Mezinárodní den dětí 2022 – jedinečné nápady na dárek

dieta-so-skateboardom-a-usmevom-na-tvari

Květen je nejenom čas lásky, ale také oslavou všech maminek. Pro každou z nich je tento měsíc zároveň přípravou na mnohem důležitější svátek – Den dětí. Už víte, čím obdarujete své nejmenší? Jestli váháte, určitě čtěte dál.

Mezinárodní den dětí je speciálním dnem pro každého člena rodiny. Děti s radostí očekávají, co pro ně rodiče připravili. Samotní rodiče se nesmírně těší na reakce svých dětí. Je to skutečně jeden z nejkrásnějších svátků v roku. Pokud samozřejmě nepočítáme Vánoce nebo oslavu narozenin. Existuje ale ideální dárek pro tuto příležitost?

 

Kompletní výbavička pro děti

 

Začneme těmi úplně nejmenšími. Chystáte se na roli rodiče, no první dárek byste už svému děťátku přeci jen chtěli dát? Užitečným dárkem může být kompletní výbavička, včetně oblečení, hraček, nábytku, autosedačky a kočárku. Všechny tyto věci najdete na jednom místě v rámci exkluzivních nabídek v našem portálu v kategorii dětské zboží.

Výběr těch nejužitečnějších nabídek jsme udělali za vás a najdete ho ve speciální kategorii Slevy Den Dětí.

 

detska-izba-s-drevenym-nabytkom

Něco pro rozvíjení intelektu

 

Při výběru hraček pro děti se nemusíte soustřeďovat na klasické plyšáky nebo na příliš hlučné a barevné hračky. Pokud má ale vaše dítě těchto zbytečností hodně, zkuste raději hračky s přidanou hodnotou.

 

Vyberte spíše takové, které obohatí vnitřní svět dítěte. Hudební nástroje rozvíjí kreativitu, klasické dřevěné hračky představivost, kreativní hračky uměleckého ducha a stavebnice zase logiku a prostorového vnímání.

 

Nevíte, kde začít? Prozkoumejte s námi nekonečné množství hraček za nejlepší ceny na trhu. Začněte v e-shopech Feedo nebo Pidilidi.

detska-ruka-na-drevenej-hracke

Nový pokojíček jako skvělý dárek

 

Co může být lepším dárkem jako překvapení v podobě úplně nového dětského pokojíčku? Design úplně nového prostoru je dlouhodobým projektem. Výhodou je, že na to máte téměř celý měsíc. Čím lépe se proto připravíte, tím úspěšnější může být váš nápad s novým pokojem. Začněte s plánováním, vyberte si jednotlivé kusy nábytku a postupně pokoj dotvořte nápaditými doplňky.

 

Krásný minimalistický nábytek a doplňky do dětského pokojíku najdete v níže přiložených nabídkách. V unikátním výběru e-shopů Pinkorblue a Mimulo si zaručeně vybere každý.

 

rodinna-spolocenska-hra-s-kartami

A co pro větší děti?

 

Baví vaše děti počítačové hry? Nebo rádi hrají playstation? Skvělým dárkem je pro ně nová hra. Samozřejmě, stavit můžete i na více potřebné a praktické překvapení jako nový chytrý telefon, počítač či tablet. Výhodné nabídky na všechna tyto zařízení hledejte v kategorii elektronika.

Tráví vaše ratolesti hodně času na zařízeních a na sociálních sítích? V tom případě doporučujeme výběr zajímavé knihy, filmu či společenské hry. Volnočasové aktivity si užijí nejenom samotné děti, ale i vy sami. Získáte tak společně s nimi množství kvalitně stráveného času bez rozptýlení v podobě moderních technologií.

 

Darujte zážitky, ne věci

 

Tak, jak se říká, to nejlepší jsme si nechali na konec. Věci jsou v našem životě důležité, no po čase se opotřebují a zážitek z nich pomine. Vytvořte proto vašim dětem originální program, který je potěší.

Proč si neudělat dovolenou hned začátkem června? Vytvořte vašim dětem překvapení v podobě úžasného výletu kdekoliv v České republice nebo ve světě bez pandemických opatření. Výlet nemusíte naplánovat akorát na první červnový den. Úplně postačí, pokud výlet, prodloužený víkend, city break nebo klasickou dovolenou u moře darujete už teď a vychutnáte si jí během letních prázdnin.

Skvělé nabídky na kompletní dovolenou během celého roku najdete v naší kategorii cestování. Jedinečné nabídky letenek za zlomek ceny, unikátní ubytování a nezapomenutelných zážitků najdete na Booking.com

 

 

muz-skacuci-na-modrej-oblohe

Kreativitě se meze rozhodně nekladou a nápadů na dokonalý dárek pro vaše děti je neomezeně. Výběr si dobře promyslete, aby se líbil hlavně jim a měli z něho nezapomenutelný zážitek.

Přinesl vám tento článek hodně inspirací, no stejně jim chcete darovat svůj čas? Tomuto tématu jsme se věnovali i minulý rok.

Přečtěte si náš článek o dalších způsobech, jakými vaše děti v tomto slavnostním dnu potěšíte.