Povánoční výprodeje: Co všechno se vyplatí nakupovat?

18.12.2019 Kristína Nakupování Sdílet
Povánoční výprodeje: Co všechno se vyplatí nakupovat?

Málokomu se chce ukončit pohodu plynoucí z vánočních svátků. Avšak každý konec přináší nový začátek a po krásném vánočním období přichází období oblíbených novoročních výprodejů. Jak se ve všech nabídkách správně zorientovat a co se vyplatí během výprodejů nakoupit nejvíce? Pár správných tipů vás jistě potěší.

 
Mnohokrát se stává, že výprodejový maratón začíná ještě koncem prosince. Vyplatí se však počkat i na akce, které přijdou po novém roce. Tehdy ceny klesnou obvykle ještě níže. A co se během povánočních a novoročních výprodejů opravdu vyplatí nakupovat?

 
Elektronika
Milovníci elektroniky si určitě přijdou na své právě v období novoročních výprodejů. Obchody se snaží přilákat zákazníky a ceny produktů jsou skutečně nízké. Mobilní telefony, domácí spotřebiče či počítače je právě proto nejlepší kupovat v tomto období. Zkuste kliknout například na stránky obchodů AlzaDatart, Okay nebo Planeo Elektro. Povánoční výprodeje na těchto stránkách vždy mile překvapí. A v případě, pokud váš vysněný produkt právě není ve slevě, zkuste vyhledat slevový kupón. Ten vám také vykouzlí úsměv na tváři.
 
Oblečení
Nový rok, moje nové já. Začátky nám dávají vždy příležitost na změnu. Často si dáváme předsevzetí a toužíme po určitém obratu v našem životě. Vystoupit ze své komfortní zóny není jednoduché. Pohodlná halenka, skvěle padnoucí sako nebo kožíšek, po kterém dlouho toužíme, zaujme okolí a zvýší naše sebevědomí. Žádný z těchto produktů není složité najít v slevě právě v prvních lednových dnech. Výhodou je nákup v e-shopech, které kromě nízké ceny nabízejí dopravu nebo výměnu zboží zdarma. Klikněte například na stránky Aboutyou nebo Bonprix. Tyto obchody disponují bohatou nabídkou, která vás stoprocentně zaujme.

povanocni slevy vasekupony.cz

»Náš tip: Chcete mít všechny slevy pod kontrolou? Tak pak určitě navštivte naši sekci Výprodej, kde najde ty nejlepší slevy ve vašich oblíbených eshopech na jednom místě.
 
Aktivní život
Jak jsme již zmínili, vánoční předsevzetí jsou hnacím motorem k výkonu. Velkým lednovým hitem jsou proto permanentky do fitness center. Pokud s cvičením pouze začínáte, určitě si pořiďte i pohodlné oblečení na cvičení, které vás bude motivovat k pravidelným návštěvám fitka. Kromě toho jsou novoroční výprodeje skvělou příležitostí pořídit si například kolo na léto nebo zakoupit kvalitní lyžařskou výbavu, kterou určitě využijete ještě v letošní sezóně. Nejlepší investice je do samého sebe a do svého zdraví, které je spjato právě s aktivním životem.
 
Kosmetika a parfémy
I přesto, že kosmetika a parfémy patří spíše mezi "klasiky" Vánoc, právě tehdy je často koupíte za nejvyšší cenu. Je více než pravděpodobné, že v novoročním výprodeji narazíte na voňavou novinku v minimálně 30% slevě. A to se už opravdu vyplatí. Kromě toho, parfémy jsou top produktem, na který můžete získat slevu extrémně jednoduše. Pokud se vám cena zboží ve výprodeji některého kamenného obchodu zdá příliš vysoká, zkuste si ji objednat z internetu. Můžete se spolehnout na to, že svou oblíbenou vůni koupíte například v novoročních výprodejích obchodů Notino nebo Elnino.
 
 
Nákupní horečka vrcholí samozřejmě před Vánocemi. Rok co rok jsou jako dárek populárnější dárkové karty. Šikovní prodejci si to uvědomují, a proto nabízejí možnost výhodných nákupů i po nejhektičtější období roku. Leden se tak pro mnohé z nás stal časem, kdy si dopřejeme více pro sebe. A co je na tom všem nejlepší? V novoročním výprodeji si můžeme dopřát mnohem více.