Shopper taška je must have kouskem – vyber tu svoji za skvělé ceny

titulka-shopper-taska

V dámské kabelce se skrývá ledacos. Od malých intimních drobností přes nákup až po hotové poklady. Aby se tam vešlo vše, potřebuješ správnou kabelku. Shopper taška nabízí skvělý prostor a je designovým prvkem tvých outfitů.

Nejenom kabelky, ale spoustu dalších doplňků, oblečení a jiného zboží můžeš nakoupit levněji. Právě teď totiž běží novoroční výprodeje a ty jsou vždycky plné skvělých cen.

mesto-shopperka-teniskyZdroj: canva.com
 

Shopper taška je název pro velkou a prostornou kabelku. Je navržená tak, aby s ním žena či dívka zvládla celý běžný den. Je dostatečně veliká pro různé potřebné věci do školy, do práce nebo jiné pochůzky a menší nákupy. V dámském šatníku by mělo být zastoupeno několik základních typů kabelek. Tento model je jedním z nich. Je to nejpraktičtější verze kabelky.

Chceš doplnit svůj šatník o hezkou kabelku? Nejenom kabelky teď můžeš získat levněji. Připravili jsme pro tebe slevy v kategorii dámských doplňků.

 

6 důvodů, proč je shopper taška MUST HAVE kouskem

1

Prostornost kabelky – tuto vlastnost kabelky jistě oceníš. Úplně všechny potřebné věci se vejdou na jedno místo a nemusíš se pak rozhodovat, co zůstane doma.

2

Univerzálnost – Střih a celkový design tohoto typu tašky je vytvořen s cílem doplnění různých outfitů pro běžné nošení. Vyber si kabelku, která se bude hodit stejně tak k teniskám a mikině jako k šatům a lodičkám.

3

Snadné čištění – většina velkých kabelek je vyrobená z velmi praktických materiálů, které se dají snadno vyčistit. Stačí utřít vlhkým hadříkem a kabelka je jako nová. U bavlněných tašek a dalších materiálů je možností praní v pračce.

4

Přehlednost a organizace – na jednom místě najdeš všechny své poklady a můžeš je jednoduše „uklidit“ pomocí organizéru, kosmetické taštičky a menších kapes kabelky. 

5

Ekologie – protože shopperka poskytuje skutečně veliký prostor, odpadá pak problém s nákupem dalších například igelitových tašek.

6

Variabilita – u většiny kabelek je možnost nošení v ruce, na rameni nebo jako cross body verze. Tyto varianty pak lze měnit.

Stává se, že tvůj den je plný aktivit a toužíš po příjemné chvilce s hudbou? Sluchátka se ti do shopperky vejdou jednoduše a koupit je můžeš levněji díky slevovým kódům:

shopperka-velka-popruhy
Zdroj: canva.com

__bulb
Jarní kabát pro dámy: Který trenčkot je nejlepší?

Rozhodujete se, jaký kabát na jaro si koupíte? Sáhněte po stylovém trenčkotu. Připravili jsme výběr toho nejlevnějšího na každý den i pro speciální příležitosti.

Jaké typy shopper kabelky můžeš vybírat

 

Před tím, než si koupíš shopper tašku, rozmysli si, při jaké příležitosti ji využiješ. Pokud potřebuješ kabelku vhodnou do kanceláře, ideální bude černá kožená shopper kabelka. Jde o nadčasový kousek z kvalitního materiálu. Doplní tvůj elegantní outfit a budeš se s ní cítit výborně. Dáváš přednost teplejším odstínům a přírodním barvám? Porozhlédni se po hnědé shopper tašce. Hnědá barva se skvěle hodí k přírodním a pleteným materiálům. Kožené kabelky jsou vhodné pro každé roční období, zejména pro ty chladné a přechodné.

 

cerna-shopper-kabelka
Zdroj: canva.com

 

Miluješ sportovní styl? Pak je tu pro tebe textilní shopper taška. Je pohodlná a její ležérnost doplní tvůj každodenní outfit. Výrazným fashion kouskem bude, když zvolíš zajímavou barvu nebo potisk. Vypoví hodně o tvém stylu a módním vkusu.

V každé kabelce nesmí chybět několik základních věcí. Mezi nimi je jistě dezinfekční gel a možná taky mini lékárnička s náplastí a výživovými doplňky či léky proti bolesti. Využij slevové kupóny na nákup v lékárně pro vše potřebné:

Co si při koupi shopper kabelky všímat

 

Když už víš, jestli je pro tebe vhodnější ležérnější verze kabelky nebo elegantnější, všímej si její další parametry. Důležité mohou být i:

__check

Velikost kabelky – nejčastější kritériem při výběru kabelky je to, jestli se do ní vejde velikost dokumentů A4 nebo tablet či notebook. Shopperka tyto požadavky splňuje, ověř si rozměry kabelky před nákupem. Aby se ti do kabelky bez problémů vešly dokumenty, minimální velikost je 25 x 35 cm.

__check

Rozdělení prostoru kabelky – nejjednodušší model této kabelky nedisponuje žádnými přehrádkami či kapsami, slouží ve směs jako „nákupní taška“. Propracovanější střihy kabelek určené například do kanceláře či školy mohou mít více malých kapes, které ti usnadní například hledání mobilu nebo klíčů či jiných drobností. Dobrým pomocníkem je organizér, který se dá ke kabelce jednoduše dokoupit a některé modely ho mají dokonce vložený vevnitř jako součást kabelky. Využít můžeš i menší kosmetické kapsičky.

__check

Materiál – rozhodovat se můžeš mezi kvalitní kůží, levnějším a častějším provedením v kožence, bavlnou či směsí umělých vláken – ty jsou oblíbené pro snadnou údržbu a čištění.

__check

Popruhy nebo ucha kabelky – všímej si možnosti úchopu a nošení kabelky, běžná je jejich kombinace

__check

Design, barva případně potisk – tady se rozhoduj podle stylu a outfitů, který ti sedí a je tvým módním vyjádřením

__check

Preferovaná značka a cena – vybírat můžeš také dle oblíbené značky a v rámci svých finančních možností. Během výprodejů a slev jsou ceny velmi příznivé. 

Mezi tajemství žen držených v kabelkách patří parfém, lesk či balzám na rty a další maličkosti. Mini velikost parfému a dekorativní kosmetiku můžeš koupit levněji díky slevovým kódům:

zena-zed-zluta-kabelka
Zdroj: canva.com

__bulb
Nejlepší smart hodinky pro dámy, muže i děti: Které si vybrat?

U výběru inteligentních hodinek je potřebné zvážit všechny parametry a zohlednit i cenu. Které smart hodinky jsou ty nejlepší pro všechny členy rodiny?

Jak nosit kabelku shopper

 

Podle toho, jaký styl kabelky a druhy popruhů a uch preferuješ, můžeš vyskládat zajímavé outfity. Elegantní shopperku můžeš doplnit šátkem uvázaným kolem ucha kabelky. Vytvoříš tak zajímavý detail a budeš mít po ruce šátek v případě, že bude chladno. Má kabelka kovové detaily? Příjemně budou působit i další doplňky v jednotném odstínu zlata nebo stříbra.

U sportovnějších verzí je oblíbené nošení s kříženými popruhy, tedy cross body verze. To umožňuje volnější pohyb a uvolněnější styl oblékání. Outfit neváhej doplnit stylovou kšiltovkou, mikinou či sneakers boty.

Nejležérnější možností velké tašky je jednoduchá textilní shopperka. Můžeš ji nosit samostatně nebo ji vložit do menší kabelky a v případě potřeby ji vyndat a vložit do ní například nákup. Velice oblíbené jsou i síťovky v retro stylu. Tuto verzi ocení milovníci slow fashion a ekologického přístupu k módě.


textilni-taska-sitovka
Zdroj: canva.com

 


Ať už je tvůj den jakýkoliv, rychlý a plný aktivit nebo oddechový a s přáteli, shopper kabelka ho skvěle doplní. Nejenom tvůj denní program. Dotvoří i tvoje outfity v různých stylech.

 

banner-novorocni-slevy