Velikonoční slevy: Ohuřte okolí s výzdobou i dobrotama

21.03.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Velikonoční slevy: Ohuřte okolí s výzdobou i dobrotama

Velikonoce se blíží, jste na ni připraveni? Nenechávejte si vše na poslední chvíli a nachystejte se na svátky ve velkém stylu už teď. Pomohou vám i velikonoční slevy.

 

Sníh se pomalu roztál téměř ve všech koutech Česka a na mnoha místech začaly kvést sněženky. Přichází jaro a s ní i Velikonoce. Sváteční dny se v mnoha rodinách nesou ve znamení různých tradic, stoly se prohýbají pod tunami chutného jídla a koláčků a nesmíme zapomínat ani na malované kraslice, či jiné roztomilé jarní dekorace. Poradíme vám, jak levně a jednoduše vyzdobit domácnost, zda připravit chutné pamlsky (nejen) pro koledníky. A možná dokonce i něco ušetříte :).

 

 

Velikonoční slevy vždy potěší

 


Zdobení domácností na Velikonoce je v Česku už jakousi tradicí. Dekorovat přitom můžete téměř čímkoliv a téměř cokoli. V oblibě jsou zejména malované vajíčka, zajíčci, ale nic nezkazíte ani vázou plnou bahniatok, na které klidně můžete navěsit kraslice či barevné stužky. Vždyť nakonec, jaro je plná živých barev, byla by škoda je nevyužít.

Pokud patříte mezi lidi, kterým nevadí si vyhrnout rukávy, nabízíme vám skvělý tip na to, jak si jednu milou dekoraci vyrobit. Její zhotovení vám zabere jen pár minut a zvládnou to klidně i děti, vždyť posuďte sami:

Zdroj: beauty dream

K Velikonocům nepochybně patří i pomlázka. Co kdybyste letos zapomněli na ten kupovaný a pro změnu si jeden vyrobili. Kromě nástroje "mučení" je to i velmi pěkná dekorace, jejíž výroba není vůbec náročná. Vše, co budete potřebovat je 8 vrbových prutů, barevné stužky a jeden pár šikovných rukou.

Zdroj: Rastislav Bugel

Tip od nás: Pokud kreativita nepatří mezi vaše silné stránky, nevěšte hlavu. Pro výhodnější sváteční nákupy jsme pro vás připravili speciální kategorii s názvem Velikonoční slevy, kde nyní najdete množství zajímavých e-shopů jako například 4Home, Kitos, Tchibo, Rodinné balení, Mobelix a mnohé další, plné těch nejkrásnějších dekorací nejen na Velikonoce.

Vyhrát se klidně můžete iv kuchyni. Oblíbenou a hlavně jedlou dekorací je nepochybně i sladký beránek. Ozdobí sváteční stůl a později potěší i vaše bříška. Ve výzdobě se kreativitě meze nekladou, uvolněte uzdu své fantazii a vytvořte si beránka podle vlastních představ. Nabízíme vám videorecept, díky kterému to zvládnou levou zadní i ti méně zdatní v kuchyni.

Zdroj: Jak přežít v domácnosti :)

Na závěr nabízíme ještě jednu klasiku v podobě malovaných vajíček. Internet je plný různých návodů, jak si můžete vyzdobit ty své, záleží jen od vašeho vkusu. Použít přitom můžete vodové barvy, třpytky, či dokonce lak na nehty. Nabízíme vám pár tipů, jak si vyrobit kraslice, které potěší malé i velké koledníky.



Zdroj: MamaLifestyle