Nakupovat s prázdnou kapsou? Se slevou do 70 % klidně můžete

povanocni-kampan

Dokážete si představit novoroční výprodeje až do výše 70 %? Od 26. prosince do 15. ledna budou skutečností. Připravte se, úžasné povánoční slevy právě začínají.

Jak vypadali Vaše Vánoce? Byly skromnější a symbolické nebo bohaté a rušné? Možná jste dostali to, co jste si přáli a možná dárkový poukaz, abyste si nakoupili podle vašich představ.

Dá se za málo peněz nakoupit hodně? Období novoročních výprodejů je na to jak stvořené. Obdarujte sebe i vaše blízké nákupem za skvělé ceny.

Kompletní nabídku jsme pro vás shrnuli v kategorii novoroční výprodeje. Pospíchejte a nepromeškejte široký výběr ze sekce móda, sport, elektronika či nábytek. To všechno můžete mít za ty nejvýhodnější ceny na trhu.

loznice-postel-vanocni-stromek


Nakupujte bezpečně

 

Novoroční výprodeje jsou mimořádně lákavé zejména díky výjimečně nízkým cenám. Jak nakupovat bezpečně a nenechat se oklamat? V první řadě byste se měli držet tyto 3 pravidla:

1

Nakupujte v daném e-shopu prvně? Přečtěte si podmínky nákupu a reklamace, i případné hodnocení od jiných nakupujících.

2

Prověřte si, jestli jde o skutečnou slevu a jaká je hodnota zboží.

3

Po doručení zkontrolujte kvalitu produktu, jeho stav a všechny vlastnosti. Pokud se neztotožňují s uvedenými, zboží co nejdříve vraťte.

A teď už pojďme rovnou na nákupy. Co vás čeká v bezkonkurenčních povánočních slevách?

 

zena-rozbalovani-darku

 

Doplňte šatník na další sezónu

 

Našli jste si pod vánočním stromečkem oblečení? Co takto váš šatník doplnit o další módní kousky, které jste nedostali?

Zima tu přeci bude ještě několik měsíců. Teplé oblečení je proto must have součástí každého šatníku. Stylového, extravagantního i minimalistického. Byla by škoda odejít obchody s nejnovějšími zimními kolekcemi v 70 % slevách.

Hlavním cílem módních řetězců je vyprodat regály obchodů do posledních kusů a uvolnit skaldy na novou sezónu. A to pro vás znamená jenom jedno – výhodné nákupy za fantastické ceny.

Navíc, u správného výběru budete nakoupené oblečení nosit několik sezon. Kabáty, teplé prošívané bundy, svetry a různé pleteniny jsou nadčasové a vždy trendy.

Máte dlouho vyhlídnuté oblečení luxusní značky? Právě teď si ho můžete koupit bez výčitek protože slevy nabízí skutečně všichni.

 

zena-muz-pes-zimni-prochazka


Začněte se sportem, jak jste chtěli

 

Nový rok je ideálním obdobím na určování předsevzetí a cílů. Kromě zdravějšího stravování či hubnutí, je častým bodem na tomto sezname odhodlání začít sportovat.

Stanovili jste si tento cíl i vy? Součástí odpovědného přístupu není jenom pořádná dávka motivace, ale v neposlední řadě i správná sportovní výbava.

Říkáte si, že ta není levnou záležitostí? Hlavně, pokud jste o Vánocích utratili hodně peněz za dárky? Právě během novoročních výprodejů ji nakoupíte za zlomek ceny.

Teď vám už skutečně nic nebrání udělat si doma své vlastní fitness centrum a začít se plnohodnotně věnovat vytouženému pohybu.

 

zena-cviceni

Ušetřete při nákupu sportovní výživy. Navštivte e-shop MyProtein.cz a získejte slevu 42 %. Akce platí do 31. 12. 2022. V košíku zadejte slevový kód MP42EHUB.

Kupte si elektroniku téměř zadarmo

 

Představovali jste si, že si mezi vánočními dárky najdete nový kávovar, notebook nebo televizi? Pokud tam nebyly, nebuďte smutní a kupte si je sami. Radost vám určitě udělá jejich nízká cena.

Prodejci prodávají poslední kusy zboží, aby značky mohli přijít na trh s novými produktovými řadami. A to nakupující pravidelně a rádi využívají. Přidejte se k nim co nejdříve i vy. Protože elektronika se během výprodejů ztrácí nejrychleji.

Váš nový mobilní telefon nebo tablet byste proto měli koupit co nejdříve. Myslete i na větší elektrospotřebiče do domácnosti. Vysávač, žehličku či domácí pekárnu za snížené ceny najdete v internetovém obchodě 4home.cz.

 

pracka-kos-na-pradlo

 

Vytvořte si vytoužený domov

 

Domov je místem, kde byste se měli cítit nejpříjemněji ze všech míst. Jestli toužíte něco změnit, zaměřte se nejdříve na nábytek a bytové doplňky. Zohledněte při tom váš vkus a styl.

Jste minimalista? V tom případě potřebujete mít toho kolem sebe co nejméně. S počtem bytových doplňků buďte opatrní a volte jenom ty nejnutnější.

Naopak, jako maximalista se budete cítit lépe s množstvím nábytku a bytových dekorací. Chcete mít v předsíni veliké zrcadlo? V obýváku více polštářů, obrazů a drobných dekorací? To vše můžete mít hned teď.

V obou případech vám zřejmě napadlo, že inovace bydlení není levná. Máte pravdu, většinou stojí dost peněz. Během novoročních výprodejů ale nakoupíte za par kaček. V konečném důsledku vás to tak bude stát neporovnatelně méně a vaše bydlení dostane nový nádech.

stolek-kreslo-minimalismus

 

Nestihli jste si během vánočních slev koupit to, co jste chtěli? Novoroční výprodeje jsou skvělou příležitostí obstarat si vše potřebné za málo peněz. Neváhejte a využijte je dříve než ostatní.

 

povanocni-kampan