Nalaďte se na vánoční atmosféru a vyzdobte si domácnost

03.12.2018 Kristína Bydlení Sdílet
Nalaďte se na vánoční atmosféru a vyzdobte si domácnost

Vánoce už doslova klepou na dveře. Chcete v předvánočním období doma vytvořit nádhernou atmosféru, ale nevíte, jak na to? Připravili jsme pro vás několik inspirací, ze kterých si určitě vyberete.




Bez stromečku to nejde


 
Živý nebo umělý? Možná řešíte toto dilema každý rok. Inu, každý má své preference. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv, třeba ho pěkně vyzdobit. V posledních letech je trendem při zdobení jedna barva. Designéři vedou vášnivé diskuse o tom, v jakém stylu třeba vánoční výzdobu a dekorace ladit a každý rok se před Vánocemi objeví informace, jaká barva je tento rok in.
 
Pokud se při vánoční výzdobě chcete každý rok držet aktuálních trendů, může to být dost finančně náročné. Co tedy s tím? Nejlepší je, pokud si vyberete takové vánoční dekorace, které můžete bez problémů použít i příští rok. Pokud například vsadíte na ozdoby v bílé, zlaté nebo stříbrné barvě, můžete je jednoduše kombinovat s dalšími barvami a nikdy se vám neomrzí.

 
To platí i při vánočním stromku. Každý rok můžete použít stejný základ - například v bílé barvě a před Vánocemi dokoupit ozdoby, které právě letí. Jak se vám líbí například takto sladěnej obývák z Möbelix.cz? I nám. Proto skočte do e-shopu, využijte Mobelix slevové kódy a udělejte si radost.

mobelix sleva vasekupony_cz

Tomuto trendu samozřejmě nemusíte podlehnout. Klidně vyložte z krabic staré ozdoby a užívejte si stromeček různorodých barev a tvarů. Nicméně, v tomto případě i s nádechem vzpomínek.

 
 

Zkraťte si čas čekání


 
Poprvé ho rozsvítíte v první adventní neděli a čtvrtou svíčku zapálíte na poslední. Adventní věnec si můžete jednoduše vyrobit i sami - postačí vám jednoduchý slaměný korpus, pár větviček a samozřejmě čtyři svíčky. Namísto korpusu však můžete použít i staré otlučené hrnečky, které pokladete vedle sebe, vložíte do nich větvičky mech a samozřejmě svíčky. Vánoční věneček či jinou dekoraci si můžete umístit i na vchodové dveře. Každému návštěvníkovi bude na první pohled jasné, že u vás to dýchá Vánocemi.
 
Děti zas potěšíte krásným adventním kalendářem, ve kterém je každý den až do Vánoc bude čekat malé překvapení. Nemusí to být nutně jen čokoládka, na každý den můžete vymyslet malý originální dárek. Co řeknete například na takovýto adventní kalendář od Tchibo.cz? Máme pro vás dobrou zprávu, pokud při nákupu využijete Tchibo slevy, váš nákup bude o něco výhodnější.

tchibo slevove kody vasekupony_cz

Vyzdobte si okna

 

 
Zejména tehdy, pokud máte doma děti, k vánoční výzdobě neodmyslitelně patří i dekorace na oknech. Můžete sáhnout po hotových nálepkách, jejichž aplikace je velmi jednoduchá, nebo si kupte barvy na sklo a prožijte s dětmi zábavné odpoledne při vlastní tvorbě. Krásnou vánoční atmosféru navodí i jemné světýlka - například takové vkusné led světýlka, sněhové vločky nebo světelné řetězy z Bonami.

Pokud máte zahradu, osvětlit můžete i jehličnatý nebo ovocný stromek v ní. Pokud bydlíte v bytě a takovou možnost nemáte, stejně si můžete osvětlit alespoň váš balkon. Stačí, když do květináče postavíte menší borovici a ozdobíte ji podle své fantazie.

 


 
Pomohou i detaily


 
Už i malé drobnosti pomohou zvýraznit vánoční atmosféru. Během celého předvánočního období můžete například jako dekoraci použít mikulášské holínky. Vložte do nich vánoční ozdoby a zavěste na krb nebo kliku dveří. Pokud máte vánoční stromeček laděný do jedné barvy, slaďte do tohoto odstínu i jiné doplňky, jako například ubrus a prostírání. Uvidíte, jak pěkně upravený štědrovečerní stůl dotvoří krásu večeře. Navštivte obchod 4home a zobrazte jejich celou nabídku.


Kolik vás to bude stát?

 

 
Že se vám naše inspirace líbí, ale už Propočítáváte, kolik vás to bude stát? Taková výzdoba domácnosti vůbec nemusí být drahá. Stačí, když použijete slevové kupóny, které najdete na našem webu a už vám nic nebrání v tom, abyste si užívali krásnou atmosféru Vánoc.