Podzimní bundy pro každou postavu

07.10.2019 Kristína Nakupování Sdílet
Podzimní bundy pro každou postavu

Podzim je v plném proudu a to je čas na to, abyste odložili letní kousky hlouběji do skříně a naopak vybrali ty, které vás zahřejí. Že nemáte co na sebe? Nevadí, ukážeme vám pár kousků, které si určitě zamilujete.

Už máte správnou bundu na přechodné období? Ne? Tak to je nejvyšší čas se po nějaké poohlédnout. Není žádným tajemstvím, že podzim dává našemu šatníku nejednou pořádně zabrat. Počasí se v průběhu dne několikrát změní a zvolit vhodný outfit, ve kterém nám nebude příliš teplo nebo naopak zima, je přímo nemožné. Pojďme se spolu podívat na to, co by mělo být při výběru rozhodující.

zena-ksiltovka-kabat

 

Přechodná bunda či kabátek

 

Přiznejte se, co si všímáte při koupi bundy albo kabátu jako první? Je to barva, materiál nebo střih a styl? Pokud jste si vybrali tu třetí možnost, vybrali jste si správně. Právě od tvaru a střihu závisí, zda se vám konkrétní kousek bude nebo nebude hodit.

Obohaťte svůj podzimní šatník o krásné kousky na podzim. Vybírat můžete kabáty a bundy s kapucí i bez ní, na knoflíky, s páskem a v různých barevných provedeních či vzorech. Nepromeškejte výhodnou nabídku.

bezovy-prechodny-kabat
 

Nebojte se experimentovat s barvami

 

Při výběru však přihlížejte i na váš šatník. Přechodná bunda by totiž měla zapadat do vašeho šatníku, a měla by být snadno kombinovatelná.

Při výběru však rozhodně nepodceňujte ani barvu. Mnoho žen se nástupem podzimu trochu lekne barev a volí výlučně tmavší odstíny. Růžová, béžová, hnědá či bordó jsou také poměrně jednoduše kombinovatelné a navíc vás i rozzáří.

kozene-bundy-vyber
 

Jak se obléct do typických barev podzimu? V našem článku vám prozradíme, které modely šatů jsou na podzim IN.

Materiál je polovina úspěchu

 

Podzimní bundy však neslouží jen na parádu. V první řadě by měli zahřát a ochránit nás před nepříjemným počasím.

Při výběru proto rozhodně nepodceňujte ani materál. Ideální je právě nylon či polyester, které vás spolehlivě ochrání před každým povětrností. Stávkou na jistotu je ovšem přírodní materiál v podobě vlny nebo s příměsí vlny.

bezovy-klobuk-kabat


Jak vybrat bundu podle typu postavy

 

I vy patříte mezi ženy, které brázdí internetem a najednou se neumí rozhodnout, který střih bundy je ten správný? Ten, který zakryje případné nedostatky a vyzdvihne přednosti? Tak potom si přečtěte náš manuál a určitě neuděláte krok vedle. Úvodem byste si měli definovat, který typ postavy jste vy. Typy postavy u žen rozdělujeme na tatkto: přesýpací hodiny, hruška, jablíčko či bez křivek.
 

dve-zeny-v-bezovy-kabatech

Chystáte se nakupovat? Nepromeškejte výhodné nabídky oblečení za více než skvělé ceny. Poradíme vám, jak na to.

__check

Přesýpací hodiny - Pokud vlastníte postavu ve tvaru přesýpacích hodin, máte předem vyhráno. Ne nadarmo patří mezi nejlepší, protože jí sedne téměř cokoli. Pro vyzvednutí štíhlého pásu však doporučujeme zaměřit se spíše na bundy nebo kabátky s páskem, které ho ještě více podtrhne. Volit přitom můžete i výrazný límec.

__check

Hruška - Jste hruška? Potom se při výběru rozhodně zaměřte na kratší kabátky, které budou sahat maximálně do poloviny stehen. Zaměřit se můžete na výrazný límec nebo masivní šál, který docílí to, že vaše postava bude působit souměrnější.

__check

Jablko - Pro tento typ postavy, podobně jako je tomu u hrušce, jsou ideální bundy, které sahají do poloviny stehen. Postava "jablko" má nejednou i velká prsa, proto by vás kabátek měl obsahovat i opasek.

__check

Bez křivek - Vpřípadě, že jste drobná, rozhodně se vyvarujte širokým oversize střihem, ve kterých budete ještě více ztracena. Ideální je pro vás úzký střih. V případě, že je vaše postava nevýrazná a bez křivek, vsaďte na bundu, která bude vytvarovaná, ideální je také pásek.

podzimni-kabaty-cepice

Oslabená imunita není ničím nezvyklým. Projevuje se zvýšenou náchylností na různé nemoci a viry. Jak a kdy je nejlepší posílit imunitní systém?