Štědré Vánoce: Muži, vyberte originální dárky ve slevách až 50 %

muz-s-darkem-v-rukou

Chybí vám nápady na vánoční nákupy? Nechte se inspirovat našimi tipy na dárky. Navíc, od 1. do 20. prosince na vás čekají skvělé slevy až do výšky 50 %.

Výběr vánočních dárků není úplně snadný, nemyslíte? Pokud patříte k těm, kteří potřebují poradit s dárky pro celou rodinu, jste na správném místě. Pomůže vám náš souhrn toho nejlepšího. Všechny skvělé nabídky najdete po kliknutí na Slevy na vánoční dárky.

Využitím slevových kupónů na našem webu zaručeně ušetříte. Čeká vás široká nabídka sortimentu a inspirace z kategorie móda, sport, elektro, hračky, knihy, parfémy, kosmetika, šperky a hodinky, nábytek, zdraví a cestování.

Nejlepší slevy na vánoční dárky najdete u nás na webu. Prohlédněte si kompletní nabídku ještě dnes.

muz-s-mobilem-bali-darky

 

Stavte na jistotu s oblečením

 

Oblečení patří mezi nejčastější nakupované dárky. Nejenom na Vánoce, ale také ke svátkům je stávkou na jistotu.

Víte, jako velikost oblečení budete nakupovat pro svoji partnerku, manželku, syna nebo dceru? V tom případě jsou vaše možnosti výběru téměř neomezené.

Pokud si nejste jistí a chcete se vyhnout trapné chvíli, řiďte se těmito 3 pravidly:

1

Vybírejte neutrální oblečení a doplňky.

2

Stavte na modely, kde nemáte co pokazit.

3

Oversize oblečení bude vždy nadčasové.

Ponožky, čepice nebo oversize svetr s vánočním motivem jsou drobnost, kterými zaručeně potěšíte každého člena domácnosti.

Během nakupování ale nezapomeňte ani na sebe. Probíhající vánoční slevy jsou ideální pro nákup toho, co vám v šatníku chybí. Na zimu by to měl být hlavně kvalitní kabát a hřejivá bunda.


muz-zena-vanocni-svicen

Nechali jste si nakupování vánočních dárků na poslední chvíli? S výhodnými nabídkami na našem webu nakoupíte online všechno za méně peněz. Přesvědčte se o tom sami.

Nezapomínejte na pohyb


Chtěli byste se více hýbat, ale samotnému se vám jednoduše nechce? Motivujte celou rodinu. Pro začátek úplně postačí, když bude součástí vší denní rutiny chůze. Ta přispěje k lepší náladě i paměti, pozitivně ovlivní snahu zhubnout či posílit imunitu.

Myslíte si, že na chůzi pěšky nemáte čas: Zkuste se nejdříve vybrat na malý nákup potravin bez auta. Nebo místo sledování televize jednou týdně vyjděte večer s celou rodinou na potulky městem.

 

rodina-na-prochazce-v-zime

Udělejte radost novou elektronikou

 

Rozbil se vám domácí vysavač? Nebo chcete potěšit vaši polovičku špičkovým kávovarem? Nemusí vát to stát moc, pokud je nakoupíte ve správném čase. Právě nakupování během vánočních slev je k tomu jako stvořené.

Vícenásobní radost uděláte, když darujete společný dárek z řady elektroniky. Herní konzolu nebo domácí kino potěší celou rodinu a všechny generace.

deda-s-babi-hraji-hry

O zábavu během volných dní se můžete postarat výběrem filmů pro celou rodinu. Inspiraci na ty nejlepší vánoční filmy podle žánru jsme pro vás připravili v našem článku.

Myslete i na děti

 

Už od momentu psaní vánočního dopisu Ježíškovi se děti nemohou dočkat Vánoc. I vy určitě jejich upřímné dětské radosti během rozbalování vánočních dárků.

Které dárky pro děti jsou ty nejlepší? Při výběru dárku záleží především na věku dítěte. Toto jsou naše tipy, kde nakoupíte výhodně a stanete se „tatínkem roku“.

Potěšte milovníky čtení

 

Dopřejte vaší manželce chvílku pro sebe s dobrou knihou. Pokud je vášnivou čtenářkou duší i srdcem, kniha bude tím nejlepším dárkem, jaký může dostat. Jestli znáte její oblíbený žánr, trefíte do černého. Navíc, knihou jí darujete nejenom nový knižní příběh, ale také čas pro sebe. Dokonalý oddech si za péči přeci jenom zaslouží.


tri-knihy-na-stole

 

Nezapomeňte na kvalitní parfém a kosmetiku

 

Chtěli byste darovat parfém pod vánoční stromeček? Právě ten je jedním ne nejnáročnějších výběrů dárku. Zohledněte proto celkovou osobnost člověka a jeho preferovaný typ vůně.


flakon-parfemu-ruze

Zorientovat se v nabídce kosmetických produktů je pro vás možná ještě náročnější. Vyřešte to elegantně, jak se na muže patří. Darujte dárkovou poukázku do oblíbené drogerie či e-shopu s kosmetikou. Rozhodně tím nic nezkazíte.


dva-argan-sampony

Zbytečně se neříká, že vlasy jsou korunou ženské krásy. Využijte 15% slevu s kódem CYBER MONDAY  a do 4. 12. 2022 nakupujte produkty vlasové péče z Notino.cz ještě výhodněji.

Prezentujte svůj vkus

 

Chcete vaší něžné polovičce projevit lásku? Darujte jí podobný šperk v podobě elegantních náušnic, sofistikovaného náhrdelníku či stylového prstýnku. Víte, co se říká:

„Diamonds are the girl´s best friends.“ – Marilyn Monroe

Tyto doplňky už ale dávno nejsou výsadou jenom samotných dám. I vy, pánové, nimi můžete prezentovat svou osobnost, sílu či autoritu ve společnosti. Slaďte se s vaší něžnou polovičkou a ve společnosti budete nepřehlédnutelným párem.

 

sperky-kosmetika-casopis

 

Nakupujte i nábytek

 

Potřebují vaši rodiče novou kuchyňskou linku či postel? Nebo možná víte, že už dlouho touží po větší pohodlné sedačce do obýváku? Zjistěte detaily a pusťte se do hledání. Navíc, pokud využijete Slevy na vánoční dárky, nákupu vás vyjde ještě méně.

 

kuchynska-linka-nova

Různé druhy nábytku pro komfortní bydlení můžete nakupovat za bezkonkurenční ceny v e-shopu 4HOME.cz. Využitím slevového kódu AFS3 do 31. 12. ušetříte 3 % z vašeho nákupu.

Investujte do zdraví

 

Během těchto dnů často zapomínáme na to, jaké je zdraví důležité. Postarejte se o celou vaší rodinu a darujte jim zdraví ve formě vitamínů a výživových doplňků.

Produkty pro zdraví jsou dostupné skutečně ve velikém množství. Pokud nevíte, které vybrat, zvolte hlavně ty na imunitu. Potřebné jsou v každém ročním období a už od útlého věku.

otec-syn-gauc

 

Společně sbírejte zážitky

 

Chybějící dobrodružství, zasloužený odpočinek nebo poznávání nových míst a památek. To všechno můžete darovat k Vánocům i vašim blízkým. Nebo prožijte společné cestovatelské chvíle s nimi. Stačí najít vhodnou destinace, vybrat a rezervovat termín a sbírat zážitky.

muz-zena-dite-more

 

Adventní kalendář slev

 

Štědré nabídky zdaleka nekončí. Od 1. do 20. prosince jsme pro vás připravili adventní kalendář. Co se v něm skrývá? Přeci exkluzivní slevy a slevové kódy do e-shopů, ve kterých nakupujete nejraději.


adventni-kalendar



Pomohly vám naše nápady pod vánoční stromeček? Pevně věříme, že už máte dostatek inspirací a budete je slavit ve velkém stylu.

banner-vanocni-slevy-muzi