní styl kalhot nejen vypadá dobře, ale je také maximálně pohodlný. Volný střih kalhot vyvažte obtaženým tričkem.

Zkrácené trička

Zkrácené trička a mikiny zaplavily letos pulty téměř všech obchodů. Obzvláště dobře vypadají v kombinaci s kalhotami či sukněmi s vysokým pasem.

 

Pastely

Tento trend je na léto jako stvořený, protože dokonale vynikne na opálené pokožce. Jednotlivé pastelové odstíny je velmi jednoduché kombinovat i navzájem. Pokud si netroufáte obléci se od hlavy po paty do pastelů, můžete zvolit doplňky v těchto odstínech. Dokonale oživí každý monochromatický outfit.

 

Objemné rukávy

Nabírané rukávy a volány dodají každému outfitu něco extra. Nosí se na halenkách i šatech. Jelikož jde o poměrně výrazný prvek, zbytek outfitu by už měl nést v minimalističtější stylu.

 

Ať žijí proužky

 

Spojuje se s létem některý trend více než námořnické pruhy? Oblečte se do proužků a přeneste se v myšlenkách na plavbu jachtou. Tenčí proužky budou postavě lichotit více než širší. Totéž platí i o svislých proužcích, které navíc dokáží opticky prodloužit postavu.

 

Zdravý životní styl a sport

Teplé počasí přímo vybízí k outdoorovým aktivitám. Kdo by neměl rád letní sporty? Můžeme trávit čas venku a ještě při tom i spálíme kalorie. Chystáte se letos na turistiku nebo stanovat? V tom případě se vám sejde kempingová výbava. Na Sportobchod.cz seženete stany, spací pytle, ale i vařiče či kempinkový nábytek. Letní sportovní aktivity vyžadují i speciální outfit. Také máte pocit, že najít funkční oblečení, které bude zároveň stylové, je někdy náročné? Máme pro vás dobrou zprávu, našli jsme ho na Adidas.cz a Bezvasport.cz. Nezapomínejte na to, že po cvičení třeba doplnit spálené kategorie. Na Myprotein.cz najdete zdravá jídla a nápoje či výživové doplňky před i po cvičení.

 

Zahrada

Pokud letos nemáte v plánu letní dovolenou, udělejte si ji doma. S našimi výhodnými nabídkami proměníte vaši zahradu na letní oázu odpočinku. Pokud máte na zahradě bazén, určitě vám přijde vhod široký výběr bazénového příslušenství, které koupíte na vidaxl.cz. Pokud vás místo plavání láká posezení s přáteli, proč si neudělat radost novým grilem? Velký výběr zahradních grilů a příslušenství na grilování naleznete na vidaxl.cz. Kam ale posadit hosty? Bohatou nabídku zahradního nábytku naleznete v e-shopech Asko.cz nebo Möbelix.cz. Aby si léto dosyta užili i vaše děti, klepněte na 4home.cz, kde najdete zahradní domky, nafukovací bazény či houpačky.

Zdraví

Co by určitě nemělo chybět ve vaší letní lékárničce? Repelenty proti hmyzu, přípravky na zklidnění spálené pokožky, léky na zažívací potíže či cestovní nevolnost. Jelikož trávíme většinu času venku, měli bychom mít po ruce i léky proti alergii. Udělejte si zásobu už v předstihu. Všechny nezbytné produkty nyní nakoupíte se slevou na Pilulka.czDrmax.czBenu.cz nebo Lekarna.cz. A aby vám během vašich letních cest neunikly ani ty nejmenší detaily, navštivte Eyerim.cz, kde na vás čekají stylové dioptrické brýle.

 

Kosmetika

Vaše letní kosmetická výbava se určitě neobejde bez opalovacích krémů a krémů po opalování, abyste si hřejivé sluneční paprsky mohly vychutnat bez nežádoucích vedlejších účinků. Pokud jste se ještě nestihli opálit, můžete sáhnout i po samoopalovacích přípravcích. Při vysokých teplotách jistě oceníte voděodolné líčení. Bronzery, rozjasňovače, nerozmazávajíci makeupy, osvěžující letní parfémy - to vše najdete na stránkách Notino.cz nebo Elnino.cz. Milovníci přírodní kosmetiky si přijdou na své na Yvesrocher.cz. Bohatou nabídku dekorativní i ošetřující kosmetiky najdete na Vivantis.cz.

 

Cestování

I když je tento rok situace jiná než po minulé roky, postupné uvolňování opatření nám umožní vycestovat do vybraných zemí. Ubytování si zarezervujete na Hotels.com. Letenky do všech koutů světa naleznete na Pelikan.cz. Pokud vám létání nic neříká a upřednostňujete raději autobus, klepněte na Flixbus.cz a odvezte se bez stresu kamkoli potřebujete.

 

Pojištění

Buďte i v létě připraveni na každou situaci. Díky Generaliceska.cz a Čsob.cz vás nic nezaskočí.

Knihy

Není nic lepšího, než si sednout do stínu, kde jemně pofukuje větřík a začíst se do knihy. Necháte se strhnout napínavou detektivkou či neuvěřitelným životopisným příběhem? Nebo se bude vaše léto nést ve znamení nových začátků? V tom případě vás jistě osloví motivační literatura a knihy o rozvoji osobnosti. Klepněte na Martinus.czAlbatrosmedia.cz nebo Knihydobrovsky.cz. a začtěte se do některého z příběhů.

 

Věříme, že jste si z naší nabídky vybrali. Nezapomínejte, teploty sice stoupají, ale ceny v obchodech prudce klesají.

 

S létem se pojí i několik zajímavých faktů. Věděli jste, že ...?

  • Zní to neuvěřitelně, ale Eiffelova věž v létě vždy trochu vyroste. Železná konstrukce, z níž je zhotovena, se vlivem vyšších teplot rozpíná. V důsledku toho je v letním období tato monumentální památka ještě o 17 centimetrů vyšší.
  • Pokud i vy máte rádi letní grilování s přáteli, možná se vám tento rok podaří překonat rekord, který se podařilo vytvořit v roce 2014, v Americe. Proběhla tam oficiálně nejdelší grilovačka. Tento grilovací maratón trval neuvěřitelných 80 hodin.
  • V létě trhají rekordy i filmové společnosti. Je to období, kdy se prodá nejvíce lístků do kina.
  • Věděli jste, že první dámské plavky se zrodily již v 18. století? Je však třeba podotknout, že se diametrálně lišily od těch dnešních. Šlo o volné šaty s dlouhým rukávem, které vzhledem tak trochu připomínaly dnešní noční košili.
  • Nanuk byl objeven naprostou náhodou. Událo se tak v roce 1905 v San Francisku. Tento objev se připisuje 11-letému chlapci Frankovi Epperson. Omylem nechal venku sodu s paličkou a když ji ráno našel, zjistil, že přes noc zamrzla. Nápad se mu zalíbil a tak začal tuto pochoutku na špejli prodávat. Tehdy ještě netušil, že nanuky si budeme kupovat i o více než 100 let později. O jejich oblíbenosti svědčí i fakt, že ročně se prodá více než 2 biliony kusů.

 

Přejeme vám krásné léto!