Novoroční výprodeje: Čím si udělat radost po Vánocích

18.12.2020 Kristína Nakupování Sdílet
Novoroční výprodeje: Čím si udělat radost po Vánocích

Našli jste si pod stromečkem obálku s penízky nebo dárkovými poukázkami? Nebo plánujete koupi něčeho hodnotnějšího a čekáte na tu nejlepší nabídku? Nyní přišel ten pravý čas! Začínají novoroční výprodeje a my Vám prozradíme, co se v nich opravdu vyplatí koupit.

 

Elektro: Chytré spotřebiče za babku

 

Začneme snad s nejoblíbenější kategorií, která v rámci novoročních výprodejů jde na dračku. Bodejť by také ne - prodejci přinášejí na vybrané modely elektronických výrobků slevy i více než 60%. Pokud jste dosud otáleli s koupí nové pračky, kuchyňského robota, notebooku či televize, přišla ta správná chvíle! Nebo si toužíte každý den dopřát šálek kvalitní kávy jako z kavárny? Určitě neváhejte porozhlédnout se po kávovaru, který i díky slevovým kupónem můžete získat za zlomek původní ceny. Nejlepší novoroční výprodeje elektra Vás čekají například v internetových obchodech Okay, Datart nebo Alza.

slevy

 

Móda: Hřejivé kousky, které ještě vynosíte

 

Pořádná zima v podstatě začala jen před pár týdny, ale už nyní obchody nabízejí skvělé výprodeje, aby se jim podzimní a zimní kolekce vyprodali. Co to znamená pro Vás? Přece to, že módní hity letošní sezony můžete získat za super ceny a stihnete je ještě do jara vynosit. Mrkněte se na oblečení, obuv a doplňky v oblíbených eshopech Answear, Factcool a About You a nezapomeňte použít slevové kódy a slevové kupóny.

móda, fashion

 

Sport: Abyste splnili novoroční předsevzetí

 

Kdo by to neznal - novoroční předsevzetí týkající se sportování, stravování, hubnutí ... Dali jste si nějaké i letos? Aby se to podařilo, musí být reálné Vaše předsevzetí naplnit. Nemějte na sebe přehnané nároky, které nedokážete v krátkém čase splnit. Důležitá je také motivace. Udržet si ji může být obtížné, ale pomůže Vám správná sportovní výbava. Chcete začít běhat? Dopřejte si kvalitní obuv na běh a fitness náramek, který bude monitorovat vaše tělesné funkce a progres. Nebo chcete na jaře začít s cyklistikou v přírodě? Vyberte si svého dvoukolového parťáka už teď - za nejlepší cenu v novoročním výprodeji. Viz nabídku sportovního vybavení a sportovního oblečení v eshopech SportObchod, Insportline nebo Bezvasport. Potřebnou výživu a energii po sportovních výkonech doplníte produkty z obchodu Myprotein.

 

 

Potraviny: Chutné a zdravé až k vám domů

 

Abyste po Vánocích, ale i během celého roku cítili fit a zůstali zdraví, je důležité dbát kromě pohybu i na správnou stravu. A vůbec to nemusí být nuda! Brokolice na páře je sice zdravá a pro mnohé lidi i chutná, ale v sortimentu zdravých potravin se toho v dnešní době nachází mnohem více. Obchody, které se specializují na zdravou výživu, myslí i na lidi s různými alergiemi a intolerancemi. A skvělé je, že vše si umíte vybrat a nakoupit z pohodlí domova v eshopu a před dveře k Vám dorazí balíček plný chutných mňamek. Že jste to ještě nezkusili? Jsme si jisti, že nabídka některého z eshopů jako Grizly, Pro zdraví nebo Naturalis Vás přesvědčí!

slevy

 

Alko nápoje: Pro chvíle vzácných rodinných setkání

 

Dny kolem Vánoc a Nového roku přejí chvílím s našimi blízkými a radosti z opětovného setkání. Umocněte tuto atmosféru i vhodně zvoleným nápojem, například lahví kvalitního vína nebo výběrovým koňakem či rumem. V tomto případě určitě platí, že kvalita jde nad kvantitu. Vyberte si v eshopech Osobní Vinotéka nebo Shop Víno a nezapomeňte využít i aktuální akce, díky kterým ušetříte.

oslava