Toto jsou 4 faktory, které ovlivňují tvar a velikost poprsí

16.04.2018 Kristína Rodina Sdílet
Toto jsou 4 faktory, které ovlivňují tvar a velikost poprsí

Krásné a velká prsa jsou snem snad každé ženy. Víte však, které faktory skutečně ovlivňují jejich velikost a tvar? Čtěte na blogu a dozvíte se více.

 

1. Dědičnost



Nejdůležitější roli v tom, jakou velikost a tvar budou mít vaše prsy, hraje právě genetika. Vaše geny totiž ovlivňují hladinu hormonů, které působí na vaše prsní tkáň. Geny určují také hustotu prsů a pružnost vaší pokožky, která také ovlivňuje tvar prsů. Tyto geny můžete získat nejen ze strany matky, ale i ze strany otce.
 

 

2. Hmotnost



Velká část prsní tkáně tvoří tuk. Proto i to, zda hubnete nebo přibíráte, ovlivňuje i velikost vašich prsou. Jak moc kolísání váhy ovlivní velikost prsů, závisí zejména na jejich hustoty. Ženy s hustým prsním tkání mají menší podíl tukových tkání, a proto jejich hubnutí velikost prsů až tak neovlivní. Ano, existují i ​​hubené ženy s velkými prsy, ale za to může již zmíněná genetika.
 

 

3. Věk



Tkáň, která udržuje vaše prsa pevné, postupem času ochabuje. Gravitace se zkrátka podepíše i na prsou. Dobrá zpráva je, že proti gravitaci můžete bojovat pomocí kvalitních sportovních podprsenek.
 

 

4. Kojení



Na velikosti prsů se výrazně podepisuje i kojení. Během kojení se mohou zvětšit io několik velikostí a po jeho ukončení se zas mohou radikálně zmenšit. Zatím není zcela jasné, proč se tak dramaticky mění, ale nejvíce pravděpodobné je, že jejich ovlivňuje kolísání hormonů a napínání kůže během kojení.
 

matka a dite vasekupony.cz slevove kupony

 

Chtěli byste větší prsa?



Pokud nejste spokojená se svými přednostmi, pak máte několik možností:


Plastická operace. Můžete si nechat implantovat silikony nebo si nechat zvětšit prsa vlastním tukem. V tomto případě byste však měli určitě počítat se zdravotními riziky, časem rekonvalescence a v neposlední řadě i s tím, že to nebude levné.

Cvičení. Určité cviky vám pomohou zpevnit hrudní svalstvo, a tedy i prsa. Existují také výzkumy, které dokazují, že velikost a hustota prsů se také mění u žen, které vykonávají ve velké míře aerobní činnosti.

Správně se stravujte. Také už jste slyšeli o zázračných potravinách, které prý přispívají k růstu prsů? V této souvislosti se doporučují mléčné výrobky, sója, či dokonce černé pivo. Měli byste však vědět, že aby vám tyto potraviny skutečně pomohly k větším prsům, museli byste je zkonzumovat velmi mnoho. Právě na takové nežádoucí zvětšení prsů přibíráním si však dávejte obzvlášť pozor.

Užívejte výživové doplňky. Vsaďte na přírodní doplňky z léčivých rostlin, které jsou vyrobeny bez chemických přísad. Prostředky na zvětšení a zpevnění poprsí ve formě tabletek nebo krému si nyní dokonce můžete zakoupit i se slevou. Benu slevový kód či Breast Extra slevový kód přece vždy potěší.