Otestovali jsme za vás 3 nejznámější online lékárny. Toto je výsledek

23.07.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Otestovali jsme za vás 3 nejznámější online lékárny. Toto je výsledek

Nakupujete léky online? Nebo to už déle zvažujete, ale nevíte, kde se to vyplatí nejvíce? Porovnali jsme pro vás tři online lékárny.

 

Jak se říká, na dobré se snadno zvyká. Při online nakupování to platí dvojnásob. Zjednodušuje nám život, šetří čas a často i nějaké to euro. Nákup léků přes internet však pro mnohé stále znamená plavání v neznámých vodách. Proto jsme pro vás připravili velké srovnání tří známých online lékáren.

 
 

• Pilulka

 
 

Stále oblíbenější online lékárna Pilulka.cz má příjemný přehledný web, na kterém se neztratíte. Najdete zde několik zajímavých kategorií, kterými se odlišuje od konkurence.
 

Léto - zahrnuje vše, co budete potřebovat během horkých dnů. Od opalovacích přípravků po repelenty. Mnohé v sezónních akcích.

Trápí mě - vyřeší vše od bolesti hlavy po žaludeční potíže. Stačí kliknout na konkrétní problém.

 
Nákup na Pilulka.cz si také můžete usnadnit vyhledávacími filtry. Nejčastěji se sejdou ty podle značky a ceny. Zaujme i Nabídka dne, která skrývá různé zlevněné produkty. Doručení se realizuje pomocí sítě Zásilkovna, což zaručuje rychlé dodání a převzetí balíku bez čekání. Při nákupech jsme samozřejmě nezapomněli ani na slevy, pokud využijete
Pilulka slevový kód, spokojená bude i vaše peněženka.
 

pilulka sleva vašekupony.cz


 

• Dr.Max

 

Známá síť lékáren Dr. Max je výjimečná tím, že kromě kvalitního e-shopu má i 426 kamenných lékáren. Pokud tedy preferujete osobní odběr své objednávky, můžete se spolehnout na osobní kontakt s kvalifikovaným lékárníkem, který vám poskytne další informace o výrobcích a odborně poradí. Další výhoda, zejména pro dámy, je poskytování dermoporadenstva přímo v lékárnách. Stačí přijít do kterékoliv prodejny Dr. Max.
 
Také nemáte rádi oznámení "Vyprodáno" či "Momentálně není skladem"? Na webu Dr. Max si jedním klikem snadno prověříte dostupnost jednotlivých produktů. Po zadání vaší polohy systém automaticky vygeneruje, ve které lékárně je dán lék aktuálně k dispozici a v jaké ceně.
 
Za pozornost stojí i vlastní značka produktů Dr. Max a věrnostní program založený na sbírání bodů. Slibuje nižší ceny při doplatcích za léky na recept.
Pokud navíc využijete Dr Max slevový kupon, ušetříte ještě více.

 

dr max slevovy kupon vasekupony.cz

 

 

Lékarna

 

Třetí online lékárna v našem výběru - Lekarna.cz - má na své stránce přehledné kategorizování, které zbytečně nezahlcuje pozornost zákazníka. Po kliknutí na každou kategorii se rozbalí bohatá nabídka podkategorií, ve které pohodlně najdete to, co potřebujete. A to včetně sekce "Akční nabídky", kde objevíte až deset podkategorií s výhodnými nabídkami.
 
Užitečné jsou i filtry, které usnadňují hledání podle druhu zboží, klíčových vlastností výrobku, podle části těla, pro kterou je produkt určen a množství jiných možností.
 
Jelikož v létě je aktuální téma opalování, na webu Lékarna cz najdete i tuto kategorii. V hlavním menu nabízí tipy na výrobky zaručující bezpečné slunění a na péči po něm. Nezanedbatelné, a velmi praktické, je zde také poradenství ve formě blogových článků. Příspěvky různého zaměření nabízejí rady v oblasti zdraví, krásy a výživy. Ani v této lékárně vás nemine výhodná sleva. Pokud využijete 
Lekarna.cz slevový kód určitě také něco ušetříte.

 

lekarna cz slevovy kod