Chcete se obléct do podzimních barev? Tyto šaty na podzim jsou IN

lnene-saty-na-raminku

Jaké podzimní šaty jsou letos v módě? Připravte svůj šatník na chladnější podzimní dny. Tyto druhy šatů by vám určitě neměly chybět.

Příchod chladných podzimních dnů znamená i změnu oblečení. Krátké rukávy vystřídají dlouhé a mnohé z nás v posledních dnech sahají i po bundě.

Dámy, jistě vás potěší, že ani na podzim se nemusíte vzdát svých oblíbených šatů. Prozradíme vám, jak si dámské podzimní šaty vybrat, abyste se cítily skvěle a nebyla vám zima.

Říkáte si, že je nejvyšší čas na nákup nových podzimních šatů? Najděte si ty ideální pro vaši postavu z pohodlí domova a za nejvýhodnější cenu.

Letní šaty během celého roku

 

Odložily jste své letní šaty do zadní části šatníku? Vraťte je zpět. Podzim není čas pouze pro dlouhé pletené podzimní šaty. I během podzimu můžete nosit letní šaty na několik různých způsobů.

K jemným květovaným šatům zvolte teplé punčochy a vysoké kozačky. Na závěr doplňte teplý svetr či kabát v případě, že je velmi chladno. Vytvoříte look perfektní například na rande.

Jak nosit letní šaty do práce i během podzimu? Oblečte si k nim jednobarevné sako.
 

zena-podzim-prouteny-kos
 

Maxi šaty – od hlavy po paty

 

Dlouhé šaty na podzim zabezpečí maximální pocit tepla, jaký se šaty můžete mít. A co je na nich ještě skvělé? Jejich univerzálnost nošení během celého roku. Navíc, lichotí každému typu postavy.
 

maxi-podzimni-saty
 

Podzimní košilové šaty

 

Košile je typickým pánským kouskem. Postupně se ovšem přenesla i do dámského šatníku. Jednou z její podob jsou nadčasové košilové šaty.

Ty tenčí, vyrobené z lehčích materiálů, vynosíte na jaře a i na podzim. Zimní kolekce se nese ve stylu hrubších károvaných modelů.
 

zena-klobouk-karovane-ponco
 

Pletené šaty na podzim

 

Pokud skutečně nevíte, co si obléct, pletené šaty odstraní každou pochybnost. Jejich příjemný materiál a délka sahající minimálně pod kolena z nich dělají všestranné oblečení na každý den. Budete se v nich cítit pohodlně jako v bavlnce. Skvělou alternativou jsou také podzimní úpletové šaty.
 

zena-s-destnikem-podzim

Ve vašem botníku by neměly chybět minimálně 3 páry podzimní obuvi. Mokasíny, kotníkové kozačky a kozačky nad kolena. Jestli je nemáte, napravte to skvělým nákupem prostřednictvím e-shopu.

 Elegantní podzimní šaty – sakové

 

Jak nosit šaty na podzim? Pokud nevíte, co na sebe ve speciální den, kdy musíte vypadat ještě lépe než obyčejně, odpovědí jsou sakové šaty.

Kratší, delší, s nízkými i vysokými podpatky. Nosit se dají všelijak a vždy v nich budete nepřehlédnutelná.
 

zena-cerne-saty-kabelka
 

Délka a materiál podzimních šatů

 

Během výběru oblečení byste rozhodně měly dávat přednost kvalitnějším materiálům. Na podzim jsou ideální bavlna, len, vlna, kašmír, tkanina obleku či Jersey.

Zdá se vám jejich cena vysoká? Za jejich hodnotu získáváte skutečně kvalitní oblečení, které vás chrání před zimou a vydrží několik sezon.

Podzim patří bez pochyb ke chladnějším ročním obdobím. Myslete na to i při výběru délky vašeho oblečení. Zkuste například pohodlné a trendy podzimní midi šaty.

Před zimou vás také ochrání vrstvení. Teplé punčochy, podkolenky, vysoké kozačky, ale také svetry a kabáty by proto měly být must have kousky vašeho podzimního šatníku.
 

zena-podzim-v-lese
 

A co barvy? Stavte na tradiční podzimní barvy, jakými jsou hnědá, zelená, vínová či oranžová a vždy budete trendy. Nebojte se ani bílé nebo červené. Malými výraznějšími prvky v outfitu nic nezkazíte.

Rádi nakupujete se slevami? Přečtěte si náš článek a dozvíte se o skvělých podzimních nabídkách.