Využijte novoroční výprodej a nakupujte na Answear za super ceny

09.01.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Využijte novoroční výprodej a nakupujte na Answear za super ceny

Tak jako každý rok, ani tento není žádnou výjimkou. Novoroční zimní výprodeje udeřili v obchodech v plné síle a Answear v ničem nezaostává.


Mega výprodeje pokračují i ​​po Novém roce, a proto není žádným překvapením, že mnohé obchody lákají na skvělé slevy, které sahají až do - 70%. Akce zkrátka na vás číhají téměř na každém rohu a to je ten správný čas na výhodné nákupy, co říkáte? Vždyť nakonec, oblečení nikdy není dost, a to jsou již řádně slova do bitvy!

answear.cz zimní vyprodej vašekupóny.cz

 

Pánské, dámské i dětské oblečení, boty a doplňky



Skvělé povánoční výprodeje plynule nahradily ty novoroční, proto neváhejte a nakupujte dětské, pánské i dámské oblečení a boty za ty nejlepší ceny. Ano, přesně tak, první výhodné nákupy v tomto roce jsou tu! Nyní navíc můžete nakoupit vše na jednom místě - znáte eshop Answear.cz?

V nabídce oblíbeného internetového obchodu najdete totiž desítky vašich oblíbených značek jako například Adidas, Bugatti, Converse, Calvin Klein, Crocs, Emporio Armani, Fossil, G-Star, Gant, Guess, Happy socks, Love Moschino, Lacoste, Ralph Lauren, Mango, Miss Sixty, New Era, New Balance, Nike, Puma, Reebok, Ray-Ban, Roxy či Tommy Hilfiger a mnohé další, výběr je jen na vás.
 

 

Nakupujte o polovinu levněji​



Nákupy v Answear se jednoduše vyplatí. Staňte se členem Answear.club a nakupujte až o 50% levněji nebo využívejte množství jiných výhod a nebudete litovat. Vytvoření účtu vám zabere nanejvýš pár minut a výhody budete čerpat donekonečna. Chcete vědět jak to funguje?

1. Za každý uskutečněný nákup automaticky získáte 10 procent z jeho hodnoty

2. Hodnoty, které jste získali z jednotlivých objednávek se sčítají

answear club vašekupóny.cz

3. Nasbírané body můžete využívat na zaplacení dalších nákupů. Výbornou zprávou je, že díky nim můžete ušetřit až 50 procent z hodnoty objednávky (pozor, Answear sleva se nevztahuje na zlevněné produkty).

answear club vašekupóny. cz slevy

Je důležité zmínit, že body získáváte automaticky za každý nákup, přičemž si stav bodů můžete pravidelně kontrolovat pomocí přihlášení do svého účtu na stránce. Pokud i vy milujete výhodné nákupy, dalším řešením může být i návštěva kupónového webu jakým je například i portál Vašekupóny.cz, kde můžete narazit na skvělé slevové kódy a kupóny, díky kterým také něco ušetříte.


 

Jaké další výhody na vás čekají?



Důvodů, proč byste měli nakupovat právě na Answear cz je hned několik. Jeno z nich je například doprava zdarma, která nepochybně vždy potěší. Při nákupu nad 700 Kč totiž můžete poštovné doslova hodit za hlavu. Zboží vám přímo na místo určení doručí kurýr DPD, který vás bude o doručení zásilky dostatečně včas informovat. Další z výhod je i skutečnost, že objednané zboží odesílají zpravidla do 24 hodin během pracovních dnů. Pokud si zboží objednáte během víkendu nebo svátku, odesílat se bude hned v první nebo druhý pracovní den nasedujúci po dni podání objednávky.
 

answear sleva vašekuóny.cz

Co se určitě vyplatí, je i přihlášení se k odběru newsletteru. Ptáte se proč? Odpověď je prostá, díky jednoduché registraci získáte slevu 200 Kč, které můžete využít hned na vaše první nákupy. To však není všechno, získáte tak i přístup k aktuálním nabídkám, speciálním akcím či jiným slevám a ještě mnohem více. Každá Answear sleva se vyplatí!