Vánoční online nakupování: Ušetřete 50 % vašeho času a peněz

kampan-zeny-vanocni-darky

Musíte ještě dokoupit vánoční dárky? Od 1. do 20. prosince najdete na našem webu vše pro dokonalé Vánoce. Ušetříte až 50 % na vánočních dárcích.

Chcete, aby byly nejkrásnější svátky v roce dokonalé? Věnujte pozornost i těm nejmenším detailům. Jedním z těch nejdůležitějších jsou vánoční dárky.

Většinu už možná máte nakoupenou, nebo minimálně promyšlenou. V nabídce máme několik tipů navíc, které se vám rozhodně budou hodit. Unikátní nabídka na našem webu je jednoduše bezkonkurenční. Prohlédněte si náš skvělý výběr slevových kupónů v kategorii Slevy na vánoční dárky.

Nakupujte online a originální vánoční dárky můžete mít doma do několika dnů z pohodlí domova. Všechen ušetřený čas tak můžete věnovat vaší rodině.

Jaké užitečné slevy na vánoční dárky vás čekají na našem webu? Čím dříve je využijte, tím lépe nakoupíte. Nakupte chybějící dárky za zvýhodněné ceny hned teď.

zena-stromecek-merry-christmas

Jaké vánoční dárky by vás potěšily? Toto jsou naše tipy, o které byste se neměly zapomenou podělit s vaším partnerem.

Oblečte rodinu od hlavy po paty

 

Máte vkus a velikost oblečení vašich blízkých v malíčku? Které nové věci by ještě potřebovali mít ve svém šatníku? Tyto vánoční dárky nejčastěji zahrnují teplejší zimní oblečení vhodné pro přicházející sezonu. Tady je proto několik tipů:

__check

moderní svetry či košile pro pány

__check

teplé svetry a teplé dětské mikiny

__check

sportovní oblečení na zimní aktivity (lyžařské bundy, oteplovačky apod.)

__check

pleteniny a elegantní šátky pro dámskou část rodiny

__check

ponožky a pyžama s vánočním motivem pro všechny

Využijte výhodný nákup v e-shopu Bonprix.cz se slevou 10 % a dopravu zdarma do 4. 12. 2022. Zadejte slevový kód 1214 a vyberte stylové kousky oblečení a doplňků nebo veselé kousky s oblíbenými dětskými animovanými postavičkami.

zena-stromek-darek

Potěšte vaše nejmenší

 

Neumíte se dočkat pohledu do malých dětských oček, když spatří rozzářený vánoční stromeček? A to nemluvě o jejich radosti během otvírání balíčků. Těmito tipy na dárky můžete potěšit nejmenší členy vaší domácnosti.

 

Hračky

__check

lego

__check

puzzle

__check

společenské hry

__check

dřevěné pexeso

__check

různé hlavolamy

__check

autodráha

__check

dětská kuchyňka

__check

herní stánek

__check

dětská tabule

Jiné

__check

sady malování a kreslení

__check

plastelína  a sada modelování

__check

kolo

__check

knihy

__check

povlečení (vánoční motiv, motiv oblíbené pohádky nebo hrdinu)

chlapecek-s-plysovou-zirafou

V e-shopu 4Home.cz můžete výhodně nakoupit různé dárky pro děti. Potěšily by je puzzle, společenské hry, doplňky do pokojíčku nebo jiné hračky? Využijte slevový kód AFC3 a získáte slevu 3 % na váš nákup do 31. 12. 2022.

Darujte kousek pohody

 

Chcete si po náročných přípravách užít svou chvilku pohody? Zajděte si na procházku, vychutnejte si šálek kávy nebo sáhněte po knize. Pokud ji přečtete do Vánoc, klidně si pod stromeček kupte ještě jednu. Ty další můžete darovat svým nejbližším.

Pro staré rodiče vám doporučujeme koupit knihu na zaznamenávaní vzpomínek. Jejich bohaté příhody a zážitky si tak budete moci kdykoliv přečíst vy i vaše děti.

 

babicka-s-vnuckou

 

Postarejte se o všechny

 

Dopřejte sobě, vaší sestře, mámě či manželovi a otci kvalitní péči prostřednictvím přírodní kosmetiky. Její cena je o něco vyšší v porovnání s klasickou, no účinek určitě stojí za to.

Proč používat přírodní kosmetiku a po jakých značkách můžete sáhnout? Tyto i další užitečné informace se dočtete v našem článku

Myslíte si, že sortiment přírodní kosmetiky je malý? Nebo že je určený jenom pro ženy? Opak je pravdou. Na výběr máte toho dost pro všechny:

__check

krémy na ruce

__check

sprchové gely

__check

tělová mléka

__check

krémy proti vráskám

__check

krémy na holení

__check

vody, balzámy po holení

olej-prirodni-kosmetika

 

Nemáte čas nakupovat? Nakupujte online a darujte voucher do kosmetického salónu nebo jiný dárkový kupón pro domácí wellness.

 

Zútulněte vaše bydlení

 

Vdechněte vašemu domovu vánoční pohodu s dekoracemi, ozdůbkami a bytovými doplňky. Nebo máte pocit, že byste do vaší kuchyně hodil větší jídelní stůl? Vyberte si ho ze skvělých probíhajících vánočních nabídek.

Tady je několik tipů, jak zútulnit vaše bydlení:

__check

společné fotografie v rámečku

__check

vonné svíčky

__check

personalizovaný hrnek

__check

regál na víno

__check

dóza s vánočním motivem

gramofon-vanocni-darky

Bydlení můžete zútulnit i dalšími různými způsoby. Inspirujte se hygge stylem bydlení. Pokud jste o něm ještě neslyšeli, všechny informace a praktické rady jak na to, si můžete teď přečíst.

Pečujte o zdraví celé rodiny

 

Pečovat o zdraví manžela a dětí bylo během roku snadnější. Čerstvé ovoce a zelenina zabezpečovaly potřebou dávku vitamínů. V zimě byste ji měli nahradit jinými zdroji. Sáhněte po výživových doplňcích z ověřených lékáren.

 

stari-rodice-deti

Péči o zrak vašich blízkých nepodceňujte v žádném věku. Právě o Vánocích jim můžete darovat rámy s čočkami se slevou 10 %. V košíku e-shopu Eyerim.cz zadejte kód NEWGLASSES10. Nabídka platí do 31. 12. 2022.

Darujte zážitky

 

Oblíbeným typem dárků jsou ty zážitkové. Jeden z nich můžete darovat vašemu partnerovi a sledovat, jak si ho užívá. Nebo ho přežijte spolu s ním. Hledáte inspiraci? Nejlepší adrenalinové nebo oddechové zážitky jsou například tyto:

__check

seskok z letadla padákem

__check

vyhlídkový let letadlem

__check

bungee jumping

__check

let balónem

__check

lyžovačka za hranicemi

__check

ochutnávka vína

__check

gurmánská večeře

muz-zena-na-vylete-autem

 

Štědrý adventní kalendář

 

Od 1. do 20. prosince na našem webu najdete i úžasný adventní kalendář. Každý den na vás čekají exkluzivní slevy a slevové kódy do vašich oblíbených e-shopů.


adventni-kalendar-2022

 

Inspirovali jsme vás k nákupu dalších vánočních dárků? I díky nim budou vaše rodinné Vánoce dokonalé.


banner-kampan-zeny