Usnadni si život se Smart pomocníky a ušetři čas, peníze i energii

kampan-mart-slevy

Přemýšlel si, že své bydlení proměníš na inteligentní domácnost? A víš, jaká Smart technika by ti neměla chybět na běžný den? Využij skvělé ceny a nakupuj právě teď.

Nové technologie se neustále vyvíjí a moderní doba nám ukazuje, co všechno je možné i bez naší pomoci. Šikovné Smart funkce jsou součástí domácích spotřebičů, aut, her, hodinek a mnohých dalších. Nejsou jenom trendem, jejich úlohou je především zvyšovat náš komfort při používání techniky v běžném životě a ušetřit nám peníze. 

Která Smart technika bude užitečná pro tebe a tvé blízké? V článku jsme pro tebe shrnuli několik super tipů. Určitě klikni na kategorii dům a bydlení, elektro, online hry, zdraví či auto-moto a vybírej si z desítek skvělých produktů za fantastické ceny.

Chceš vědět, co všechno máš na výběr? Klikni na Smart slevy a pusť se do nakupování.

smart-hodinky-ruce

 

Inteligentní domácnost


Smart Home je oblíbenou Smart vychytávkou, po které sáhne velké množství domácnosti za účelem usnadnění každodenního života. Ještě jsi o Smart Home neslyšel? Pojďme si v krátkosti říci, proč se těší popularitě.

Základní charakteristikou inteligentní domácnosti je, že jednotlivá zařízení v domácnosti jsou mezi sebou schopné navzájem komunikovat. A ty je můžeš ovládat pomocí Smart fónu, tabletu či počítače bez toho, abys byl bezprostředně u nich.

Prvním krokem k inteligentní domácnosti je pro většinu lidí obvykle inteligentní osvětlení. Ovládá se Smart fónem, stmívačem nebo bezdrátovým vypínačem. Kromě něj jsou to další desítky produktů na zjednodušení chodu domácnosti, například inteligentní pračka, lednice, vysávač, mikrovlnka, ale i termostat či trezor.

U žádného z nich nemusíš mít obavy ze složité instalace. Všechna zařízení fungují bezdrátově přes Wi-Fi, internet nebo Bluetooth. Žádné investice navíc tě tedy nečekají, právě naopak, ušetří ti peníze za úsporu energií.

smart-home-televize

Nevíš, který inteligentní produkt si koupit jako první? E-shop Světla24 pro tebe připravil Smart Home startovací balíček.

Smart technika ti pomůže i se zabezpečením a ochranou domu. O kterých produktů mluvíme? Chybět by ti neměla především exteriérová Smart kamera. Díky ní budeš mít pod kontrolou jakýkoliv pohyb v blízkosti domu a pozemku. Pokud by se něco stalo, budeš mít k dispozici videozáznam.

V současnosti není neobvyklé ani umístění Smart kamery do interiéru. Monitoruje dění v domě či bytě, a kromě strážení prostoru ji můžeš využít i na kontrolu domácích miláčků, kterých necháváš během dne doma.
 

exterierove-kamerove-systemy

Víš o tom, že existuje inteligentní zámek na dveře? Pořiď si ho na vstupné dveře do domu a můžeš zapomenout na nekonečné hledání klíčů. Dveře jednoduše odemkneš pomocí zapnuté funkce Bluetooth přes svůj Smart fón, tablet či Smart hodinky.

Na další zabezpečení domu pomocí inteligentních funkcí ti doporučujeme koupit domový bezdrátový zvonek, alarm nebo různé detektory a senzory.
 

mobil-inteligentni-zamek-dvere

Chceš zabezpečit svůj domů inteligentními zámky? Otevři si e-shop Mall a vyber si ze široké nabídky.

Šikovná Smart elektronika do celého domu
 

Představ si, že si ráno připravíš ještě z postele šálek plný chutné kávy. Realitou se to může stát velmi snadno. Stačí, pokud si obstaráš inteligentní kávovar. Stlačením tlačítka v aplikaci si automatizovaným procesem připravíš kávu i na dálku.

Automatické kávovary, ale i jiné elektrické Smart pomocníky najdeš v e-shopu Gorenje.

Chceš svou kuchyň vybavit větším počtem Smart produktů? Možnosti máš téměř neomezené. Jakýmsi základem je Smart mikrovlnná roura, lednice a gril. Zapomenout nemůžeme ani na Smart vodovodní baterie, které přispějí ke tvému komfortu z bydlení.

V celém domě bez pochyb oceníš inteligentní spínače na ovládání osvětlení, žaluzií či pouštění hudby. Stejně tak s nimi můžeš ovládat více spotřebičů současně. A prostřednictvím inteligentních zásuvek můžeš sledovat spotřebu energie přímo ve tvém Smart fónu.

Pokud by sis měl koupit jenom jeden produkt z kategorie Smart techniky, rozhodně ti doporučujeme robotický vysávat. Postará se o pořádek podlah bez toho, abys vynaložil i nejmenší námahu. Takovéto zjednodušení úklidu určitě ocení celá rodina.

roboticky-vysavac-stolek

Koupit robotický vysávač za přijatelnou cenu není vůbec náročné. Stačí, pokud se podíváš na nabídku v e-shopu Okay.

A co inteligentní zahrada? V současné době je možné i to. Jestli už často cestuješ, nebo se ti při péči o zeleň nedaří, inteligentní květináče jsou tím, co nevyhnutně potřebuješ. Krásný zelený a rozkvitnutý domov bude samozřejmostí.

Stejně jako v interiéru, tak i na zahradě by ti neměla chybět robotická sekačka. S rovinatým pozemkem si poradí velmi jednoduše a poměrně rychle. S úpravou pozemku ti bez velké manuální námahy pomůže i vysávač na listí.

Na závěr zřejmě tušíš, že si můžeš usnadnit i zalévání zahrady s automatickým zavlažováním. Jestli už budeš doma nebo na dovolené, od jeho koupi můžeš na zdlouhavé zalévání zapomenout.


smart-zavlazovani-zahrada

Chceš do své domácnosti koupit první inteligentní květináč? Vyber ho z nabídky e-shopu Klarstein.

Vývojáři Smart elektroniky mysleli i na domácí miláčky. Proto dnes můžeš koupit různé druhy automatizovaných produktů i pro ně. Nejpopulárnější jsou inteligentní misky na dávkování krmiva nebo výcviková vodítka.

Cenově dostupná Smart technika na každý den



Inteligentními funkcemi nedisponují jenom produkty do domácnosti, ale i ty na volný čas a zábavu. Myslíme tím například Smart hodinky, fitness náramky či bezdrátová sluchátka. Všechny tři mají jednu společnou vlastnost – dělají něco za tebe a usnadňují ti život. Máš některé z nich?

Smart hodinky se v současnosti vnímají jako nevyhnutný doplněk k mobilnímu telefonu. Kromě toho, že svými funkcemi zčásti nahrazují samotný telefon, zaznamenávají různé hodnoty, jako je tep, kvalita spánku, spálené množství kalorií, počet kroků a podobně. Fitness náramky nedokáží zastoupit mobilní telefon, jsou určené na zaznamenávaní výsledků pohybových aktivit sportovních nadšenců.

No a nakonec jsou tu bezdrátová sluchátka, které využiješ každý den na poslech hudby, ale i vzdělávání. Jsou skvělým tipem na dárek, podobně jako drony, ze kterých některé modely disponují inteligentními funkcemi.

Pro zajímavost, slyšel jsi o teniskách americké značky, které se dokáží samy zavázat? Možné je to pomocí aplikace, kterou uživatel ovládá.

Zdá se, že Smart funkce budou součástí i těch produktů, o kterých bychom to nepředpokládali. Jisté ovšem je, že nám život postupně usnadní v mnoha dalších oblastech.

Chceš nová bezdrátová sluchátka pro sebe nebo někoho z rodiny? Klikne na e-shop Huawei a nakupuj za přijatelné ceny.

Smart a automobilový průmysl
 

Vývoj inteligentních funkcí neobchází ani automobilové společnosti. Neustále se snaží o vznik novinek, kterými by usnadnili motoristům život.

Věděl jsi například, že existuje systém, pomocí kterého můžeš na dálku odemknout či zamknout své auto? Pomocí aplikace, kterou si nainstaluješ do mobilního telefonu uvidíš i jeho polohu, stav tachometru či zůstatkové množství pohonných látek.

Tento systém je možné nainstalovat do všech druhů aut, takže se v podstatě z každého stane inteligentní.

__bulb
Jak ušetřit na elektřině v čase zdražování? Pomohou vám tyto tipy

Chcete vědět, jak ušetřit elektřinou ve vaši domácnosti? Existuje několik opatření, které vám pomohou se snížením nákladů. Vyzkoušejte je co nejdříve.

Více výrobců aut vyvíjí pro své zákazníky aplikace. Jejich úkolem je poskytnout jim rychlý přístup k informacím o svém autě. Máš stáhnutou aplikaci automobilové společnosti tvého auta? Udělej to ještě dnes. Přímo v aplikaci nainstalované v telefonu budeš moci změnit některá nastavení vozidla a uvidíš různé zajímavé informace na jenom místě.

Zvažuješ koupi elektromobilu? Zjisti, jaké jsou jeho hlavní výhody a nevýhody.

bile-sportove-auto

Udělat první krok k inteligentní domácnosti nemusí být snadné, ale jsme si jistí, že si takovéto zjednodušení každodenních činností velmi rychle oblíbíš. Využij Smart slevy i ty a kup si perfektní inteligentní pomocníky do domácnosti i na volný čas právě teď.

banner-kampan-smart-slevy