Tipy na nejlepší společenské hry, které si zamilujete

15.06.2020 Kristína Volný čas Sdílet
Tipy na nejlepší společenské hry, které si zamilujete

Užijte si dávku pořádné zábavy s vašimi dětmi nebo přáteli! Společenské hry nyní nabírají na popularitě a musíme uznat, že opravdu oprávněně. Proto jsme se rozhodli přinést vám tipy na některé oblíbené hry, které stojí za vyzkoušení. Na chvíli vás vrátí do dětských časů a odkryjí vaši hravost a tvořivost.

Twister naslepo

 

Twister je už klasika, oblíbená hlavně u mladších hráčů. Je vhodná pro děti od 8 let a dospělé. Dokážete si při ní protáhnout všechny svaly na těle a užít kopec zábavy. Princip spočívá v přesouvání se na místech na podložce podle rotujícího disku. Verze Twister naslepo posouvá zábavu ještě o úroveň výše, jelikož se hraje se zavázanýma očima. Troufnete si?

 

Tuto hru koupíte výhodně například v eshopu Feedo.cz.

twister

Zdroj: twister.sk
 
 

Vylepšená verze Monopoly

 

Kdo by neznal staré dobré Monopoly? Odhalte svého obchodního ducha, nakupujte a prodávejte nemovitosti, obchodujte, vyjednávejte a staňte se králem Monopoly. Vylepšená verze v novém českém obalu potěší novými figurkami jako tučňák, kočka, kačenka nebo tyranosaurus. Hra je vhodná pro děti od 8 let a pro dospělé a současně ji mohou hrát až 6 hráčů.

 

Buďte mazaní nejen během hraní Monopolů, ale už při jejich koupi. Využijte slevové kupóny nebo slevy při objednávání na Alza.cz.

monopoly
Zdroj: alza.cz
 
 

Dobble Harry Potter

 

Oblíbená postřehovka nyní přichází v nové verzi. Krásné zpracované obrázky potěší všechny milovníky Harry Pottera. Výhodou jsou velmi jednoduchá pravidla, takže hrát můžete okamžitě po rozbalení hry. Každá z 55 kruhových karet je pokreslená osmi různě velkými obrázky. Princip spočívá v co nejrychlejším nalezení dvou karet se stejným obrázkem. Hra má 5 variant a je vhodná pro dva až osm hráčů ve věku od 6 let.

 

Společenskou hru Dobble najdete v eshopu Martinus.cz.

dobble harry potter
Zdroj: martinus.cz
 
 

Dobrodružství na Marsu

 

Představte si, že jste meziplanetární společností, která se snaží vytvořit na Marsu podmínky vhodné pro osídlení lidmi. Stanete se vítězem, který povede lidstvo do nové éry? Za dobrodružstvím na Marsu se mohou vydat až 5 hráčů najednou, přičemž doporučený věk je od 12 let.

 

Objednejte si tuto hru v oblíbeném eshopu Alza.cz.

 
mars teraformance
Zdroj: alza.cz
 
 
 

Hra o trůny: Železný trůn

 

No a na závěr tu máme jednu specialitu. Kdo miluje tento legendární knižní hit a seriál, měl by si určitě pořídit i deskovou hru. Každý z hráčů v ní bojuje za jeden rod Westeros s cílem získat Železný trůn pro sebe. Připravte se na smršť lží, zrad a intrik, které k Hře o trůny neodmyslitelně patří. Zapojit se může 3 až 5 hráčů, doporučený věk je nad 18 let.

 

Navštivte eshop xzone.cz, kde můžete objednat svou Hru o trůny.

hra o trony
Zdroj: xzone.cz
 
 
Při objednávání své nové hry z oblíbeného eshopu nezapomeňte využít slevy a slevové kupóny, díky kterým ušetříte a nakoupíte tak opravdu výhodně. Přejeme vám hodně zábavy!