Rozbalte si svůj dárek už teď: Vánoční slevy až do -40 %

Rozbalte si svůj dárek už teď: Vánoční slevy až do -40 %

Nečekejte na Vánoce a udělejte si radost už teď. Připravili jsme pro vás speciální vánoční slevy, díky kterým letos na nákupu dárků konečně ušetříte. A za ušetřené peníze tak můžete něco hezké vybrat i pro sebe.

Využijte při nákupu dárků výhodné nabídky, které najdete v sekci Vánoční slevy. Každý den se můžete těšit na nové slevy. Ovšem ne na ledajaké, některé šplhají až do výšky 40 %. Předvánoční nákupní festival začíná 1. prosince a bude pokračovat až do 20. prosince. Díky slevám tak uděláte svým blízkým na Vánoce radost a zároveň nezatížíte svůj rozpočet.  

 

Jestli si i vy každý rok lámete hlavu nad tím, co koupit na Vánoce, můžete se inspirovat našimi tipy. Co všechno teď seženete výhodněji?

 

Oblečení a šperky

 

Nemusíte čekat na novoroční výprodeje, množství módních e-shopů nabízí slevy už teď. Levněji tak koupíte dokonalý outfit ke štědrovečernímu stolu, kvalitní kabát, ale i pohodlnou teplákovou soupravu, ve které si můžete užívat sváteční pohodu. Navštivte Answear.cz nebo Aboutyou.cz a objednejte dárky v předstihu. Nezapomeňte ani na šperky, které jsou jako stvořené pod vánoční stromeček. Klikněte na Vivantis.cz a vyberte z množství náhrdelníků, náušnic, náramků nebo hodinek.  

 

zena s darkem v ruce

 

Kosmetika a parfémy

 

Kosmetika je ideálním dárkem pro všechny věkové kategorie. Můžete sáhnout po hotovém dárkovém balíčku nebo ho můžete pro obdarovaného vyskládat sami z jeho oblíbených výrobků. Na Notino.cz nebo Elnino.cz teď najdete množství kosmetických produktů za zvýhodněné ceny. Jestli znáte vkus toho, koho chcete na Vánoce potěšit, výbornou volbou bude určitě i parfém.  

 

kosmetika v krabicce

 

Elektronika

 

Vánoční slevy neobešly ani tuto kategorii. Zlevněnou elektroniku teď můžete objednávat na Okay.cz, Alza.cz nebo Smarty.cz. Věděli jste, že první příčky v řebříčku popularity obsazují každý rok mobilní telefony, hrací konzoly, smart televize a kávovary? Už víte, který z těchto bestsellerů si letos najdou pod stromečkem vaši blízcí?  

 

mobil se zapnutym fotakem v ruce

 

Nábytek a bytové doplňky

 

Využijte vánoční slevy a místo zbytečností potěšte své rodinné příslušníky užitečným dárkem, který budou využívat každý den. Možná by se jim už hodila nová sedačka, matrace nebo jídelní sestava. Jestli momentálně nový nábytek nepotřebují, můžete je potěšit designovým bytovým doplňkem nebo dekoraci. V tom případě všechny aktuální slevy najdete na nábytek a bytové doplňky.

 

svicka na stoliku

 

 

Knihy

 

Knihy právem patří k jedním z nejvyhledávanějších vánočních dárků. Na rozdíl od jiných dárků moc nezatěžují peněženku a z obrovského množství žánrů si vybere téměř každý. Na svoje si přijdou amatérští detektivové, vášniví kuchaři i všichni ti, kteří chtějí na chvíli zapomenout na okolitý svět a jenom tak se nechat unášet příběhem. Klikněte na Albatros.cz, Martinus.cz nebo Knihydobrovsky.cz a nakupujte vybrané tituly za zvýhodněné ceny. Jestli si nejste jistí, po jaké knize sáhnout, inspirujte se seznamem nejprodávanějších knih letošního roku, které najdete téměř v každém online knihkupectví.

 

kava na knize

 

Hračky

 

Jestli máte vy nebo vaši blízcí děti, určitě se v prosinci nevyhnete ani nákupů hraček. Co udělat, když každý rok skončíte u stejného typu dárku, který má jenom jednostranní využití a po chvíli přestane děti bavit? Zkuste na to jít letos jinak a dejte šanci hračkám, které rozvíjí kreativitu, logické myšlení, komunikaci nebo motorické zručnosti. Děti se tak naučí něco nové, a ještě se u toho i zabaví. Na Feedo.cz nebo Agatinsvet.cz najdete smysluplné hračky pro děti všech věkových kategorií.

 

divka kreslici pod stromeckem

 

Adventní kalendář plný překvapení

 

A na závěr pro vás máme něco speciálního. Máte rádi překvapení? A co byste řekli na 20 překvapení? I letos jsme pro vás připravili Adventní kalendář, který vám zpříjemní čekání na Vánoce. Vraťte se do dětských let, kdy jste se už nevěděli dočkat rána, abyste si mohli otevřít další okénko. Jenom s tím rozdílem, že tento adventní kalendář vám nezkazí linii – místo čokolády se můžete každý den těšit na exkluzivní slevy a slevové kódy do vašich oblíbených e-shopů.

adventni kalendar

 

Jestli chcete, aby vám žádná sleva neušla, přihlaste se na náš newsletter a každý den vás bude ve schránce čekat překvapení.

Začínáme už 1. prosince a poslední okénko odkryjeme 20. prosince.