Kde koupit zlaté pánské hodinky za nej cenu a jak o ně pečovat?

panske-zlate-hodinky

Zlaté pánské hodinky jsou dokonalým šperkem každého sebevědomého muže. Pokud je ten tvůj ještě nemá, poradíme ti, ve kterých e-shopech mu je koupíš za nejlepší cenu.

Hodinky už dlouho patří k nevyhnutným pánským doplňkům. No výjimkou v současnosti nejsou ani řetízky či náramky, protože už dávno neplatí, že jsou šperky určené jenom dámám. I nabídka pro pány je široká a obsahuje různé druhy a provedení šperků. Pokud by muž ve tvém okolí měl vlastnit jenom jeden, určitě by nim měly bít zlaté pánské hodinky. Klikni na link a vybírej je se slevou více než 20 %.

Pokud ještě nemáš promyšlený vánoční dárek, právě hodinky jsou skvělým tipem, no stejně tak ho potěší i k narozením nebo kdykoliv, kdy chceš svého muže ocenit.

Hodinky v různých provedeních koupíš v mnoha e-shopech, no v těchto při nákupu můžeš díky výprodejům ušetřit desítky procent:

 

Speciální slevy a slevové kódy i na nákup vánočních dárků najdeš v našem adventním kalendáři. Koukni se, jakou nabídku můžeš využít dnes.

 

advent-kalendar

 

Proč vlastnit zlaté pánské hodinky? Ke mají nejlepší slevy?

 

Zlaté pánské hodinky jsou elegantním a nadčasovým doplňkem, který v kombinaci s tím správným oblečením vytvoří mimořádně stylový look. Přímo nevyhnutné jsou pro business muže, no povolání nebo životní styl nehrají roli při rozhodování si je koupit. Hodí se každému muži, který nimi chce prezentovat svůj vkus.

Jsou mimořádně odolné, takže se nemusíš bát je jejich rychlého opotřebené nebo zničení. Dalším důvodem, proč do nich investovat, je to, že jejich hodnota neklesá ani léty používání. Právě naopak, čase dokonce stoupá. No a nakonec je to jejich všestrannost, jelikož jedny zlaté hodinky můžeš skombinovat s outfity různých stylů.

 

Pánové se v současnosti nemusí bát ani nošení šperků. Vkusné a decentní řetízky či náramky pro ně koupíš v těchto e-shopech za super ceny.

 

Jak vybrat pánské zlaté hodinky?

 

Hodinky určené pro pány jsou ve srovnání s dámskými masívnější a mají širší ramínek. Dobře zvolené navíc korespondují s charakterem muže a prezentují jeho osobnost. Při koupi je potřebné zohlednit více parametrů.

Zlaté hodinky jsou poměrně výrazným doplňkem a je jednoduché udělat z nich dominantní prvek celého outfitu. Proto je potřebné zvážit, jestli hledáš hodinky, které obdarovaný bude nosit jenom na výjimečné příležitosti nebo budou součástí jeho každodenních outfitů. Jejich provedení jsou mírně odlišná, co souvisí i s účelem jejich použití.


muz-kosile-kravata-hodinky
Autor: Jonathan Francisca (Unsplash)

Preferuješ stylové bundy nebo elegantní kabáty? Oboje za skvělé ceny se slevami více než 30 % najdeš v nabídkách na našem webu.

Víš, jaké hodinky chceš koupit? Vyhledej ověřený e-shop s bohatou nabídkou.  U některých prodejců tě mohou lákat příliš nízké ceny, no ve skutečnosti může jít o podvod. Zlaté hodinky v jednodušším provedení na každý den stojí kolem 2 500 Kč. Za masivnější a propracovanější design analogových hodinek zaplatíš přibližně 5 000 Kč. A v případě digitálních se cenovky zvedají i na 10 000 Kč a více. Samozřejmě, liší se podle konkrétních značek.

 

Jakou Barvu zlatých hodinek vybrat? Přesně tak, zlaté hodinky nekoupíš jenom v klasickém odstínu žlutého zlata, ale na výběr máš i ty v růžovém či bílém. Pro většinu pánů je jasnou volbou žluté zlato, které prezentuje klasický styl. No hodiny z růžového nebo bílého zlata jsou perfektním způsobem, jak se odlišit.

 

mokasiny-zlate-hodiny
Autor: Eliud Gil Samaniego (Unsplash)

Upozornit na svůj vkus můžeš i obuví. Stav na kvalitní kožené boty, které jsou zárukou komfortu při nošení i dlouhé životnosti.

Zlaté pánské hodinky můžeš nakupovat i podle typu řemínku. Prodávají se v kombinaci s různými styly řemínků. Nejvíce formálně a elegantně působí kovové řemínky, hodiny s koženým řemínkem jsou zasev výbornou možností, jak nosit hodinky k formálním i neformálním outfitům. No a nakonec jsou to plátěné řemínky, které nejlépe korespondují s ležérním oblečením.

Dal sis na svém outfitu záležet? Pomyslnou tečkou je dobrý parfém. Kup ho z zvýhodněných nabídek na našem webu.

Péče o zlaté hodinky

 

Nákup hodinek není levnou záležitostí. Někdo možná tuto investici ani nemůže zopakovat víc než jednou za život. Správná péče by proto měla být samozřejmostí.

Čištění hodinek se mírně odlišuje podle materiálu, ze kterého jsou vyrobené. V případě, že jde o zlaté nebo pozlacené hodinky není vhodné používat hadřík z mikrovlákna. Mohla by na hodinách způsobit vlasové škrábance a trvalo je poškodit. Použij navlhčenou vatu nebo vatovou tyčinku a čisti je jemně bez vytváření tlaku. Pokud máš obavy, abys je nepoškodil, obrať se na odborníka.

__bulb
Nejlepší smart hodinky pro dámy, muže i děti: Které si vybrat?

U výběru inteligentních hodinek je potřebné zvážit všechny parametry a zohlednit i cenu. Které smart hodinky jsou ty nejlepší pro všechny členy rodiny?

Jedno je jisté, zlaté hodinky a šperky nikdy nevyjdou z módy. Pokud po nich dlouho toužíš, neváhej do nich investovat nebo je někomu darovat. Takovémuto dárku se potěší každý.