Vánoční nákupy očima rodičů: Co koupit dětem pod stromeček?

vanocni-kampan-deti

Ptali jste se dětí, co by chtěly na Vánoce, ale nevědí? My vám poradíme. A ještě k tomu máme pro vás od 1. do 20. prosince připravené slevy ve výši 40 %.

Výběr vánočních dárků pro děti je největším úkolem maminek. A povězme si pravdu, někdy vám už chybějí nápady. Nelámejte si hlavu, poradíme vám, co koupit pro menší, větší i dospívající děti.

Celý sortiment skvělých nabídek najdete v kategorii slevy na vánoční dárky. Co budete nakupovat jako první?

darky-pod-vanocnim-stromeckem

Chcete překvapit vašeho partnera, ale nevíte, jakým dárkem? Dodáme vám potřebnou inspiraci pro originální vánoční dárky.

Začněte s oblečením

 

Oblečení se vám hodí pořád. Děti ho zničí při hraní nebo z něj vyrostou.

Asi nám dáte za pravdu, že oblečení pro malé děti, nebo ty na základní škole, se vybírá celkem jednoduše. Potřebují hlavně praktické a snadno kombinovatelné kousky. Co tvoří základ takového outfitu?

__check

trička s krátkým a dlouhým rukávem

__check

kalhoty nebo džíny

__check

mikiny a svetry

__check

teplá bunda nebo kabát

__check

nepromokavá a zateplená obuv

Náročnější je to u dospívajících teenagerů. Ty už jenom tak snadno nepotěšíte. Orientujte se podle jejich oblíbeného e-shopu s oblečením. Stejně si neumíte poradit? Zeptejte se jich na konkrétní oblečení, které by chtěly. Z jejich seznamu potom vyberte to, které uznáte za vhodné.

Mladí dospělí si oblečení nejraději nakupují sami. Ale přeci jim s tím můžete pomoci. Zapojte kreativitu a darujte jim vánoční poukaz na výhodné nákupy. Jak na to? Z naší kategorie slevy na vánoční dárky vyberte různé výhodné nabídky. Přiložte symbolickou částku s takto připravenou obálkou a oni si už nakoupí podle svého gusta.

 

zabalene-vanocni-darky

Teplé a funkční oblečení pro menší i větší děti, které skvěle vypadá, nemusíte hledat v mnoha e-shopech. Využijte slevový kód VASEKUPONY12 pro nákup v Answear.cz a nakupujte se slevou 20 % do 31. 12. 2022. Vybírejte tredny oblečení, obuv i doplňky a potěšte děti pod vánočním stromečkem.

Vyberte hračky pro nejmenší

 

Každé malé dítě touží po hračkách. Ty ale nejsou pro děti jenom zábavou. Plní několik mnohem významnějších úloh ve vývoji dítěte.

Které druhy hraček by mělo mít každé dítě?

__check

Figurální – jsou to hračky zhmotňující člověka. O panenky, vojáčky nebo různé postavičky se vaše děti určitě rády postarají.

__check

Konstrukční – rozvíjejí jemnou motoriku a prostorovou představivost, například během skládaní stavebnice.

__check

Didaktické – rozvíjení dětskou představivost, řeč, myšlení, ale také zrak a sluch. Takovýmito hračkami jsou například hudební nástroje, puzzle, hry na rozeznávání tvarů nebo další jednoduché stavebnice.

__check

Pohybové – podporují dítě v pohybu. Jako například kolo, míč, tenisové rakety či brusle.

__check

Jiné – například hry v kostýmech, scének a divadýlek rozvíjejí představivost, ale zobrazují i emocionální stav dítěte.

Řekli jste si, že byste u dětí chtěli více rozvíjet pohybové a sportovní schopnosti? Naším tipem je zakoupení sportovních potřeb, které u děti vykouzlí radost z pohybu. Prohlédněte si širokou nabídku Alza.cz a najděte dárky, které vám spestří společné chvíle.

 

holcicka-s-detskou-kuchynkou

 

Čtěte všichni společně

 

Rozvíjení slovní zásoby je důležité už od útlého věku a stejně tak v dospělosti. Právě knihy jsou skvělým vánočním dárkem.

Pro nejmenší máte na výběr množství obrázkových a interaktivních knih na vybarvování či lepení obrázků. Větší děti potěšíte výběrem ze sekce dětské literatury s poutavým příběhem.

Teenager ocení, pokud mu darujete autobiografii jeho oblíbeného sportovce nebo zpěváka.

 

deti-interaktivni-hra

Vaše dámská polovička si zaslouží to nejlepší. Pod vánočním stromečkem ji určitě potěší jeden z těchto dárků. Co na to říkáte?

Zdraví nenechejte náhodě

 

V období rychle měnícího se počasí není nachlazení ničím neobvyklým. Děti zvyknou být náchylnější na různá onemocnění. Každý dnes se nacházejí ve velkém školním kolektivu, a proto potřebují neustále posilovat imunitu.

Jak posílit imunitu celé rodiny?

__check

navyšte objem konzumace ovoce, zeleniny a luštěnin

__check

pravidelně užívejte vitamíny (C, D, kyselina listová, zinek a další)

__check

dbejte na dostatek pohybu – pravidelně choďte na společné rodinné procházky

__check

dohlížejte na dostatek spánku (ideálně 7 až 9 hodin denně)

__check

eliminujte stres – například čtením oblíbené knihy

otec-uci-dceru-na-kole

Postarejte se o zdraví celé vaší rodiny s výživovými doplňky na podporu imunity od Sensilab.cz. S využitím exkluzivního kódu vasekupony20 do 31.12. 2022 bude váš nákup levnější o 20 %.

Zařiďte dětem pokojíček

 

Kvalitní zařízení v dětském pokoji je nevyhnutné nejenom pro dobré výsledky ve škole, ale také pro dokonalý oddech. Právě na Vánoce se můžete zaměřit na jeho vzhled.

 

Každý student potřebuje mít svůj pokoj rozdělen na 2 části:

__check

oddechovou

__check

studentskou

V oddechové části by měla být:

__check

pohodlná postel

__check

místo vyhrazené pro hraní

__check

místo pro volnočasové aktivity

__check

skříň nebo úložný prostor

Ve studentské části potřebuje:

__check

dostatečně veliký stůl

__check

ergonomickou židli

__check

lampičku na čtení

__check

skříňky a úložný prostor na knihy

holcicka-ulozny-kos

 

Adventní kalendář

 

Co řeknete na exkluzivní slevy a slevové kódy do vašich oblíbených e-shopů? Od 1. do 20. prosince vás na našem webu čekají fantastické nabídky ukryté v našem Adventním kalendáři.

 

adventni-kalendar-banner

 

Obdarovat děti na Vánoce tím správným dárkem touží každý rodič. Věříme, že jsme vám dodali dostatek inspirace. Je to tak?

 

vanocni-kampan-deti-banner