Sháníte vtipné dárky? Zde je koupíte za pár korun

21.10.2019 Kristína Nakupování Sdílet
Sháníte vtipné dárky? Zde je koupíte za pár korun

Sháníte vhodný dárek pro svou přítelkyni, sestru, bratra či kolegu, ale nevíte přijít na nic zajímavé? Nic to. Poradíme vám několik skvělých tipů na dárky, kterými určitě nic nezkazíte. Všechny navíc seženete doslova už za pár korun.

 
Jste za každou srandu?
V případě, že hledáte pro své blízké vtipné dárky, tento článek je pro vás jako stvořený. Inspirujte se bohatou nabídkou, kterou přináší čínský gigant Aliexpress a určitě zabodujete. Originální dárky navíc potěší každého se smyslem pro humor. Vždyť posuďte sami.
 
 

Maska na spaní

Malá hloupost, která si jistě najde uplatnění. Řeč je o masce na spaní, která pomůže při usínání zejména těm, kteří potřebují mít absolutní tmu. Na aliexpresse je najdete desítky, stačí si jen vybrat takovou, která bude osobu, kterou chcete obdarovat, vystihovat nejvíce. Nám se zalíbily právě tyto. Jejich cena se pohybuje od 0,19 eura.

maska na spanie vasekupony

Zdroj: https://tinyurl.com/y5qg2m3r
 
USB
USB je dárek, který využije snad každý. Hravě si něj uložíte vše, co potřebujete, je vejde se asi úplně všude. Na Aliexpresse najdete obrovské množství prodejců, u kterých si můžete vybírat vtipné USB klíče za doslova směšné ceny. Kromě motivů si můžete samozřejmě vybírat i jejich velikost. V nabídce najdete ty 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB a 128GB.

usb kluc vasekupony.cz

Zdroj: https://tinyurl.com/yy8pnhrw
 
Zábavné pero
Pero s vtipným motivem jistě potěší nejednoho obdarovaného. Dokáže totiž pozvednout náladu i během obyvlášť náročných dní nejen ve škole, ale i na pracovišti.

vtipne pero vasekupony.CZ

Zdroj: https://tinyurl.com/y5flo48


Antistresová hračka

Žijeme v době, kdy je toho stresu občas přes hlavy. Co kdybyste svého blízkého potěšili milou hračkou, která tento stres eliminuje? Je vědecky dokázáno, že stálačanie předmětů uboľňuje napětí, tak proč to nezkusit?

antistresova lopta vasekupony.CZ

Zdroj: https://tinyurl.com/yyvbhyjl
 
 

Vtipné ponožky

Kdo řekl, že ponožky musí být jen trapné klišé? Opak je pravdou. Pořiďte svému kamarádovi, přítelkyni či sourozenci ponožky, které ho budou nejvíce vystihovat a určitě neuděláte krok vedle. Barevné ponožky jsou navíc velkým trendem, tak proč to nevyužít. Nás zaujaly právě tyto.

zabavne ponozky vasekupony.cz

Zdroj: https://tinyurl.com/y4k9u7dz