Vánoční pyžamo pro celou rodinu – rozhoduje kvalita, ale také cena

deti-ve-vanocnim-pyzamku

Vánoční pyžamo pro celou rodinu je jedním z nejčastějších dárků pod stromeček. Nedokážete si vybrat? Porovnali jsme pro vás pyžama z několika e-shopů.

Představte si, že máte oblečené vaše nejoblíbenější a nejpříjemnější pyžamo. Je dokonale pohodlné a symbolizuje sladké nicnedělání.

Chcete tento pocit komfortu darovat i vašim blízkým? Neváhejte a zjistěte, jak vybírat vánoční pyžama pro celou rodinu.

rodina-ve-vanocnim-pyzamu

 

Nejlepší vánoční pyžamo pro celou rodinu

 

Co byste při výběru pyžama měli zohlednit? Dbejte zejména na těchto 5 bodů.

1

Materiál

Nejvíce vyhledávaným materiálem oblečení je obecně bavlna. Pyžamo z ní je především měkké, lehké a prodyšné. Ještě lepší variantou pro zimní měsíce je pyžamo z flanelu. Má ještě lepší hřejivé vlastnosti a poskytuje vyšší pocit pohodlí.

Zlatou střední cestou je pyžamo z bambusových vláken. Není moc teplé ani tenké, a proto ho můžete nosit v každém ročním období.

2

Střih

Co se týče střihu pyžama, nabídka je široká. Od celých souprav skládajících se z kalhot a trička, případně košile, můžete koupit i samostatní šortky. Z dámských střihů jsou oblíbené i pyžamové košile.

3

Cena

Cena za pyžamo je různá a závisí především od „značky“. Dávno neplatí, že to drahé je kvalitnější a levnější není. Současný trh nabízí nevyčerpatelné množství možností. Najdete tu drahé a nekvalitní pyžama, ale i levné v dokonalé kvalitě.

4

Vzor

I u výběru takového dárku, jakým je pyžamo, nezapomínejte na to, že ho nekupujete pro sebe. Jaký vkus mají obdarovaní? Pokud preferují kýčové vánoční modely, kupte jim je. Jestli jsou konzervativnější, stavte na jednobarevná pyžama beze vzorů.

5

Dostupné velikosti

Správně zvolenou velikost pyžama poznáte podle toho, že netlačí, není moc přiléhavé, ani příliš volné.

Při prohledávání pyžam si proto všímejte i nabídku dostupných velikostí. Na první přečtení se to může zdát jako banalita, no při potenciální výměně to může být problém.

Nakupujete na nějakém e-shopu poprvé? Vyhněte se univerzálním velikostem. Pyžamo s takto uvedenou velikostí nemusí sedět každému.

Hledáte bohatou nabídku vánočních pyžam pro celou rodinu? Všechny střihy a velikosti pyžam s nejrůznějšími motivy najdete na Answear.cz. Do 31. 12. 2022 můžete na nákup oblečení, bot a doplňků využít slevový kód VASEKUPONY12 pro slevu 20 %.

vanocni-pyzamo-kakao


Vánoční pyžamo pro celou rodinu

 

Základní radou, jak najít dokonalé vánoční pyžamo pro celou rodinu, je prohlídnou několik e-shopů a nákup neurychlit. Vybírejte pedantně a s rozumem, abyste vašim blízkým nenadělali více škody než užitku. Nikdo přece nechce po svátích reklamovat vrácené zboží.

 

Světové módní značky na jednom místě

 

Znáte módní e-shop Answear.cz? Jednoduchým vyhledáváním můžete v e-shopu nebo aplikaci vyhledávat vánoční dámské, pánské, ale i dětské pyžamo.


answear-vanocni-pyzamo
Zdroj: Answear.cz
 

Sdružuje veliké množství značek, takže prohlížením stránky ušetříte čas strávený na jiných stránkách. Za značkové modely si něco připlatíte. Na výběr ale máte kvalitní pyžama různých střihů, vzorů, velikostí a materiálů.

Jednoduše zde naleznete pyžamo skutečně pro každého člena vaši domácnosti.

answear-vanocni-pyzama


 

Zlatá středí pyžamová cesta

 

Hledáte o něco levnější pyžama pro ty, kteří si nepotrpí na značkách? Víme, kde je nakupovat. Otevřete si internetový obchod Reserved.com a pohlížejte si pyžama pro všechny.



reserved-vanocni-pyzamo
Zdroj: Reserved.com
 

Náš výběr usnadní pyžama v různých dostupných materiálech, střizích a barevných kombinacích. Z velikostní tabulky máte na výběr od XXS až po 4XL, takže t najdete pyžama opravdu pro každou postavu.


reserved-vanocni-pyzamo



 

Cenově dostupná pyžama pro všechny

 

Momentálně nejširší nabídku vánočních pyžam pro malé i velké, ženy i muže, i dokonalá ladící vánoční pyžama pro par najdete v internetovém obchodě Sinsay.com. Nejvíce se jim pod vánočním stromečkem potěší fanoušci vánočních pohádek a tradičních motivů.


sinsay-vanocni-pyzama
Zdroj: Sinsay.com


Nepochybujeme, že tu najdete pyžama pro celou rodinu a navíc, za velice nízké ceny. Samozřejmě, správnou otázkou je jejich kvalita a životnost v porovnání s předchozími e-shopy.

sinsay-grafika

 

Nejenom pyžama, ale i módu a doplňky můžete teď v Sinsay.com nakupovat výhodně. Využijte slevový kód EXTRACZ20, který vám do 8. 12. 2022 ušetří 20 % z vašeho nákupu.

Nejlevnější alternativa sezony

 

Obchodní řetězec Lidl.cz nabízí kromě potravin pod svojí značkou i oblečení, včetně pyžam. Jak u ostatních druzích zboží, i tento se v porovnání s konkurenčními e-shopy vyznačuje výrazně nižší cenou.

 

lidl-vanocni-pyzama
Zdroj: Lidl.cz


Mezi nabízenými produkty najdete i pyžama v prémiových materiálech. Vánoční pyžamo Lidl ovšem nabízí za velice příznivou cenu. Znační nevýhodou je, že i když jsou pyžama často v nabídce, nejsou součástí té stálé.

lidl-vanocni-pyzama-vyhody-nevyhody


Výhody a nevýhody vánočních pyžam


porovnani-obchodu

 

Na výběru vánočních pyžam pro celou rodinu si dejte záležet. Už dávno neplatí, že sezónní oblečení je vhodné jenom na spaní. Během vánoční pohody mohou být dokonalým outfitem na celé svátky.

__bulb
DIY adventní věnec na stůl ušetří váš vánoční rozpočet

Připravujete se na blížící se Vánoce? Nestihli jste koupit adventní věnec na stůl? První Advent se ještě nekončí! Udělejte si ho doma a ušetříte hromadu peněz.