Kytky, šperky i čokoláda: Jak na originální valentýnský dárek?

kampan-svaty-valentyn

Víte, čím na Valentýna potěšíte vaši polovičku? Květiny, šperky, bonbónky či romantický výlet s wellnessem? Od 1. 2. do 14. 2. nakoupíte o 30 % levněji.

Někteří jej považují za zbytečný, jiní ho zase oslavují nejraději. Jste zastáncem tradičních dárků v podobě kytky, šperků či sladkého potěšení? Nebo hledáte nějaký originální nápad.

Přinášíme vám několik idejí, co vybrat pro vašeho partner, vaší něžnou polovičku i pro vás oba.

Valentýn není jenom svátek pro všechny zamilované duše. Obdarujte vaše rodiče i nejlepší přátelé. Prohlédněte si jedinečné Valentýnské slevy a nakupujte s nízkým rozpočtem.

makronky-ruze

 

Pro ni

 

Berete Valentýn až příliš vážně? Nebo dokážete do několika minut vykoulit veliké gesto v podobě romantické aktivity? Posílání krásných květin a darování oblíbené čokolády rozhodně potěší. V tomto roce ale posuňte váš romantický dárek ještě o úroveň výš.

 

Krása a kosmetika

 

Víte, jakou značku kosmetiky či parfému používá vaše polovička? Stávkou na jistotu je výběr její oblíbených značek. Pokud ale netušíte, co by ji mohlo potěšit, máme pro vás ideální tip. Zkuste světově ověřené klasiky.

 

Populární parfém

__check

Channel No. 5

__check

Dior Eau Sauvage

__check

Tom Ford Black Orchid

__check

Giorgio Armani Acqua di Giò

__check

Hermès Un Jardin sur le Nil Eau de Toilette

vaza-zrcadlo-parfem

 

TOP chic rtěnky

__check

Charlotte Tilbury Pillow Talk

__check

Dior Rouge Lipstick 999

__check

Chanel 99 Pirate

__check

YSL Le Rouge No. 1

__check

Armani Rouge 400

tvarenka-rtenka-stiny

 

Beauty a wellness doplňky

__check

Hedvábná scrunchie

__check

Hedvábní povlečení na polštář

__check

Hedvábní maska na spaní

__check

Vonní svíčka

__check

Perly do koupele

Chcete podpořit české značky? Nebo zvažujete koupi lokální značky přírodní kosmetiky? V tomto článku vám poradíme, které značky jsou jedničkami na českém trhu.

sucha-trava-zlate-sperky

 

Ve srovnání s beauty a kosmetikou rozhodně patří k dražším dárkům k Valentýnu. Jak ale najít univerzální šperky, které se zalíbí každé ženě? Vyzkoušejte některé z nadčasových kousků.

 

Značkové hodinky

__check

Nordgreen Unika

__check

Vintage Rolex Oyster

__check

Tiffany & Co. Limited Edition Rectangle Watch

__check

Cartier Tank Française stainless steel watch

__check

Michael Kors Pyper Rose Gold-Tone Leather Watch

kava-sklenice-hodinky

 

Nadčasové šperky

__check

Pandora přívěšek

__check

Sofia perlový náhrdelník

__check

Swarowski náušnice

__check

Vivantis kruhové náušnice

__check

Olivie unikátní prsten

damske-spodni-pradlo

 

Netradiční spodní prádlo

 

Co se týče spodního prádla, to můžete koupit nejenom samy pro sebe, ale může být i dárkem od vašeho partnera. Valentýnský den je ten nejlepší čas pro experimentování. Překvapte partnera netradičním střihem. Oživte váš večerní outfit luxusními materiály. Třešničkou na dortu mohou být barvy, které běžně nenosíte.

Myslíte si, že na Valentýna je vhodným dárkem jenom spodní prádlo? Povyšte váš dárek o úroveň výš a darujte vaší polovičce jedinečné plavky na letní dovolenou. Inspirovat se můžete zde.

bila-kytka-vaza

 

Dárky a květy

 

Očekává vaše polovička 14. února květy? Pro většinu žen jsou tou nejkrásnější pozorností. Kytka oblíbených je stávkou na jistotu. Jestli ale toužíte vší polovičku překvapit, zkuste to netradičně vázanou kyticí unikátních květin.

muz-zada-hodinky

 

Pro něj

 

Během výběru dárku pro vašeho partnera je poměrně těžké nesklouznout ke kýčovitosti. Hledáte něco promyšlené, jedinečné a stylové?

Náš tip: Nakupujte z našeho seznamu nápadů na dárky pro manžela, přítele nebo jakéhokoliv jiného speciálního muže ve vašem životě. Najdete tu několik kreativních nápadů přizpůsobených různým cenovým relacím.

 

Hodinky a šperky

 

Univerzální, nadčasové a jedinečné. O to více, pokud na doplňky necháte vygravírovat něco sofistikované. Nevíte, jaké doplňky a příslušenství vybrat? Tady je několik luxusních i kreativních nápadů na dárky pro muže.

 

hodinky-v-ruce

Luxusní hodiny

__check

Rolex Day-Date

__check

Swatch X Omega

__check

Nomos Glashütte

__check

Jaeger-LeCoultre Reverso

__check

Hermès H08

play-station

 

Zábavní elektronika a doplňky

__check

Nabíjecí stojany na mobil a smartwatch

__check

Play Station

__check

AirTag klíčenka

__check

Náramek na smart hodinky

__check

Mini Dron


Zdroj: clovecina.sk

 

Pro oba

 

Plánujete na Valentýna společnou romantickou aktivitu? I v tomto případě pro vás máme několik unikátních nápadů. Filmy, hudba, knihy, zvířátka, společenské hry či romantická dovolená nebo wellness. To vše je skutečně skvělým nápadem pro společně strávený čas.

Sníte o dobrodružné dovolené karavanem? Tady najdete vše, co byste o takové dovolené měli vědět.

__check

Společenské hry

__check

Domácí zvířátka

__check

Filmy, hudba a knihy

__check

Mini projektor na filmové večery

__check

Gramofon s reproduktory

plaz-zapad-slunce

A co další tipy na dárek pro muže na Valentýna, Naše tipy na dárky jsme shrnuli i ve vánočním článku. Klidně je můžete využít i při této příležitosti.

cestovani-valentynsky-dar

 

Cestování – romantické destinace a wellness

 

Romantická Paříž, minimalistická Skandinávie, exotická Asie nebo krása Čech a Moravy? Kterou vytouženou destinaci byste si vybrali? Oddechu a relaxu přeci nikdy není dost. Začněte rok jedinečnými cestovními zážitky.

Jak cestovat co nejvýhodněji? Kde koupit letenky za nejlepší ceny? A jak ušetřit za ubytování? Odpovědi na tyto i další důležité otázky najdete v naší sekci rady a tipy, jak cestovat výhodněji.

Zapomněli jste na valentýnský dárek? Nebo na tuto aktivitu jednoduše nemáte čas? Můžete to vyřešit bezstarostným online nákupem. Objednáte ho z pohodlí domova a necháte si doručit přímo k vám.


banner-kampan-valentyn